Burtici fericite de septembrie-octombrie (84)
Raspunsuri - Pagina 5
delia79 spune:
salut fetele
Merci frumos pt sustinere .
Asadar.... glicemia la primul test e destul de mare (9 cand normalul e in jur de 3 ) si ma duc maine dimineata sa repet testul cu luat de sange de 3 ori la interval de o ora intre fiecare. Prevad ca maine ma voi simti cam rau, ca nu sunt rezistenta nici la foame, nici la vazut sange
In rest, celelate analize sunt bune (inclusiv fierul). Dar nu primise inca de la spital analiza pt hepatita B, desi asta nu ar trebui sa se schimbe iar virusul sa fie in continuare inactiv.
Trebuie sa-i scriu sefului ca maine voi fi absenta, sunt sigura ca va fi ''fericit'' sa auda asta. Ah, si am vorbit cu dr sa-mi dea cateva zile libere, a zis ca vorbim maine, deci sper....
Cam asta e, probabil ca voi face diabetul asta de sarcina, vom vedea.
Va pup si somn usor, stiu ca la voi e tarziu,
in curand mamy de Sofia scumpa
kawaichan spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Iulika29
Da ai dreptate acum m-am uitat si la material sunt identice..Tu crezi ca eu ma uitam la canapea cand aveam lucrruri mult mai interesante de obs....iar ti-am admirat lucrusoarele.. Noapte bunå , vise plåcute Iulika, cea mai fericitå 30+cu Bruce Nicholas |
Mihaela 30+ cu baby Joshua
kawaichan spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
, da ai dreptate , dar habar nu avem , poate fi si unguresc dar sa sune bine. Am auzit azi de la el ca Eric ar merge , dar deja am auzit de atatia Eric ... Si noi am vrut David dar in 2002 , daca Emma ar fi fost baiat , dar de 7 ani in coace tot David aud si mai in familie vreo 2 si mai vecini cativa ... huh , va fi greu Sa il ajutam pe Sebi Aida ... 29+ ... cica Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Mai,daca va place mult David(sau Eric) de ce nu? Eric mai ales mi se pare de o eleganta deosebitaNoua ne placeau asa si-asa ambele(ne-am gandit mai mult la Erik la un moment dat) insa aici astia nu pot pronunta unele litere si e foarte greu de ales un nume care sa-ti placa si sa il poata pronunta usor cei din jur-nu nume care se termina in consoane,nu cu l sau r,nu care sa contina v...(Vlad de ex e cel mai tare exemplu-il pronunta astia Blad,la fel ca blood )Apoi mai era faza cu cacofonia facuta nu numele de familie la Erik sau Luka de ex,asa ca le-am taiat si pe astea de pe lista.
Matteus,Matteo,Matei,Matthias cum iti suna? Mie imi placea Matei iarasi,dar in japoneza 'matte' inseamna asteapta,asa ca a strambat al meu din nas.Si sunt atatea de care te lovesti cand parintii sunt de natii diferite ca ma si mir cum de am gasit pana la urma cateva acolo
kawaichan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 Mihaela, nu stiu ce are lumea cu numele evreiesti. Nu am in familie nici un evreu, dar numele evreiesti mi se par cele mai "internationale". Poate pentru ca s-au plimbat evreii mult prin lume, poate pentru ca sunt numele din biblie, deci multa lume s-a inspirat de acolo... Joshua e un nume foarte frumos! Si apropo, si David e nume evreiesc, nu e nume pur romanesc. 24+ |
Nici eu nu stiu,dar am observat ca multe persoane(inclusiv din familie de la mine) stramba din nas cand aud de evrei,ma depaseste total motivul.Pt mine e un nume care suna bine si atat.Putea fi de orice origine,important e sa imi placa.
M-ai distrat la faza cu sanii cum adica s-au micit? Nici mie nu mi-au crescut cine stie ce,in schimb is brazdati rau de vergeturi
devylla spune:
Neataaa odisee,
Ma pregatesc sa plec pe baricade...aici anotimpul ploios a ajuns la apogeu,ploua de 2 zile incontinuu,m-a terminat vremea asta
Bine ca nu mai tine mult si apoi sa vezi caldura nene.
Am citit rapid ce s-a mai intamplat pe-aici.
Mihaela vad ca ati ales numele!E chiar super truper!Imi place f mult!BB Joshua o sa fie fericit cu un nume asa deosebit!
Si noi ne-am hotarat in prop de 90%...adik eu o stig pe bebelina Lisa de vreo luna juma' incoa,iar samuraiul ma tot intreaba pe cine stig.
Insa a inceput sa ii zica si el tot Lisa...iar nasa se gandeste sa ii puna numele de botez Maria,si atunci o sa arate asa Lisa Maria...cu toate ca sigur va fii strigata doar Lisa
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
kawaichan spune:
Diana nu stiam ca se practica chestia cu intors copilul si in America,si pe aici am auzit ca se face,insa s-a cam renuntat la manevra facuta de doc(care era cica la moda acu o generatie),acum vad ca le pun pe fete sa practice singurele acasa un set de posturi corporale care ajuta cica.Stateam si ma gandeam ce as face daca o sa fie cu capul in sus,daca o sa fac sau nu exercitiile respective..sincer nu prea imi vine,ma degraba l-as lasa pe bb sa hotarasca.DAR sper din tot sufletul sa se decida la o nastere naturala pt ca tocmai m-am uitat cat costa o cezariana la mine la spital si m-a luat cu fiori-7800$ doar partea mea,cu asigurare cu tot BTW, ce scoruri aveti pe acolo?
Delia imi pare rau sa aud de glicemia crescuta,ai idee de ce a iesit asa? Ai cazuri in familie sau pur si simplu asa a fost la tine?
La mine bunicul e pe insulina,insa vad ca mie mi-a iesit rezultatul in limite normale.
Apropo,ca intreba cineva-si aici este obligatorie glicemia provocata,nu ai ce sa alegi.Zicea cineva ca are probleme in familie si ca nu i se da trimitere pt analiza respectiva-ciudata atitudine,mai ales din partea unui doctor.
Hai ca va las,o zi frumoasa la toata lumea
kawaichan spune:
citat din mesajul lui devylla Neataaa odisee, Ma pregatesc sa plec pe baricade...aici anotimpul ploios a ajuns la apogeu,ploua de 2 zile incontinuu,m-a terminat vremea asta Bine ca nu mai tine mult si apoi sa vezi caldura nene. Am citit rapid ce s-a mai intamplat pe-aici. Mihaela vad ca ati ales numele!E chiar super truper!Imi place f mult!BB Joshua o sa fie fericit cu un nume asa deosebit! Si noi ne-am hotarat in prop de 90%...adik eu o stig pe bebelina Lisa de vreo luna juma' incoa,iar samuraiul ma tot intreaba pe cine stig. Insa a inceput sa ii zica si el tot Lisa...iar nasa se gandeste sa ii puna numele de botez Maria,si atunci o sa arate asa Lisa Maria...cu toate ca sigur va fii strigata doar Lisa "Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic" "Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic." Jurnal de mogalneata Japonia prin ochii unui amator Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007) |
Treci pe telefon,lol
Ma bucur ca-ti place,aveam emotiiDe hotarat nu ne-am hotarat decat de curand...de vreo saptamana ne-a palit inspiratia dar am tot asteptat sa vedem daca se mai schimba ceva.Ieri ma prosteam pe la oglinda cu burta pictata(o sa pun poze) si asa m-am gandit si la semnatura,ca e altceva cand il vezi scris
Pup la burtica si la bebe Lisa,al meu e suparat rau ca i-ati furat numele,el ce nume ii pune la fata lui care o sa vina dupa Josh? Cica torarechatta
diana_n spune:
Delia la fel am patit acum 4 ani. Dupa testul de 1 ora glicemia era prea mare, m-au pus sa fac testul de 3 ore. Le-am zis ca eu nu rezist daca nu ma intind pe pat, mi-au oferit un fotoliu care se lasa putin pe spate, normal ca dupa 2 ore am fugit printre asistenti la baie si am vomitat. Doctorul nu s-a induplecat si m-a pus sa refac testul. M-a dus din nou la laborator, un asistent ma vede si zice : "Oh no, not you, not again !" Impotriva protocolului spitalului m-au lasat sa stau afara in masina mea (in parcare), intinsa si cu Ipod-ul la urechi, cu promisiunea ca sunt cuminte, nu beau, nu mananc si nu vomit Testul a iesit bun, nu aveam nimic. Bafta si nu-ti face ganduri de pe acum !
Kawaichan avem o asigurare bunicica. Eu voi plati 250$ + baby $250, indiferent daca e nastere vaginala sau cezariana. Am semnat o hartie ca daca raman fara asigurare pana atunci voi plati 4800$ pentru mine si baby, indiferent daca e nastere vaginala sau cezariana.
Eu am urmat sfaturile medicului ca sa se intoarca baby: muzica la casti puse pe burta jos la pubis (cica se duc dupa sunet), stat in 4 labe (pe genunchi si cu coatele rezemate pe un scaun rasturnat) si n-a vrut sa se intoarca. Interesant e ca nici acum nu-i place muzica, deci se explica insuccesul metodei
Diana 28 saptamani si Peter (3 oct 2005)
diana_n spune:
Am vorbit de muzica si mi-am amintit de un Josh preferat, www.youtube.com/watch?v=6VqRlO3wa1A" target="_blank">aici si www.youtube.com/watch?v=izJyz64Tvdc" target="_blank">aici, plus www.imdb.com/media/rm2284427264/tt0213149" target="_blank">Josh, care mi se pare al 2-lea barbat frumos din lume, dupa sot, bineinteles
Diana 29 saptamani si Peter (3 oct 2005)
kawaichan spune:
citat din mesajul lui diana_n Kawaichan avem o asigurare bunicica. Eu voi plati 250$ + baby $250, indiferent daca e nastere vaginala sau cezariana. Am semnat o hartie ca daca raman fara asigurare pana atunci voi plati 4800$ pentru mine si baby, indiferent daca e nastere vaginala sau cezariana. Eu am urmat sfaturile medicului ca sa se intoarca baby: muzica la casti puse pe burta jos la pubis (cica se duc dupa sunet), stat in 4 labe (pe genunchi si cu coatele rezemate pe un scaun rasturnat) si n-a vrut sa se intoarca. Interesant e ca nici acum nu-i place muzica, deci se explica insuccesul metodei Diana 28 saptamani si Peter (3 oct 2005) |
Ehei,ce preturi prin America...lucky you ca iti acopera asigurarea,vad ca aproape 100%. Pe plaiurile japoneze n-ai sa vezi ever asa ceva,de obicei(adica nu in sarcina) asigurarea(cea nationala) iti acopera 70%,dar cum sarcina nu este o boala platim de ne uscam si consultatiile in full si la nastere.Minune insa,cezariana este acoperita..chiar si asa insa,preturile sunt undeva intre 5000-9000$,in functie de spital.Partea buna e ca iti da statul o prima de 3800$ la o luna dupa ce nasti,si mai scapi de cheltuieli ca altfel am ramane in k***l gol Am si asigurare privata,dar nu-mi dau decat cam 100$ pe zi in caz de ceza..ata ete.Aici e obligatorie inscrierea in National Insurance si dupa aia poti sa-ti alegi inca una privata,de care ai tu chef..nu te gandi ca aia nationala e ieftina,nuuu..e cam 85$/luna de caciula
La mine o nastere naturala fara epi costa cam 6500$ iar cu epi 7500$ Sa zic mersi ca la spitalul meu se face epidurala(chiar daca doar intre orele 9-17 ) ca in alte parti nici nu s-a auzit de asa ceva si nici nu vor vrea sa auda probabil in viitorul apropiat
Super cei doi Josh,mersi de linkuri
Tare faza cu muzica la pubis,m-am amuzat.O sa incerc si eu daca o sa fie cazul,ca ultima data era cu capul in jos totusi.