Burtici fericite de septembrie-octombrie (84)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

auzi mimika dar daca primul bebe se naste intr-o zodie si al doilea in urmatoarea ? Asta in cazul in care nasti natural si la granita dintre zodii atunci chiar ca beti tot anul
Cat despre lapticul dupa cezariana , nu stiu cat de greu vine ca mie ori nu mi-a venit (ca ce am avut eu numai lapte nu se numea) , dar ori eu nu am avut ori ...
Roxxy80 merci mult pt tot si nu te mai scuza ca nu ma deranjezi
magdala la cat mai multe posturi la burtici , bine ai revenit
iulika si mie imi plac lucrusoarele mai ales costumasul cu gluga si urechi ... beeeey , dar m-ai omorat cu coditele impletite

Sa il ajutam pe Sebi

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Roxxy , Cristina , m-ati mai linistit cu miscarile, deja intram in panica citind ca toata lumea se streseaza doar de faptul ca nu ar putea numara. Pe cand la mine trec multe ore fara sa-l simt, uneori, chiar si aproape o zi.

Si referitor la bagajul tau, Roxxy, ceaiul de stimularea lactatiei se gaseste asa in comert? Si incepi sa-l bei imediat dupa nastere? Tare as vrea sa stiu cum sa fac sa am laptic.

Melania, deci sa inteleg ca daca am acum si eu scurgeri din san, macar e garantat faptul ca voi avea colostru pentru primele ore si zile? Ca mie imi era frica de primele zile, credeam ca cele care zic ca nu le vine laptele de fapt nu au nimic... Da, acuma am citit ce a scris Claucia si sunt mai linistita. Eu credeam ca voi fi stresata ca nu o sa-mi curga nimic din sani. Deci constat ca sunt pe din afara total la mamici si bebei, n-am vazut in viata mea cum se schimba/spala/alapteaza/etc un bebe.

Cristina, ce ma bucur ca totul a fost bine la cresa!!! Ti-ar fi fost foarte greu daca prima impresie nu era buna...

Mai fetelor, pai eu speram sa raman cu ceva sani... deci vor fi din nou ca inainte?

Mihaela, nu stiu ce are lumea cu numele evreiesti. Nu am in familie nici un evreu, dar numele evreiesti mi se par cele mai "internationale". Poate pentru ca s-au plimbat evreii mult prin lume, poate pentru ca sunt numele din biblie, deci multa lume s-a inspirat de acolo... Joshua e un nume foarte frumos! Si apropo, si David e nume evreiesc, nu e nume pur romanesc.

Dana, si la tine Ana e un nume international. Si eu ma gandesc la lucrul asta, la cat e de moderna lumea acuma, sa nu ii fie greu copilului sa se prezinte in strainatate. Si Smaranda e un nume frumos romanesc! Atata imi plac numele astea, mai are cineva aici pe forum Ilinca, asa de frumoase mi se par!

Mihaela, pe mine nu ma mai dor asa tare sanii de cand au inceput sa-mi curga. Si tot de atunci mi s-au mai micit...

unombun, ce oameni ...

Aida, si eu am o prietena in familie mixta cu maghiari si numai de fata aveau idei de nume. Noroc ca e insarcinata cu fata . Dar cred ca gasesti nume in ambele limbi, de la cele biblice, (usor de tradus in orice limba, gen Iosif, Matei, Daniel,...) la cele moderne gen Eric, Robert,... Ia calendarul romano-catolic la purecat, ca poate vin ceva idei de nume comune

magda, bine ai revenit!

crocodana, sa stii ca de vreo saptamana si eu am intrat in panica si legat de nastere (e prima data cand chiar mi-e frica, pana acum nu ma gandeam), si legat de frica de a nu ma descurca... sa speram ca sunt doar hormonii si ne va ajuta Cel de Sus!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Iulika, ce faina e salopetica!!! Am observat ca imi place in ultima vreme foarte tare verdele, eu care eram mereu pasionata de albastru. Si prosopelul nu numai ca are urechi, dar are si codita!!! asa ceva nu am mai vazut! Si tu arati superb!!! Sa faci cat mai multi copii, ca tare bine iti sta graviduta!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Sa faci cat mai multi copii, ca tare bine iti sta graviduta!

24+

Cam la cati te-ai gandit tu?? Glumesc..Multumesc..Oricum la cel putin inca un fratior/surioara ne-am gandit, apoi mai vedem

Iulika, cea mai fericitå 30+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac
[br
iulika si mie imi plac lucrusoarele mai ales costumasul cu gluga si urechi ... beeeey , dar m-ai omorat cu coditele impletite

Sa il ajutam pe Sebi

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Åla cu urechii si coditzå e prosopel..Mi-a plåcut tare ideea..Codita iti vine så o papi..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac
[br

Sa il ajutam pe Sebi

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi

Åla cu urechii si coditzå e prosopel..Mi-a plåcut tare ideea..Codita iti vine så o papi..

nu , nu , nu , mie imi plac coditzele tale impletite imi aduce aminte de tinerete cat de tzacanita eram si imi impleteam coditze ...

Sa il ajutam pe Sebi

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi

Mergi la inceput

Hopaaa , cica am primit un mesaj Erik Tudor pai sa o creada el ... de fapt el merge si il declara

Sa il ajutam pe Sebi

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Sa va fie de bine cumparaturile, celor care ati inceput sa bateti magazinele. Eu ma gandeam sa ma bag in cutiile cu haine ale lui Peter, deja sortate pe varste, dar m-a oprit sotul. E intr-adevar prea devreme, nu trebuie decat sa le scot si sa le mai spal o data pe cele de 0-3 luni si asta imi ia max. 3 ore, spalat plus uscat la masina.
Intre timp ii cumparam lui baby jucarii . Nu ca n-ar avea destule deja, dar ne face placere, mai ales ca am descoperit tarziu jucariile de la Haba, Peter era deja prea mare pentru gama lor de jucarii 0-1 an, parca mai frumoase decat cele pentru 1 an+.
He, he, discutii despre nume.
Noi am plecat de la ideea de nume nou in ambele familii, asa nimeni nu se supara. Stiam ca Petru/Peter e un nume de generatie veche si ca n-or fi prea multi in parc. Nope, de cand cu filmul Heroes, numele Peter e din nou po****r
Ne gandeam ca e usor de pronuntat, cunoscut in marea parte a lumii. Pana si chinezii care nu au numele Peter, il cunosc pentru ca are acelasi simbol ca pentru "imperial" (de la tzarul Petru cel Mare). O prietena chinezoaica mi l-a pictat cu cerneala pe papirus, arata chiar dragalas.
Habar n-aveam ca moldovenii detin drepturile de autor pentru Smaranda. Eu cunosc 2 : sora bunicii (70 ani) si o fetita din Bucuresti (1,5 ani).
Cunosc un singur Joshua (5 ani), baiat de mama romanca si tata englez (ne-evreu).
Iulia asa arata si burtica mea, foarte rotunda si definita, parca as fi un bondar Doar ca e sus de tot, asa a fost si la prima sarcina, direct sub gat
E foarte devreme sa ne speriem/bucuram ca baby e cu capul sus/jos sau sta transversal. La 36 saptamani Peter era cu capul sus si m-au trimis acasa sa decid : ori il las sa se intoarca singur (foarte probabil), ori ma supun procedurii de intoarcere. Am citit ca e o sansa de 2% ca mama sau baby sa moara in timpul procedurii si m-am decis ca baby stie mai bine. A decis sa stea cu capul sus, am facut cezariana pentru care m-am felicitat, ca n-as fi dorit sa nasc vaginal un baby de peste 4kg.
O prietena a decis sa se supuna procedurii la 35 saptamani, a fost foarte dureroasa si in final inutila. Medicul a intors copilul, in cateva zile copilul s-a intors la loc.

Diana 28 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

aida, ai fost tare Dar, din pacate, cezariana ma paste. Tutu, care este adeptul nasterii naturale, mi-a zis scurt: cezariana! Eu am un metru jumate, ei sunt 2 si maricei, cel putin pana acum. Eh, ne descurcam noi.Presimt ca ii fac lei ca ma-sa
Si mie imi place numele Smaranda. Cunosc una singura, moldoveanca. Eu m-am tot ferit sa pun numele la baieti Luca si Matei, ca sa nu li se recite aia cu "cei 4 apostoli erau 3, Luca si Matei", dar maica-mea a zis ca ar fi frumos totusi, decat Alexandru si Luca. Plus ca avem la Alexandrii prin familie...Si sotul a acceptat schimbarea mai repede ca mine, ca ma obisnuisem sa ii zic bebe Alex...
Cat despre cap in jos la bebici, ai mei au stat asa de la 17 la 24 saptamani. La controlul de la 28 erau amandoi cam transversal pusi. Nu stiu daca mai au de gand sa stea cu capul in jos, ca s-or fi saturat...
magdala, ne bucuram sa mai auzim de tine Macar de-ar intra toate fetele de pe listuta din cand in cand, sa mai dea o veste...

29+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti

Mergi la inceput

si eu cunosc 2 Smarande si amandoua sunt femei de cariera foarte bine pozitionate social ... asa ca ...

va dragelor si fug si eu la ... mai stau 10 minute poate apare si delia cu vesti bune sa dorm si eu linistita

Sa il ajutam pe Sebi

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi

Mergi la inceput