Burtici fericite de septembrie-octombrie (84)
Raspunsuri - Pagina 2
Iulika29 spune:
Delia si eu am avut hepatita b.Stai linistita nu are nici o legaturå.
Iulika, cea mai fericitå 30+cu Bruce Nicholas
delia79 spune:
merci Iulika pt agitate . Pe cand ma intorc eu, la voi e trecut de miezul noptii, dar nu raman datoare
in curand mamy de Sofia scumpa
kawaichan spune:
Delia,tin pumnii la doctor
Nu ma doare pe mine ca e evreiesc sau nu,daca mie imi suna bine.Mi s-a parut doar cam rude modul in care mi-a taiat-o,de parca eram obligata sa-l schimb ca nu-i placea ei
Mihaela 30+ cu baby Joshua
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui delia79 merci Iulika pt agitate . Pe cand ma intorc eu, la voi e trecut de miezul noptii, dar nu raman datoare in curand mamy de Sofia scumpa |
Påi poate in Romania e miezul noptii noi suntem cu o ora in urma deci inca nu imi iau pijamalele pana atunci.
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui kawaichan Delia,tin pumnii la doctor Nu ma doare pe mine ca e evreiesc sau nu,daca mie imi suna bine.Mi s-a parut doar cam rude modul in care mi-a taiat-o,de parca eram obligata sa-l schimb ca nu-i placea ei Mihaela 30+ cu baby Joshua |
Nu mai baga in seama.Pe bune..Este chiar foarte frumos..E copilul tau, e bucata din tine nu au dreptul sa isi dea prea mult cu pårerea..Si la mine mai comentau niste prieteni romani vai ca eu i-as pune nume romanesc ca doar suntem romani. Oki si daca eu sunt mai romanca decat ei si vreau så pun numele asta, UNDE E PROBLEMA LOR??
aidaciolac spune:
citat din mesajul lui Dana15 multumim Aida!! Dana 26s www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
sa fiti iubite
delia tinem pumnii sa vi cu vesti bune
auziti? dar sa vedeti ca noi nu gasim nume la putza ca daca era fata era Rebecca Ioana , dar asa ... tzaca people ce suntem , nu avem nume pt baiat ... ceva idei aveti?
Sa il ajutam pe Sebi
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
kawaichan spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Iulika29
Nu mai baga in seama.Pe bune..Este chiar foarte frumos..E copilul tau, e bucata din tine nu au dreptul sa isi dea prea mult cu pårerea..Si la mine mai comentau niste prieteni romani vai ca eu i-as pune nume romanesc ca doar suntem romani. Oki si daca eu sunt mai romanca decat ei si vreau så pun numele asta, UNDE E PROBLEMA LOR?? Iulika, cea mai fericitå 30+cu Bruce Nicholas |
Aaa,stai ca mi-am mai adus aminte de inca un comentariu tot din partea unei romance Ma intreaba fata ce nume vrem sa-i punem(pe fetita ei o cheama Cristiana) si eu nici nu apuc sa deschid gura ca ma acopera zgomotos:'pune-i draga un nume romanesc,autentic-David de exemplu' Yeah right,sa mi-l strige astia pe aici Dabito,ca nu pot oamenii prinunta V-ul..
Mihaela 30+ cu baby Joshua
lutoniana spune:
Cristina ana si eu tot la Murgoci .
Cand am trecut la capitolul nou m-am uitat sa vad cand esti nascuta. Esti mai mare decat mine cu 2 ani, probabil ai fost in generatie cu fratele meu care a terminat tot Murgociul.
Ce frumos.....trebuie neaparat sa mai povestim
Cea mai fericita 29 + cu