Burtici fericite de septembrie-octombrie (84)
Raspunsuri - Pagina 19
cristina_ana spune:
Lutoniana, am vorbit cu sora mea si cand i-am zis de Lucia a stiut imediat cine esti (normal!
) A zis ca erai super de treaba si foarte haioasa, cica se distra tare la glumele tale! I-am zis ca si acum esti tot la fel si toate fetele te plac!!!
Irina a ramas in Brasov, nu s-a maritat dar e de multi ani cu tipul din poza, lucreaza ca medic la un cabinet medical in Carrefour Brasov si nu are copii. De fapt locuieste in comuna Cristian, si-au facut acolo o casa. I-am trimis pozele cu tine si a zis ca se uita la ele! Sper sa ne scuze fetele de off-topic!
Aida, costumasul e super, dar cel mai mult mi-au placut pisoiasii!!!!
Doamne, ce dor imi e de niste ghemuri de blanita mici si jucause! Si catelusul alb care se vede in poze e demential!!!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
29+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
aidaciolac spune:
imi povestea fostul prieten cu care am tinut legatura o perioada , si este foarte aproape de tine (poate la cateva statii
) , ca este foarte bine organizat pe acolo , lumea nu sta in statii in frig si mai multe , nah , pai intra in Romania sa te adapostesti de frig pana vine autobuzul
. Oricum , el punea bazele unei firme de constructii acolo ... nu stiu ce a mai facut ca din 2007 nu am mai vorbit ... probleme ...
Am inteles ca aveti 'noptile albe' cand strazile orasului sunt pline ...
Sa il ajutam pe Sebi 
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
daciana.ilie spune:
hello fetelor
sunt si eu prin zona dar tb sa recuperez ce ati scris
.
vi-am promis ca va tin la curent cu BCR; am fost luni si s-a intamplat ceva nesperat; dl cu care ne-am dus sa vb a sunat la bucuresti si ne-a retrimis din nou dosarul pentru amanare; speram sa primim repede raspunsul, indiferent care va fi.
merg sa recuperez ![]()
daciana
27+ cu Darius
katteryna spune:
Aida multumesc!
Acum realizez ca primesc si eu catalog YR dar nu m-am uitat niciodata la deo. Costumasul e demential
Sa-l poarte sanatos!
Delia have fun la concert!!!
Te asteptam maine sa ne povestesti
Noi acum ne-am intors de la plimbarica de seara si ne bagam la somnic. Va pup si pe voi si pe bebicii din burtici!
30+ cu floricica
RAISA MARIA
Iulika29 spune:
Da asa e ..totul e organizat aici.Si poate de aia e mai important pt mine decat vremea..( si asta isi joaca rolul ei dar...)..Nu stiu parca nu ai stresul zilei de maine aici nici macar jumate cat il ai in Romania cu servici stabil cu toate alea care te fac ''chipurile'' sa dormi bine noaptea, pt ca citesc atat de multe si raman blocatå..azi cu servici de milioane si maine nu mai ai nimik..Nu stiu ce sa zic..Asta e pårerea mea..
Iulika, cea mai fericitå
31+cu
Bruce Nicholas
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_ana Aida, costumasul e super, dar cel mai mult mi-au placut pisoiasii!!!! Doamne, ce dor imi e de niste ghemuri de blanita mici si jucause! Si catelusul alb care se vede in poze e demential!!! |
sambata trec prin Bucuresti in drum spre Constanta , vrei sa iti aduc 2 gheme de blanita sa iti mai treaca dorul?
ma bucur ca v-a placut costumasul , mie imi place culoarea si mai ales ca e catifelat si moale , dar abia astept sa ajunga zmeul cu bodyurile , huh , mor de curiozitate.
katteryna dar nu aveti dm in real ca Alverde e doar 9,90 si e mai la indemana de procurat decat la YR comanda si asteptat 3 saptamani pana ajunge pachetul

daciana noi facem galerie sa fie un raspuns bun

iulika pai prietenul asta al meu punea bazele unei firme de constructii acum 2 ani , dar de atunci nu stiu ce s-a mai intamplat ...
Sa il ajutam pe Sebi

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
aidaciolac spune:
ce ziceti? deschid acum capitol pentru maine dimineata ? ... ca cine stie la cat ma trezesc 
Sa il ajutam pe Sebi 
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
aidaciolac spune:
vad ca am ramas singura
. Merg si eu la
sa nu adorm in fotoliu ![]()
Somn usor si voua 
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC 
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac hai mai delia ca nu e neaparat sa faci diabet daca e glicemia mare. si mergi cu incredere la analiza , ca poate aia acolo sunt mai desteptisi stiu ce sa faca in cazuri dinastea. Nu prea stiu cum e cu diabetul , dar bunica mea avea la un moment dat 220 glicemia si a facut tratament cativa ani si vad ca acum e normala. Tin pumnii strinsi sa iasa bine testarea ![]() kawaichan ei , avem noi niste piticoici pe creiere cu numele , ca mie imi placea Luca , dar in ungureste iuk (parca) e gaura sau eu vreau si un nume de sfant poate are mai multa sanatate si imi placea pe langa Mihail sau Mihai de la arhanghel ca si asa avem un ingeras in ceruri , dar in ungureste suna cam naspa si nu se pot combina si uite asa inca ne gandim. Tudor am eu o chestie Joshua imi place si mie dar e cam greu de pronuntat pe aici ... la noi pretul la o cezariana la clinica privata e cam 1600 euro + ce plateste casa de asigurari vreo 300 ... wow ce costuri aveti , buna faza cu nasterea nu e o boala japonezii astialutoniana dar la ce ora te trezesti tu ? ca eu chiar daca am facut ochi la 4 si la 5 si la 6 si la 7 , dar frate tot nu m-am dat jos din pat adimercedes pai din cate stiu eu trebuie sa stai linistita la test nu sa faci plimbari ca stiu ca si eu am vrut sa cobor pana jos sa iau o revista si a zis sa stau linistita ![]() Ellenuta o sa alegi nume de baiat data care vine si hainutele tricotate si le-am zis la toti cum sta treaba si s-au conformat Sa il ajutam pe Sebi ![]() Aida ... 29+ ... cica Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Aida, mie dintre numele cu rezonanta romano-maghiara imi plac Albert, Robert, Andre (asta mai mult francez), Lucas, Victor...
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009

japonezii astia