Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (131)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Trebuie sa mentionez ca urasc pampersii de piscina apa sau cum s-r chema. Bai, ii dubleaza greutatea copilului, absorb la apa, nisipul le intra pe peste tot ... deci, scumpi si inutili. Am avut si huggies si babylove. Parca babylove au fost mai buni, ceilalti aveau nu stiu ce strat pe deasupra, care a inceput sa se desfaca ...yak.

Asa si n-am citit nimic din urma

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

fetele vesele,
inca o data si inca o data multam de raspunsuri, este foooarte eficiente in demersul meu...(moaamaaaa, ce vocabular am...)Sunteti toate neshte scumpe ca avuserati rabdare sa imi scrieti...
Irlandeaz-o, apreciez ca iti fecusi timp aseara...macar ca tomnai plecai...Dar sa nu fi tu prima....!!!!! Ntz, ntz, ntz... Si, fata, imi place de pasarila a ta, de se cocoatza peste tot...hihihihihiiii.A! Si ca sa stii, fii-mea mananca jumate cat a ta..chiar daca pare ca numai asta face... asa ca sa nu te mai prind ca te plnagi, ca viu cu metroul si te bat, da?
Sormioooooo....mama..deci...nush e unde sa incep...Fata..io pe Don il iau sa ne apere fata, dar pe cine iau sa ma apere de tine, fata? Ce naiba ma fac io cu tine, singure...ca tre' sa te suport...iti dai tu seama ce traumatizant????? Deci....sa vad ce pretext gasesc sa nu mai viu... Hihihihiihihi..
Am pus poze cu bomboniki la 10 luni...
Si acum intrebari de mamica: ai vostri bebei sunt agitati? Ca asta are o perioada in care iar nu mai adoarme decat leganata pe picioare...ceea ce ma turbeaza, ca nu vreau sa o invatz asa...desi sper sa nu fie prea tarziu... E agitata noaptea, tipa, caraie, se contursioneaza, vai de ea, zici ca duce un razboi. Ma scol noaptea sa o intorc, ca e asa de contursionata ca nu se mai poate despletici... In rest...mananca pietre, levantica, iarba, muste...urmareste cozile cainilor si a pisicii in scopuri vadit culinare....deci...ne distram, ce sa zic...

Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina inteleapta si puternica
Carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Bunaseara.
Mai intai am si eu doua probleme care ma macina la ora asta:
1.Cum era reteta aia de spaghette cu carne de vita pentru bebei ca vroiam sa prestez si eu si nu am stiut cum.
1.Fetele trecute de 30 de ani, ce creme de fata folositi ? Eu pana acum n-am folosit nimic dar sarcina, nasterea, zilele fripte de mi le face fii-measi-au cam pus amprenta asupra tenului si s-ar cam impune sa folosesc ceva creme.Inainte sa nasc aveam ten gras, exces de sebum la greu, dar neted si fara pete.De cand am nascut tenul e uscat, cu pete.

Multumim tuturor celor care ne-au admirat pozele, am reusit si eu sa comentez cateva.

ATB,pai compot sau alte treburi de le mai am io le execut noaptea, ca in rest eu si alexandra suntem siamezeZacusca nu cred ca fac, compot m-am gandit ca o sa mai bea fata la iarna, mai haleste o fructa din compot...
Aaa si ma intrebai de ce m-am ascuns in poza, pai ca sa nu mi se vaza suncileca mi-i rusine cu ele.Da corectez acu si pun si o poza cu moa, da cu suncile mai la dos
MONI_OR, distractie placuta la nunta si pe unde va mai duceti
MONALAC, felicitari pentru rezultate!
ANKALAURA, nici la noi nu a avut succes pepenele din prima.Si pana nu l-a explorat ea cu mainile, sa vada mai exact despre ce-i vorba n-a pus gura neam.
Si cu metoda de cautat masele pai s-o crezi tu ca am cuaj sa-i bag mana-n gura.Pai musca rau, vrei sa raman cu degetele in gura ei.Ea ma musca si dimineata cand o spal pe dinti, da mai atenueaza ceva ceva degetarul ala,cu mana goala parca nu m-as risca ca are niste coooolti!Da zilele astea intentionez sa merg cu e ala cantar si cand baga lingura aia sau ce-o fide-o cauta in gat o s-o rog pe madam dr sa faca si inventarul
IRINUCA, imi pare rau ca ati avut probleme in concediu, bine ca si-a revenit
DANA, va primim cum nu, da sa vedem acu ce parere are si alexandra ca ea nu-si imparte cu nimeni bunurile ,spre disperarea mea evident.Spre exemplu azi am fost cu o fetita in parc.Stateau amandoua cu o punga de pufuleti in fata .Alexandra unu-n mana, unu-n gura si cu ochii dupa altul.Da nu spun cum lua si fetita aia imediat i-l smulgea din mana.I l-a luat chiar si din gura.Am certat-o, i-am explicat frumos, i-am aratat sa-i dea ea, ce vorbesti, nimic, cum o vedea cu pufuleti cum tipa si se repezea la ea.Salbatica rau.Asa ca daca voi va riscati...
FLO, felicitari pentru David cel mergaret
ALEXA_TEO, am dat clic, doar o data pe zi merge sau de mai multe ori?
DIARUX, hai ca ai fost totala cu sapunul, am ras de m-am stricat!Sa nu uiti sa ne povestesti daca a mai tras basini cu baloane au ba
IRISS sa va fie de bine concediul.Cu intarcatul nu stiu ce sa-ti zic, dar inclin sa cred ca daca il duci la maica-ta s-ar putea sa fie si mai inversunat dupa tzitzi la intoarcere..Acuma nici daca sta langa tine nu mi-e prea clar cum s-ar putea produce intarcatul asta,ca la noi spre exemplu cand i s-a pus pata pe asta pai asta trebuie sa-i dai.Si chiar nu ma duce capul cum i-ai putea distrage atentia.Poate ai noroc totusi si functioneaza treaba asta cu dusul la maica-ta.
CARMENELA, sa-ti dau o veste proasta?Da s-ar putea sa fie prea tarziu.La noi a inceput in perioada dintilor,atunci am inceput s-o leganam ca sa adoarma.Ce crezi ca dupa ce au trecut dintii a revenit la vechile obiceiuri?No way!.Inca mai adoarme leganata, rara daca mai adoarme la san, ca singura, doar in visele mele
Si Alexandra se agita rau toata noaptea , face kilometri prin pat, se mai da si jos, si uite asa alerg toata noaptea dupa ea .Ma gandesc ca e din cauza caldurii,si mai suspectez si ceva masele,dar eu stiu...

LA MULTI ANI IRINA PAULA DE GABRIELA!!!
Si pentru maine:
LA MULTI ANI LUCA DE MAP!!!
LA MULTI ANI AIDA MARIA DE DIDI

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Ankalaura fata ce ai slabit ....aoleu..iar ma apuca depresia... toate ati slabit, sunteti frumusele, numai eu sunt cat casa poporului

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

21+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

eu nu ma simt prea bine, cred ca ma paste o raceala ceva...

Atb i-a placut Irinei la mare, a papat tot nisipul de pe plaja pun si poze mai multe curand.

Ella eu inca alaptez, nu stiu cat o sa o mai fac, problema e ca mi-a facut niste rani care nu mai trec

la multi ani Irinuca! santate multa si bucurii! scuze de intarziere.

de printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Aida Maria
Luca de Map

Sa va dea Dumnezeu tot ce mai bun pe lumea asta!!!

Iriss, bine ai revenit!!! Une mai exact ai fost?? NU imi merge deschis link-ul..

Gabriela, insanatorise grabnica..Si eu sunt virusata , sper sa nu ia si MIhaita ..

CArmenela, s-ar putea sa fie dintii din ce descrii tu..

Yael, am vazut ca intrebai de contul de pe youtube..eu habar nu aveam ca exista un conti si acolo. Stiu doar ca Anaxena a tot pus filmulete cu Maria..

Mamica de poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

VIO - eu sunt absolut fericita cu
OIL of OLAY gama Regenerist, este super de super! Nu stiu daca o fi la noi, da' na, zic si eu, ca produs.
ELISABETH ARDEN am una cu buburutze in ea, zici ca este salata de icre Ditamai borcanul frate, cre' ca are juma' de kil!

Pentru zi de zi si la misto, ma dau cu Garnier de regula. Imi mai place Garnier, ala verde Nutritionist, si ala rosu cu smecherii de fructe. La astia e mai simplu, le gasesti peste tot.

Nu imi mai plac Nivea, Dove, si altele similare, ca nu intra ca lumea in piele, adica ele intra, dar apoi pielea ramane nitel umeda sau uleioasa. Cu alelalte, pielea ramane uscata. Si miros super, pe cand mirosurile de Nivea sau Dove s-au banalizat. E ca Malizia Uomo ala verde de prin anii 90, mai stiti? Cand a aparut a facut furori, toti barbatii bine miroaseau a din ala, si in cateva luni, tot ghiobanu' mirosea numa' a Malizia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Va zic eu si cu youtube azi, da' mai incolo, sa am nitel ragaz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

asaaa....sa o luam de unde am ramas ieri...

ANKULE nush exact cum er treaba cu obligatia la nunta. cert este ca una e la un f bun prieten de-al lui robert, iar cealalta e la vara-mea...deci...Am vb cu cumnatul meu "preferat" care oricum nu stie daca pampersul se pune pe cap sau pew alta parte si va sta el. de aceea vom pleca pe la 10 dupa ce adoarme golanu, ca el sa stea numai asa...de paza. Sper sa nu se termine nunta pana ajungem noi.
In afara de asta...sincer...chiar abia astept o zbantuiala sa imi mai revin din stres si oboseala si sa ma mai...eliberez de energiile negative.

Barbacmiu e p[rins si mai tare in tot felul de comisii . si de o luna aproape ...e la inspectorat...deci...e grele. si oricum vine aca sa si el frant...da na...prostitutie intelectuala ca sa facem un ban gramada... vb lu nasha mea: in tari civilizate se traieste ca se se munceasca. al anoi traiesti ca sa muncesti.
eu am terminat de ieri cu corectatul, oficial sun in vacanta.desi...pentru ca am prelungit agonia cu concediul pana in febr...m-au trecut in activitate la scoala...sper sa nu ii treaca prin cap directirului sa ma cheme la verificat cataloage sau la lipit carti la biblioteca....

cat despre mama....ea a fost un ajutor de nadejde in sensul ca daca trebuia sa stea doua ore cu andrei statea. sau daca facea mancare, ne intreba daca nu vrem si noi sa faca portie dubla. curatenie nu a facut never sau altele...Si mi ase pare normal..ma rog..n-o fi ea o chestie occidentala...dar nu stiu daca as avea incredere mai multa intr-un strain decat in mama mea. apoi..daca e vb de doo ore...cine dracu iti vine? ca mai pierde doua pe drum penteru cati bani??? si atunci ce fac? muncesc ca sa platesc bona?Oricum, in general am incercat sa ne descurcam singuri fara s aii stresam prea mult, de aceea cupilu nostru a fost mai mereu cu noi si prin magazine saracu si in vizite...Numai ca uneori nu se poate. sau uneori ai nevoie sa nu mai auzi scancind. Poate nu sunt eu o mama asa de buna si de aia simt asa...ce s afacem...dupa croiala fiecare.
de ex ma dsuna nasha ieri. (nu ca ar fi intrebat de vreo luna cde face finul ei...da hai!)ca cica sa "parcam"(expresia ii apartine) cupilu sambata seara ca ea ne invita la o terasa pe la ora 8.(a fost ziua nasului)zic ca nu pot. 1. ne-0am certat cu mama si nu am unde sa il "parchez".2. am nunta duminica si nu pot sa o lungesc sambata noaptea. 3 sotul meu oricum ajunge la 8 acasa si sambata fiind.Asa ca voi merge toti trei, vom sta doo ore sau cat putem si cand golanu da semnul de plecare..o tulim acasa.Asta in cazul in care stam la o terasa , pen'ca ei doi fumeaza ca turcii cred ca juma din recolta de foi de tigari ei o consuma si nu au niciun stres fata de copil vizavi de asta. Deci imi intelegeti entuziasmul...

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yael

Irina Paula

Intrebare: am intrat pe YouTube, am zis sa pun si eu la contul pepenasilor un filmulet... si am intrat cu username-ul si parola noastra de la poze, insa apoi imi apare 'anaxenamaria' ca user.
E contul nostru sau nu? Ca sunt niste filmulete p-acolo cu Maria (doar cu Maria) si zic sa intreb.

Pupici.

I,J ,N & E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)

am patit si io. nush ce greseala e pe acolo...XENA tre sa stie...

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Mergi la inceput