Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (131)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Ola ola!

La multi ani Irina Paula! Sa ai o copilarie frumoasa!

Carmenela- raspunsuri:
1. cu copilul- 2, cu mine jdemii
2. in special cele digitale, pentru ca sunt mult prea multe si nu ma pot hotari pe care sa le scot pe hartie
3. si si (oricum sunt convinsa ca nu ar veni aniversarea de 1 an inainte de primul dintisor, nu?)
4. cronologic
5. nu; daca am loc langa scriu langa ceva (nu zic ce)
6. da
7. da

Sunuleee- ca sa mi-o iau tre' sa vii aici, nu? Atunci da cat poti (da' numa' o data) Vad ca nu zici ce-ai vrut sa spui ieri. Vezi ca io iarta da' nu uita

Important-oo- febra musculara la deste ha?

Anka- Er seamana tot mai mult cu tine. Ce ochi sturlubatici are Ma fac ca nu am vazut tortul

Pupicei tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

monalac felicitari pt notele mari pe care le-ai obtinut!
carmenela raspunsul este:
1. Cate albume de fotografii aveti in casa?
Cred ca am vreo 20.
2. Mai sunteti interesate de fotografii pe hartie, sau va axati numai pe cele digitale?
Selectez poze din calculator si o data pe luna scot pe hartie.
3.Ce fel de album v-ar placea mai mult? Unul pe teme in viata bebelului, sau unul cronologic?
Amandoua.
4. Cum sortati fotografiile in albume de obicei? Dupa varsta, dupa intamplari, dupa sarbatori (fotografiile de craciun separate de cele de pasti, samd)
Dupa varsta.
5. Scrieti pe spatele fotografiilor ceva?
Da data si evenimentul cand au fost facute.
6.V-ar placea sa fie intr-un album o zona in care s ava scrieti cateva ganduri, in loc sa le scrieti pe spatele fotografiilor?
Da.
7.Va plac albumele diferite pentru baietei fata de fetite?
Nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

CARME ca sa nu zici ca sunt naspa, am promis ca vin de la saloon si am venit:
1. Cate albume de fotografii aveti in casa?
Sa le numar??? Vreo 10? Stai sa le numar totusi.... Am numarat: 11.
2. Mai sunteti interesate de fotografii pe hartie, sau va axati numai pe cele digitale?
Mai putin, pe hartie. Pe alea de la nunta le-am scos anul trecut, noroc de o promotie din America. La a doua promotie din America mi le-au udat la posta, i-am injurat sonor. Am renuntat la poze pe hartie o data cu America. Scoate mama destule. Tone. Eu insa am constatat ca adunam prea multe tampenii. Am decis ca dupa ce plec, sa imi cumpar numai doua pijamale. Daca mai cumpar pe a treia, sa arunc una din cele doua. ZAU!!!
3.Ce fel de album v-ar placea mai mult? Unul pe teme in viata bebelului, sau unul cronologic?
Pentru ocazii speciale, album special.. De exemplu cu botezul. Dar cele cotidiene, aranjate cronologic.
4. Cum sortati fotografiile in albume de obicei? Dupa varsta, dupa intamplari, dupa sarbatori (fotografiile de craciun separate de cele de pasti, samd)
Cronologic
Nu. Numai pe alea de buletin scriu nume si prenume, alea de le pun la dosar
6.V-ar placea sa fie intr-un album o zona in care sa va scrieti cateva ganduri, in loc sa le scrieti pe spatele fotografiilor?
Asa le cumparam. Daca nu au zona de poveste, nu iau
Nu neaparat. Mai degraba neutre. Cum ma enerveaza de exemplu coperta cu zapada, in care apuc sa pun si poze de la plaja . Uite, si la Cutiuta Muzicala ma enerveaza ca e "Saniuta fuge" si mi se pare anapoda sa o ascult tot anul. Si sa nu imi zici ca sa FF (Adica fast forwardez...)

Happy now????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

hehe..se vede ca revenii profa !!!.. e loc de destrabalare.. Hai mai, chiar manca Andrei sapun???

Anka, am vazut pozele cu Erika ( care iti seamana leit ) si faimosul " the tort "..imi facusi pofta!!...

Pe mine ma doare rau in gat, cred ca mi s-au inflamat amigdalele... Si, ca sa imi fac si mai rau singura, m-am apucat sa citesc capitolul de la odisee cand am nascut!!!..Ce a trecut vremea, de fapt ma uit la Mihaita si nu imi vine sa cred ce domnisor mare am!!! Scuzati starea de melancolie, trebuia sa ma descarc cumva...

Cristina, mami de Mihaita 30.07.2008

O sansa pentru Stefanel

Bazar pentru Mihaita

Bazar pentru Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Am uitat- Mona- felicitari pt. note. Vezi ca a avut dreptate soacra-ta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Seara buna fetele!!

Mona Felicitari pt. notele bune! Mai ai si prezentarea lucrarii?

Ruxi uelcam! Mersi de perla! daca mai ai, bring them on!

Carmenela ia sa raspunz si eu. Deci:
Cate albume de fotografii aveti in casa?
Multe, majoritatea din "tinerete", restul pozelor, pe calc.
Mi-ar placea chiar mult si pe hartie, da ma omoara lenea cu selectatul si dusul la imprimat...
Amandoua.
Dupa varsra.
Nu, eu cam tin minte tot...
6.V-ar placea sa fie intr-un album o zona in care sa va scrieti cateva ganduri, in loc sa le scrieti pe spatele fotografiilor?
Nu prea, nu sunt priceputa in a-mi exprima sentimentele...
Nu.

Daca nu va plictisesc, cum tot nu am poze, sa va povestesc de Mirunica. Mergem in fiecare zi in parc, dar nu prea sta locului, luam la rand toate magazinele (adica ea ma duce pe mine, ca mie imi place s-o las sa vad ce face, in siguranta sa fie, ca in rest nici o problema), intra, chitatie de 2 ori la vanzatoare, zambeste la laudele acesteia si iasa. La alimentara merge atza la raftul frigirific (e din ala deschis, fara usa) cu lapte bate de 2 ori in el, rade la vanzatoare si pleaca. Ii plac baietii de 4-5-6 ani (???) si fuge dupa ei prin parc de nu se pot juca bietii de ei! Stie sa se urce in picioare pe tobogan (eu o tin de sub brat) si sa se dea pe burta, cu picioarele inainte. Mananca muuuult nisip, noroc ca am ochi de vultur! Cam atat despre noi, sper sa reusesc sa-i mai fac ceva poze!

Dia, mami de Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

And THE SECCION
Bai, in mod surprinzator, a fost bun.
Maine pozez fata ca azi s-a culcat...

Constat in acest fel, ca vorba din batrani are o samanta de adevar... aia cu sarbatorim trei zile si trei nopti....

Mergi la inceput

Am mai pus poze si cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Prefesoaroooo cred ca tu inghitisi sapunu'

P.S. se vede ca ai fost statuta

Anko da' slabisi nu gluma! Ce craci secsi ai!
Daca nu arunci o felie de tort spre mine te reclam si nu te mai lasa astia sa pleci din tara!

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Hellau,

Azi ne intorseram de la Duni, unde a fost surprinzator de minunat. Sunt mai multe hoteluri in resort, cred ca sunt pe sute de mii de mp. Resortul este al unei agentii de turism nemtesti si se cunoaste asta in absolut tot. Am fost mega incantata de amplasare, camera, marea, piscinele, servirea (bai, oamenii aia pot sa iti aduca si 100 de pahare cu apa, cu zambetul pe buze si fara siguranta ca vor primi vreu tip la sf sejurului).
Turistii 80% romani, 10% nemti si 10% francezi, erau si cativa rusi/bulgari, dar cam ratacicti.
Sa le iau pe rand, camera f mare cred ca erau 35-40 mp, adica 2 paturi mari (fraiera a uitat sa ceara matrimonial si aranjeasera deja si patuturle copiilor, asa ca mi-a fost rusine sa le spun ceva). Extrem de curat pe jos, dav s0a tarat in pijama alba si nici macar o tenta de gri nu a avut pe ea. Curatenie exemplara zilnic (ba imi aranjau si hainele pe care le lasam vraiste uneori cand nu mai apucam sa le strang).
Marea, dementiala, destepti nemtii astia, au facut un dig ca sa mai stavileasca din valuri (si fain de promenada seara), au pus niste plase mari (se vedeau de la balcon), ca sa filtreze din alge. Si cu astea fiind zise, se vedeau unghiile de la picioare la 1,5 m in apa. Pesti mici la mal, crabi. AU mai pus nisip astfel incat toata pustimea sa se balaceasca fara vreun risc. Deci treaba desteapta.
In fiecare seara aranjeau sezlongurile la dunga, dar romanu, tot roman, sa nus e dezminta, la ora 6:45 dimineata erau ocupate toate sezlongurile din primul rand, fara a fi vreun locatar. Evident, numai romani, cat de nesimtit sa fii? Astia au ramas cu traume de pe vremea lui ceasca!
Piscine, cred ca vreo 6 mari si vreo 2 mici plus una interioara. In fiecare seara erau aspirate cu un aspirator special! Dalele de langa piscina nu frigeau deloc.

Un amphiteatru unde seara erau spectacole, terenuri de tenis, ceva cu calarie, tras cu arcul.
Mancarea, alta nebunie, vreo 10 feluri de mancaruri gatite, 2 supe, si vreo 5 feluri de friputri, carnati, etc, prajituri vreo 10 feluri (aici nu am fostimpresionata decat de baclava, restul au fost doar artistice, gustul so so), paini vreo 6-7 feluri. Plus coltul de mancare dietetica, pt regim.
Cocktailuri de vreo 20 de feluri, bere. Astea mi s-au parut cam indoite, dar eu oricum nu am capacitate de a duce alcoolul, deci mi-au placut.
Miniclub pt copii, peste 3 ani, era cu prg cam scurt, adica se suprapunea peste plaja de dimi si peste somnu de la pranz.

Si singurul minus pe care il are, are la scari, de iti ies pe ochi. Exista si un drum de a ajunge din camera/restaurant la mare fara a merge pe scari, dar e mai ocolit si ma prindea toamna (liftul fiind f folosit).

Acestea fiind zise despre hotel, sa va zic cum s-a distrat David. A mancat mai din 2 in 14, de unde ma gandeam ca nu voi avea nici o pb cu el, a trebuit sa mergem la un carefour sa cumpar borcanele, a bagat san destul de mult ceea ce mie mi-a convenit.
A mancat nisip, scoici, apa de mare, s-a balacit in apa ca o veritabila broscuta, a dormit in galagia cea mai mare de pe plaja sau de la spectacol.
Mi-a strigat in creieri de mi-a perforat timpanele! Cred ca ne stia tot restaurantu. Arunca mancarea pe jos, de femeile de serviciu veneau la 5 min sa mature pe langa noi ...

Asa si am uitat sa va zic, sejurul a fost 30 mil pt 2 pers, pt copii nu am platit nimic, mi-au dat ei patuturi pliante.

Acum sunt in etapa de spalat, deja am umplut uscatoarele, cred ca o sa imi mai cumpar un uscator.

Pe drum a fost cam naspa, sunt 360km, iar Dav s-a cam marait, ne-am mai oprit, a mai dormit, a mai mancat. Am ajuns ok.

Ma gandesc cu groaza ca tre sa incep sa prestez eu mancare

In cat timp se intarca un copil? Ajunge o sapt? Vreau sa il duc la mama de luni, dar nu am decat o sapt acum, pt ca vor sa plece in concediu. Daca nu e de ajuns o sapt, o sail intarc dupa ce se intorc ei.

Pup toata bostana de 1 an!

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput