Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (131)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Diana,timp nici eu nu am , dar incerc sa citesc cat pot si sa raspund cat de cat fetelor..

Anka, asta cu ajutorul nu stiu ce sa cred..mama e fericita ca e aproape de copil, copilu' fericit ca mama are grija si nu trebuie sa faca totul de unu singur. Imi aduc aminte de anii studentiei cand colegii mei erau tare fericiti si anuntau ca nu stiu ce mare eveniment faptul ca primesc colete cu mancare de-acasa.. De mine era mai simplu, gaseam mancarica gata facuta de ai mei...

Cristina, mami de Mihaita 30.07.2008

O sansa pentru Stefanel

Bazar pentru Mihaita

Bazar pentru Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

buna fetele!

la multi ani sarbatoritelor de ieri si azi!

mona, felicitari pentru note!

anka, in urma cu ceva timp ai mei mi-au sugerat ca si-ar vinde apartamentul ca sa isi cumpere altul mai aproape de noi si am refuzat in secunda doi. ar fi toata ziua la noi si sigur ne-am certa tot timpul, sunt sufocanti. eu mai apelez la ei cand trebuie sa merg cu sotul undeva, in rest se milogesc de mine sa li-l dau pe david. eu am chemat-o pe mama sa ma ajute o singura data la curatenie si asta cand mai aveam o saptamana pana sa nasc si zugravisem si trebuia facuta curatenie, iar eu nu ma mai puteam apleca. ce sa zic nu sunt impotriva ca cineva sa vina in ajutor, bravo celor care il accepta, numa' ca mie nu-mi place sa vina mama sa imi bage masina sa spele, sa imi calce, sa aspire sau sa-mi gateasca, am tabieturile mele si piticii mei si nu-mi place sa se bage nimeni peste mine. eu imi amintesc de multe ori de mama cum era saraca terminata de oboseala si tata mai zice uneori ca daca plangeam noaptea in somn ea nu auzea, pai cum sa mai auda cand ea ziua spala de mana cate o cada de rufe, calca, facea mancare, scotea plozii la plimbare, facea curatenie, normal ca seara pica lemn si nu mai auzea nimic. eu n-am nevoie sa vina mama sa ma ajute, eu vreau sa ma ajute husbandul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

IRINA PAULA

_

buburuza mea

de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Irina Paula

Intrebare: am intrat pe YouTube, am zis sa pun si eu la contul pepenasilor un filmulet... si am intrat cu username-ul si parola noastra de la poze, insa apoi imi apare 'anaxenamaria' ca user.
E contul nostru sau nu? Ca sunt niste filmulete p-acolo cu Maria (doar cu Maria) si zic sa intreb.

Pupici.

I,J ,N & E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

LA MULTI ANI IRINA PAULA!! Sa cresti mare, sanatoasa si sa ai parte de o viata plina de bucurii si impliniri!!

Dia, mami de Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

la multi ani pepenasi de 29 iun
Denisa si Alexandru
la multi ani pepenasi de 1 iul
Erika si Irina
sa cresteti mari puilor, sa fiti sanatosi si sa aduceti multe bucurii parintilor.

multumim frumos ptr urari, sunteti la fel de speciale ca acum un an cand venea pe lume puiul nostru mic si drag -cele si pentru fiecare.

aseara ne pregateam sa iesim afara impreuna cu tati pe la ora 19 si mi-am adus aminte ca anul trecut ne pregateam sa plecam la maternitate exact la aceeasi ora

noi am fost plecati pe 29 si 30 la tulcea, azi o sarbatorim pe pitica cu tort dar petrecerea o vom face pe 12 iulie undeva in aer liber.

si eu sunt in urma cu cititul, sper sa recuperez.

de printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

BIRI - super pieptu' de curcan. O sa iau si eu unul sa fac un test.
Plus ca.... You are so pretty!!!

Cu planurile - noi avem planuri in weekendurile lunii asteia... Sapt viitoare vine Eliza si inca juma' de neam din Europa deci sambata va trebui sa ma organizez pt ei. Iar saptamana ailalta sper sa ne caram la mare pentru vreo 10 zile, adica weekend-saptamana-weekend, si s-a dus luna.
Pe 8/9 august si noi se pare ca suntem.

ELLA - ailalti din grup nu recita Spakespeare? Daca nu, n-au facut nimic! Nu numai Erika si fiu-tu mananca doar pasat, mai sunt cativa pepenoi si pepenele

DARA - concediu placut!

IRLANDEZO _ bai deci fie-ta s-a decis a merge de ziua Canadei ha?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Ankoooo fata io m-as apuca de pe acum sa caut tiglele care-ti lipsesc ca te trimit aia din canada inapoi mama!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Azi sunt reduceri 50% la magazinele Z

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

La muuulti ani, frumoasa Irina! Sa-ti dea Dumnezeu numai sanatate si zile senine, alaturi de parintii tai draguti!

Carmenelis te-ai reprofilat? Poze cu Regina cand mai vede si ochiu nostru? Iaca raspunsurile mele:

1. Cate albume de fotografii aveti in casa? - vreo 10, destul de vechi
2. Mai sunteti interesate de fotografii pe hartie, sau va axati numai pe cele digitale? - Cele pe hartie au farmecul lor dar nu am mereu timpul si dispozitia necesare pentru a le scoate. Numai cu T avem 10 mii, ar fi cam greu sa aleg:)
3.Ce fel de album v-ar placea mai mult? Unul pe teme in viata bebelului, sau unul cronologic? - Shi-shi(T are un album in care a trebuit sa lipesc diverse poze de la diferite evenimente si unul cu 1-st birthday, in care nu am pus poze inca)
4. Cum sortati fotografiile in albume de obicei? Dupa varsta, dupa intamplari, dupa sarbatori (fotografiile de craciun separate de cele de pasti, samd) - Eu am un mega folder numit T, in care am zeci de alte foldere pe zile dar am si foldere separate cu primul craciun, primii dintisori, etc./..primul/a ceva!
5. Scrieti pe spatele fotografiilor ceva? - Nu, mi se pare la fel de mojic ca si scrisul pe carti:) (fiecare cu piticii lui). Ori lipesc etichete ori cumpar albumul cu loc de scris!
6.V-ar placea sa fie intr-un album o zona in care sa va scrieti cateva ganduri, in loc sa le scrieti pe spatele fotografiilor? - Pai nu exista varianta de scris pe spate, e obligatorie zona aia, pentru mine.
7.Va plac albumele diferite pentru baietei fata de fetite? - Nu cred ca roz bombon ar fi o alegere pt baietel. Bleu pt fica'mea nu ma deranjeaza, insa.

Bravooo Mona! Ankuta, Adri, Flori si cine mai e, tinem pumnii!

Gini si noi cautam Infanrixul penta. La Sensiblu ni s-a spus ca nu cred ca-l aduc, la centrofarm, dona si helpnet ni s-a spus ca-si refac stocul dupa 1 iulie si sa revenim. Ni s-a mai spus si ca acum, la 1 an, pentaximul ar fi echivalent (nu stiu, n-am sunat-o pe dna dr s-o intrebam, pana la controlul de 13 luni mai avem nitel).

Ce bine ca n-am lift:), am scapat de-o grija in plus. Insa avem lista cu reguli de bun simt intre vecini:)). Si n-am nici balcon (pesemne i s-a terminat hartia arhitectului, ca-s doar 2 blocuri asa, in jur) si stau si la 4, ultimul etaj, asa ca singura mizerie de pe AC-uri is gainatii zburatoarelor!

Didu-ridu ma bucur ca nu v-a prins ploaia, ma simteam vinovata ca tot vorbeaaaam. Da, fetele se imprietenesc, e clar asta. Nu ne-am mirat mai ca o tineti asa, chiar deloc. Si in plus, Aidelu e o scumpa, ii sta bine asa in maieu, ca e bronzilici! Daca ar fi a mea vreo imbracata, as zice. Si Slava Cerului T, ca si a voastra, de la nastere nu a avut nika, nici o febra nici o bolesnita, nimic.

Moni concediu placut si fruntea suuus! Nu-ti negativiza concediul cu idei preconcepute. Luca va fi bine, dormicios, mancacios si neplangacios! Asta poti sa ti-o spui. Hai ca o sa fie bine, presimt eu (de fapt, mai toti copiii se simt bine in vacanta, probabil tocmai pt ca-i simt pe parinti relaxati, so...)

Adri plecaciuni eterne:). Io-s din aia de zic multe si fac putine, pe cuvant. Tranca-tranca toata ziua da' neuronu nu e asa dezvoltat sa si execute tot. Pe mine sa ma tragi de maneca, de-acu! Zacusca zau ca-ti trimit, ca soacra'mea cred ca vrea sa-si deschida afacere, asa multe face. Acuma zor nevoie mare, face zilnic dulceata de visine pt nora-sa (adica io), ca daca am niste obsesii, asta e una dintre ele. Da' trimit, la 1 an distanta, dar o fac!

Cu intalnirea vad ca trebe sa insist, sa pun biciu pe voi! Uite, daca facem in timpul saptamanii, poate si Diana si ce mi-ar placea s-o revad! Hai, mobilizarea dom'le! Pana pe 7 nu facem ca ne omoara Capri si Xena apoi (si oricum io invat, cica)

Ralu am impresia ca ti-o iei, nu stiu de ce! Buueeeei, sadic-ooo:))) (profa, vezi???) Ce, crezi ca daca te iumbesc di mor, nu te bat?

Felicitari mergaretei Juli-Juli!!!! Acu' sa te tii, ma-so! Si chiar daca n-a scris aici, am vazut io in spionaj, Felicitari si mergaretei Eevi! Bravoo fetelor, acu' scoateti untul din parinti:) Felicitari David, asa, alearg-o pe mami, ca tot se plange pe aici ca n-a slabit suficient!:) Gata, pepenasii nostri sunt mari mai, mai toti merg/incep sa mearga si sa faca atat de multe lucruri! Ehehehe

Mai Ankule, uiti cam multe, parol!:) Cata dreptate ai cu "ajutorul", cel putin din punctul meu de vedere. T nu a stat decat maxim 5 ore cu ai mei de vreo 4-5 ori de cand s-a nascut. Atat. Si fac si curat, mancare, invat, mai lucrez una alta si reusesc. De acord ca D e 101% prezent si de acord ca daca nu avem chef de mancare, facem o salata sau comandam si de acord ca daca nu avem chef sa spalam o farfurie, o lasam pe maine, etc. Cred ca mostenirea e de vina in Ro...cumva obligativitatea morala a bunicilor de a ajuta. Pana la urma, e bine cand exista un echilibru in toate si cand ajutorul este oferit cu drag si primit cu lejeritate (eu sunt un arc, recunosc, si cam obsesiva dpdv al copilului). Hai ca ma tin de tine ca raia...poze cu fata si apoi poze cu tortul. Am zis!

Irinucuuuuuu, ce ma bucur ca ai scris! Uof, saraca Amalia, prin ce a trecut ea! Chiar sa fi fost de la apa din piscina? Uf, bine ca s-a rezolvat si e vioaie si norii negri au lasat locul soarelui! Hihi, oook, mancam un mic, atunci! Si daaa, te zapacesc eu cand e intalnirea, daca nu mai scrii, stai pe pace!:)

Danuta daca la altele nu ma pricep prea tare, macar clovn sa fiu! Cum mai e Clara cu dintucii si nervii? Ti-ai luat-o?:)

Vazut Alexandra de Galati si are niste ochi de lesini! E superba brunetica voastra, Vio!(ma fac ca n-am citit aia cu "indecent de..":) )

Lipsesc cam multe fete...La apel, fetele, altfel incep sa strig si...am plamani, serios!;)

Ma opresc aici, ca iar am scris roman (va dati seama daca eram io profa? nu venea nici un elev la ora mea, l-ar fi durut capul inutil) dar revin cu un alt mesaj de retete, cate mi-am adus si eu aminte.

Pupinstain

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput