Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (131)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Strulu - nici Er nu bea ceai, de fapt nu i-am dat niciodata, de nici un fel. Apa... nu bea multa, ci cat ii dau. Mai nasol e ca deja vrea singura, si se distreaza stropind cu ea in loc sa o bea As zice ca bea cam 150 ml pe zi. Mie mi-ar conveni sa bea mai multa. Dar nici nu a fost teribil de cald in ultima vreme, poate nu i-a trebuit...

Dia - eu nu mai vreau nici sa aud de renovari si zugraveli! Nene mai bine ma mut direct undeva unde e gata renovat!!! Pe cuvant. Da-le incolo, nu le vad, ma doare in cot de pereti si de podele! Si asa fetele astea ale mele sunt sensibiloase rau... Eu faceam o intreaga strategie si pentru alea 4 ore cat venea tanti o data pe saptamana la curatenie! Ca o aiuream pe Eri si cu somnul si cu mancarea. Si nu e ca asa le-am invatat, ci asa le-a fost felul, poate de unde nici noi nu suntem de-aia cu traista in bat... Nici ele nu dorm oriunde le pui si nu mananca chiar oriunde si orice.
Sau poate e din cauza casei mici, ca prea ne invartim pe loc in spatiu stramt... nu stiu. Dar mi-e groaza, asa ca nu as mai face nici sa ma platesti!
Spor la trebi si nervi de otel!

ATeBeule - da mai, zi asa, are asta masele! Si e grea nene, nu stiu cat o avea, mergem la doctor in curand, da' vezi ca Nic are de recuperat
Erikai nu ii place pepenele inca. A ciugulit nitel, dar apoi l-a refuzat. Mai incercam, ca la ea trebuie sa faci balet intai, sa studieze produsul, nu merge asa, din prima...
Spor cu invatatul pe ultima suta!

Sun - da chiar! Ca pe tobogan! Uite si asta uitasem Na...

Oofff m-a luat tremuriciul de emotie la povestea aricelului... Bine ca a trecut totul! Gini, inca o data va pup tare!

AAAAAA, ia uite domle la Irlandeza, ca acusi o vazui!
Bai nene, tu ai facut ma poezia aia sau cine??? OOAAAAAA ce frumoooooooss!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca_81 spune:

Dragele mele va multumesc mult pentru urarile adresate Amaliei si mie. Sunteti niste dragute pentru ca nu ne-ati uitat desi eu scriu foarte rar (dar citesc foarte des )
LA MULTI ANI pepenasilor care au aniversat un anisor Sa fiti sanatosi puilor si sa va bucurati parintii!
Noi am fost in concediu saptamana trecuta cateva zile in Bulgaria si am patit-o rau de tot cu Amalia. A facut o enteroviroza de la apa din piscina cica si am fost internate in spital in Bulgaria cu perfuzii pt ca nu mai reuseam sa o hidratez deoarece voma continuu si avea si diaree . A fost saracuta ca o leguma timp de aproape o saptamana. Si-a revenit cat de cat de ziua ei si primul ei zambet dupa perioada grea a fost cel mai frumos cadou pe care mi l-a facut. Am simtit atunci ca am nascut-o a doua oara
A slabit 500 de grame, de la 9 kg area acum 8,5 kg dar sunt multumita ca e vioaie si ca a inceput sa manance si ea incet, incet. Important e sa fie sanatoasa ca restul bucurosi le-om duce toate...
Sunisor multumesc pentru urare si sigur ca vreau sa ne vedem la un mic Ramane sa ne auzim la un telefon. Abia astept sa va vad!
Fetelor daca puneti de vreo intalnire venim si noi daca primiti si cele doua oite ratacitoare

Va pup pe toate si incerc sa mai recuperez din urma ca nu am mai citit de vreo doua saptamani.

Aveti grija de voi!

Irina si buburitza Amalia (28.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

PT CARMEN
1. 10-unul pt bb de 500 pozitii
2. de cate ori am ocazia scot pe hartie,astea raman
3.cronologic
4. cronologic pana acum
5. nu
6.da, eu asa caut albumele...sa aiba o rubrica aparte pt comentarii
7.daaaa
LA MULTI ANI IRINA PAULA sa cresti mare puiule si sa ai parte numai de bucurii
Mona felicitariiii!!!!
VIOcompot zici?pai inseamna ca avem unde merge la iarna
SUN,RALU m-ati binedispus pe viatza....auzi expresii la ele"ochii picior peste picior" culegator sef de orez" si acum rad ..
Ma duc pe picassa sa vad daca ANKA o fi pus poze ca daca da...e MARE EVENEMENT...si nu l-as pierde
Revin

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Irina Paula

Carmenela imi pare bine sa te revad printre noi! Pup fetele frumoase !
Raspunsurile mele....
1. ohooo nici nu mai stiu nr. lor...multe, oricum
2. imi plac si cele digitale, mult insa nu pot sa nu scot si pe hartie, mai selectiv intr-adevar, dar sunt de baza!
3. cronologic
4. cronologic, grupate pe cate 2-3 luni
5. scriu data cand a fost facuta fotografia
6. mi-ar placea insa cred ca ar fi mai voluminoase
7. nu neaparat

Ariadna felicitari pentru mergareatza!

Si David a inceput sa faca cativa pasi, mai multi pe covor, simte la picior suprafetele si ii e cam teama de parchet/gresie/beton...

Mona felicitari! Note foarte bune!

Anko ce as pune si eu un afis, cu markerul am scris pe peretii liftului si cam degeaba, insa am zis in fata individului sa nu isi mai aprinda tigarea in lift, vad ca nu mai face insa chiar aseara cand am plecat de la socrii in lift tocmai fusese cineva cu tigare in bot

Aseara Alex a dormit la masa marea, azi chin pe mine cu David, numai in picioarele mele asa se mai tinea dupa frate'su, stateam mai linistita oarecum.....se baga peste tot, ufff....

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Carmenela uite raspunsurile mele:
1. vreo 7 cred, nu am numarat exact
2. da, inca sunt interesata, de altfel tocmai ma pregatesc sa fac un album mare cu primul an de viata al Ioanei, cred ca vor fi cam 300 de poze, cu greu alese din multitudinea de digitale.
3. cronologic, asa il fac si pe al meu
4. In primul rand cronologic, insa si dupa evenimente. In calculator am cate un folder pt fiecare luna in cadrul carora sunt alte foldere pe evenimente, etc.
5. de obicei scriam data, locul,etc.
6. nu prea sunt eu "scriitoare", nu cred ca as scrie ceva
7. da, cu conditia sa nu fie roz sau bleu

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

VIO - metoda de gasit masele e sa bagi degetu in gura la copil. Mi s-a parut ca vad niste puncte pe cand se intindea dupa lingurita. Dar ca sa ma convind ca nu sunt de fapt niste cereale ceva printre gingii, am controlat temeinic si cand colo, am gasit coltisorii!

CAMY - dansator il faci nene! Si scorpion! E bun sfarsitul lui octommbrie

YAEL - - Acuma am vazut ursuletul gumat! Cand se trezeste Er i-l pun si ei, full screen [:-))]

DIARUXU - mai cu nuntile, ... Am vazut eu ca in Bacau e obiceiul asta tampit de a fi "obligat" sa mergi la nunta... Sa mor daca l-am inteles, cu toata explicatia lui sotu-miu!
Eu sa stii ca de cand o avem pe Eliza am fentat chestiile astea pe cat posibil, in mod elegant si civilizat, cine a priceput si a fost ok, bine, cine nu, sa fie sanitar, zau.
Era greu tare, nu aveam cu cine sa o las, si drept sa spun, nici starea necesara nu o aveam, sa ma duc la nunta si apoi sa fiu zombie iar copilul sa ma ia de fresh a doua zi, si apoi sa si muncesc (ca la Eliza am lucrat mereu, nu am stat acasa deloc) Apai asta nu era de mine. Si ziceam de la inceput oamenilor ca nu putem, eventual dadeam pe acolo si ciocneam ceva, dar nu sa ne socoteasca la meniu si la scaune, ca nu avea sens, sau ne duceam numai la cununia civila, ne achitam frumos cu un plic corespunzator cum se cadea si basta.
Doar la frate-miu la nunta am fost, Eliza avea 1 an jumate atunci, dar m-am dus numai eu. Eliza cu Ovidiu au stat numai pana la miezul noptii, cand a fost Eliza deja obosita, apoi s-au dus amandou la nani. A fost destul de complicat ca eu pe vremea aia nu aveam permis, si tot asa... Iar cand era Eliza mica mica bebelus nu aveam nici masina, asa ca era si mai complicat!
Acuma depinde de copil. Daca nunta aia (alea, amandoua_ sunt chiar musai si crezi ca rezista juniorul macar cateva ore, aia e, go for it, ca nu o fi foc sa il ametesti cateva zile, mai ales ca pana atunci terminati cu examenele nationale si o sa fiti acasa peste zi. La noi era distractiv, ca dupa aia mergeam la birou
Da' de ce zici ca n-ai cu cine sa il lasi pe Andrei? Sotu-tu corecteaza si el in aceeasi zi? Luati-va unu scutire medicala. Eu asa as face.
Iar pana la toamna, poate va impacati. Sau poate iti vei putea aranja orarul incat sa alternezi cu sotu-tu. Si daca nu, intri iar in CIC. Eu asa as face. Si cauti si o cresa, sau o tanti cu ora pentru orele neacoperite si basta. Ca na, nu ar fi 10 ore pe zi, nu? Nu stiu cum o fi la voi, pretena mea de la Constanta plateste 30 de lei pe zi, mi se pare super pret. Eu as apela la o astfel de metoda. Ca daca ai avea neacoperite 2 zile pe saptamana, sa zicem, na, ar fi de plata 240 de lei pe luna, da' macar iei salar in continuare, nu e ca si cum ai da la bona juma' de salar... Aia e acuma, cat o fi, daca e nevoie.
Altfel, eu una nu vad alte solutii, poate or fi si nu vad eu...

Cu ajutorul... sa nu va suparati pe mine, dar mie mi se pare asta un obicei tare romanesc. Ma refer la ajutatul de catre familie, cu copiii sau cu altele.
Acuma, sigur, sunt momente cand ai nevoie, eu stiu, uite ai o chestie de la care nu poti lipsi - uite am de ex o amica, barba-su are uneori cine de afaceri si e musai sa mearga cu nevasta, si normal ca fata si-a luat o babysitterita cu ora, ce naiba sa faca, are doi copii mici!. Dar la noi e obiceiul asta de ajutor zi de zi, tot mama in sus si in jos....
Ba face mama mancare, ba vine mama sa imi faca curat, ba imi scoate mama copilul afara. Eu asta nu prea inteleg, nu va suparati pe mine, pe cuvant ca nu vreau sa fiu carcotasa, dar ma intreb si eu de ce e moda asta la noi. Mie mi-e ciuda ca imi calca maica-mea cand mai vine, ca mereu se tot aduna, dar nu as lasa-o sa imi faca curat. Mai bine las murdar sau fac eu si iese ea cu fetele, sa zicem ca ar fi dezastru in casa, ceea ce de regula nu prea e.
Sigur, e mega naspa ca nu ai cresa sau gradinita sau macar niste servicii corespunzatoare cu bone sau baby sitter, si mai ales la niste preturi decente.
Si eu mi-as dori niste ajutor, adica mi-as fi dorit sa il am, de exemplu ca sa nu trebuiasca sa dau juma' de salar la gradinita, lunar... Ca ma ia batzaiala cand imi amintesc, desigur, ca luam salar si bagam jumate in plic si il lasam la gradinita, nu mai ajungeam acasa cu el
Si mai vreau si un ajutor la curatat praful, desi se pare ca nu am noroc la asta, si se poate sa ma lipsesc pana la urma, si asa mai degraba n-am avut decat am avut.
Dar zau ca daca era mama aici (sau soacra-mea, si mai si ) cre' ca m-ar fi stresat sa stiu ca poate veni zi de zi, si nu stiu daca as fi apelat la ea ca sa preia copiii sau sa stea cu ei sau mai stiu eu, sa imi faca mancare.
Si inca ai mei sunt destul de prezenti.
Uite soacra-mea, habar n-are ca ieri a fost ziua nepoata-sii, si de fapt nici cumnata-mea sau cumnata-miu nu au acest habar. N-au sunat nene. Si pe mine ma doare fix la basca, zau. Parca e mai aerisit asa...
Adica eu cu ajutorul asta, cred ca nu suntem noi suficient de organizati. Chiar ma preocupa chestia asta. Verisoarele mele n-au nici un ajutor, si au cate 3 copii, aia mari la scoala si liceu, aia mici cacaciosi mici. Si baga nene la rufe si la haleu de la suna apa in cap si mai si muncesc amandoua si mai cara si copiii la sport, la muzica, du-te ia-l pe unu, lasa-l pe alalalt, mai baga si niste lectii, si mai au si ditamai casele, cu cate 4 dormitoare si curte nene, de ma intreb de unde naiba au resurse. Pe una din ele o mai ajuta sotul, dar ailalta ii aduna lu' barba-su si prosopu' dupa ce face dus ca acolo il lasa, unde cade De ma intreb cum naiba de mai e cu capul intreg pe umeri, si imi zic de ce naiba ma plang eu, ca la ei nu e deschis nene duminica magazinul, sau la ora 2! La ei inchide. Nici paine daca vrei nu ai de unde sa iei. Daca nu bagi viteza sambata, ramai flamand. Iar una din ele munceste sambata.
Apai la noi e boierie as zice, ca daca vrei, mergi si noaptea si cumperi haleu de la metro.
Deci de-aia zic eu, si sa nu va suparati, nu cumva necesitatea asta cu ajutorul este o chestie de organizare? Sau o mostenire nefericita?

La noi nu stiu ce naiba e cu dependenta asta, toti parintii sunt disperati sa le faca odraslelor case, sa le lase mostenire apartamentu', masina, sa le trimita pachet cu mancare, unei zahar si faina. O fi din cauza saraciei, dar cred ca e si comoditatea la mijloc, obiceiul asta de a duce copilul de mana pana la varsta (lui) de pensionare...

Ma duc sa mai sterg un vas si sa strang o rufa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Citat:
citat din mesajul lui monalac

9,80 la romana si 8,60 la franceza.detalii mai tz.va pup.

Mami de Cris si Codrin

Poze Cris
Bebe Codrin

Felicitari!!!

Cristina, mami de Mihaita 30.07.2008

O sansa pentru Stefanel

Bazar pentru Mihaita

Bazar pentru Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

La multi ani, Irina!
Sa cresti mare, sanatoasa, cuminte si desteapta,
sa te bucuri de reusite si impliniri pe toate planurile!
Petrecere frumoasa!

Diana 7+, mami de Iulia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Eu ma straduiesc sa va prind din urma, astazi sper sa reusesc. De unde aveti atata timp liber?
(Glumeam ).

Diana 7+, mami de Iulia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Irinuca, te primim, cum sa nu...Offf!! Biata Amalia, bine ca si-a revenit...SI noi am fost sapt trecuta la bulgari, la mare...

Moni, sa stii ca MIhaita mai mult a dormit in concediu nostru, cred ca era obosit de la atatea noutati, atata joaca in apa, atata plimbare..O singura data a inceput sa planga si sa tipe cand am intrat intr-un restaurant mai dubios . S-a calmat doar cand am iesit din el...In rest fericire mare pe domnisor... Sper sa ii priasca si lui Luca concediu vostru. Concediu placut si relaxare maxima..

Cristina, mami de Mihaita 30.07.2008

O sansa pentru Stefanel

Bazar pentru Mihaita

Bazar pentru Bogdan

Mergi la inceput