Help ! Locatie frumoasa maxim 3 ore din Bucuresti

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna pun si eu o recomandare pentru cine e interesat.
La 45km de Bucuresti exista www.insiemegrandresort.ro/" target="_blank">acest club amenajat cu mult bun gust. Au ponei, fazani,pauni, piscina si spa.
Eu am fost placut impresionata de calitatea si savoarea mincarii de la restaurant,singurul minus ar fi ca la pachetele de week-end nu sunt incluse bauturile iar un capuccino costa 12 ron, un fresh cam la fel, etc...

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Erina ai fost la clubul acesta ? Cum se poate intra la piscina ? Cat costa ? Nu vreau pachet de week-end pentru ca am o locuinta prin apropiere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui geniest

Erina ai fost la clubul acesta ? Cum se poate intra la piscina ? Cat costa ? Nu vreau pachet de week-end pentru ca am o locuinta prin apropiere.

Buna Geniest!
Noi am fost week-endul acesta. Am vazut si persoane care au venit pentru citeva ore dar nu am idee care e sistemul. Am primit o mapa cu pliante dar sunt doar ofertele de week-end, petreceri si revelion. Chiar ne intrebam cit costa camera pe noapte pentru a ne face o idee cam la cit au estimat mesele, accesul la piscina echitatia, etc...

Imi pare rau ca nu te pot ajuta mai mult. Sunt sigura ca daca suni iti vor da toate detaliile.
Despre piscina pot spune doar ca in zona cea mai putin adinca are 1.70m iar in zona de maxima adincime 2.70m (cam adinca pentru "gustul" meu in sensul ca eu nu puteam intra in apa si sa o sustin si pe fetita mea.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

ymca m-ar interesa si pe mine numele pensiunii la care ai stat. multumesc

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia72 spune:

ymca, si eu as dori numele pensiunii din Sarata Monteoru. Multumesc.

Mergi la inceput