Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (49)
Raspunsuri - Pagina 8
broscuta_80 spune:
Ramonika,Luciandrea felicitari pt primele miscari ale lui puiutilor vostri!!
Miany, din tot sufletul LA MULTI ANI
Raluci, grija mare cu racelile, sunt f. periculoase...
Krelia, nu te lasa dusa de val, concentreaza-te asupra ta si numai a ta, trebuie sa fii "perfecta" pentru bebe.
Eu sunt trista pt. ca BB al meu nu misca deloc, e in continuare in marea amniotica, care se pare ii e de ajuns...
Merg la morfologie pe 24 iulie. Nu stiu ce sa fac pana atunci, as mai face un eco, ca mi-e dor de bubu'.
TT a fost o formalitate, inclusiv rezultatele.
Camy, si eu am fost in renovare ( pentru asta am lipsit mai tot timpul ) si m-a facut cu nervii... dar macar am stat la mama mea acasa...( si ce bine a mai fost ). Nu pot sa iti zic decat ca o sa se termine cu siguranta...
18+
broscuta_80 spune:
ionelamaria, uite tu de exemplu deja stii ce astepti, dar eu???
oare e mai ciudat ca inca nu misca?
18+
BraveGirl spune:
Lidia, am nascut natural, cu epidurala care a prins doar pe partea dreapta. Am implinit luna trecuta 28 de ani.
Am nascut usor si am scapat instant de burta. Cum a iesit bebe, burta s-a desumflat ca un balon. Am ramas si eu uimita. Mai aveam o usoara urma de burtica, mai mult de la grasime ...dar a trecut si aia in mai putin de 2 saptamani. Singura problema care o am acum e ca ma umflu tare dupa masa. Se lasa f repede muschii. Sper sa rezolv asta dupa cateva sedinte de fitness.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
POZE CU PRINTESA
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tinonino81 Eu sunt din Zarnesti_Bv,dar acum locuiesc in Campina,am avut aici un servici bun,dar acum sunt in somaj din pacate.Urmeaza sa imi dau si licenta,dar eu imi fac griji mai mult pt.nesiguranta asta a zilei de maine.Sotul meu nu ma lasa sa imi fac griji,el ma incurajeaza mereu,DD na dat un dar nepretuit,am asteptat tare mult minunea asta,de vreo 3 ani,si acum suntem fericiti,dar e greu cu partea financiara. graviduta: DN:16.03.1981, UM:29.01.2009 ,DPN:05.11.2009 |
BUn venit la noi si sarcina usoara si bebe sanatos. Imediat ce vor avea timp... te vor trece fetele noastre care se ocupa de listuta. Deocamdata esti moderata... pana pe la mesajul 12... si exista riscul sa nu prea te vedem ca apar mai tarziu mesajele decat la celelalte... Asteptam repejor inca 10... si apoi deja ne vedem in timp real
17+
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui broscuta_80 ionelamaria, uite tu de exemplu deja stii ce astepti, dar eu??? oare e mai ciudat ca inca nu misca? 18+ |
Da... stiu ce am in burtica... dupa 3 eco facute pentru a afla... ca dragul de el se intorcea cu spatele cum se pune aparatul pe burtica ( din categoria: copii cu personalitate ca Flavius). Si iar spun... vecina mea a facut n-spe eco... si tot pentru fata era pregatita ... 100% . Numai bine ca a nascut o minune de baietel. Deci... teoretic stiu ce e
17+
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
Andrecluj spune:
Bine ai venit la noi, Tinonino81, [/i], sarcina usoara si bebe la termen iti dorim. Are dreptate sotul tau, toate se rezolva in cele din urma. 17 +
floricik spune:
citat din mesajul lui broscuta_80 ionelamaria, uite tu de exemplu deja stii ce astepti, dar eu??? oare e mai ciudat ca inca nu misca? 18+ |
Misca, misca, dar nu-l simti tu.
Are personalitate ...nu stii cand te trezesti cu un picior
17
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
lacramioara2 spune:
Buna dragele mele si eu am fost cam tacuta pe durata week-endului, mi-au venit parintii de la Sibiu ca nu i-am vazut de cand am ramas insarcinata si fara barbat pe deasupra.
una peste alta suntem bine si astept cu infrigurare rezultate de le TT (doctorul meu mi-a zis sa fac direct TT).
Ma treceti va rog si pe mine la Doctorul Ion Parvu, spital elias?
Saptamana 14+
vias spune:
Tinonino bine ai venit scumpa mea... asa cum au spus si fetele sa scrii repejor inca vreo 10 mesaje ca sa apucam sa te vedem in timp real...
Si nu mai fi trista...se va gasi pentru fiecare problema o rezolvare..
Cat despre personalitatea lui Flavius ..ce sa zic???? eu pt un copil ca asta m-am rugat la DD......si uite ca mi-a dat...cu varf si indesat...sa ma satur..
In fine..sa dea DD sa-mi fac eu 1000 de griji si sa iasa el sanatos..ca va merita totul...
Si eu vreau sa plec pe la ai mei vreo saptamana...vreau sa scap de mizerie..
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
20+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
Lidia74 spune:
BRAVEGIRL multumesc pt raspuns.
TINONINO bine ai venit. O sa vezi ca o sa fie bine si financiar: Doamne Doamne o sa va ajute.