Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (49)
Raspunsuri - Pagina 7
criss703 spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi
Sunt o mamica de cozonacei nov-dec.2008 si am intrat scurt pt. a impartasi cateva idei de inceput pe care le consider bine venite : 1. achizitia unui carucior solid (in special landoul) ce poate fi folosit pe zapada , vant (nu exagerat ) , temperaturi scazute ; 2.obijnuirea bebelusului cu aerul rece dupa 2 saptamani de viata : in prima zi 5 minute in fata geamului deschis , a doua zi 10 min..dupa 1 sapt. iesit afara cate 15 minute si tot asa crescand pana pe la 1-2 ore in functie de vreme 3. sunt de un real folos salopete vatuite de fas pt. iesit afara si saculet cu samburi de cirese (eu am luat de la DM din Real) ce se incalzeste la microunde si tin caldurica la picioare in carucior sau se mai utilizeaaza pt. colici pus pe burtica lui bebe ...sper sa fie utile informatiile .
Sarcina usora in continuare
Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
raluci_b spune:
gata fetele vorbit cu d-ul doctor, am primit supozitoare carpicon si pastilutze coryzalia, oricum lamaie bag in continuare si lapte cu miere, trebuie sa ma fac bine
18
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
Andrecluj spune:
Multa saatate, Raluci_b, sa ne spuicum functioneaza. Eu stiam ca (...) carpiconul e pentru cistite. 17 +
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj Multa saatate, Raluci_b, sa ne spuicum functioneaza. Eu stiam ca (...) carpiconul e pentru cistite. 17 + |
multam, si eu stiam la fel....dar daca as zice nenea doctorul
18
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
BoboMom spune:
La multi ani, Miany!
Raluci, sanatate multa!
Camy, si mie imi cam da batai de cap Nicholas, in sensul ca nu-l simt cateodata aproape toata ziua, dar cred ca e ok. Azi l-am simtit destul de mult, dar in weekend nu prea mult. Plus ca daca faci treaba cred ca e mai greu sa-l simti. Daca esti foarte ingrijorata, mergi pana la doctor, ca nu e bine sa te stresezi, stii si tu. Sunt convinsa ca e totul bine.
Laura 20+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
floricik spune:
Buna burtici.
Raluci sanatate multa. Ai grija de tine si de bb
Ramonika felicitari pt bb miscacios. Apropo de eco , la noi tati nu a mers niciodata pt ca mi-a facut transvaginala iar ultima data cand mi-a facut eco normal era la munca si chiar nu a putut ajunge. Saptamana care vine o sa intre si el cu mine pt ca moare de curiozitate.
Si bb al meu misca cateodata.(asa cand are chef
E minunata senzatia Saptamana trecuta am plans cand l-am simtit Numai cand il striga tati nu-l baga in seama... Cred ca se gandeste "cine o fi si asta ? "
Miany Multa sanatate pt tine si bb. LA MULTI ANI !
17
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
tinonino81 spune:
Buna fetelor!Sunt si eu o in 21 saptamani,ma bucur tare mult sa va cunosc,va urmaresc demult,si mi-ar place tare mult sa ma primiti in "familia" voastra,ca eu sunt cam singurica,il am doar pe sotul meu iubit,dar mi-ar place sa schimb pareri despre starea noastra minunata cu niste prietene. Ma treceti si pe mine in listuta,va rog? DN :16.03.1981 UM :29.01.2009 DPN:05.11.2009 Am aflat si ce am in burtica,desi am simtit tot timpul...e un baietel
graviduta: DN:16.03.1981, UM:29.01.2009 ,DPN:05.11.2009
tinonino81 spune:
Eu sunt din Zarnesti_Bv,dar acum locuiesc in Campina,am avut aici un servici bun,dar acum sunt in somaj din pacate.Urmeaza sa imi dau si licenta,dar eu imi fac griji mai mult pt.nesiguranta asta a zilei de maine.Sotul meu nu ma lasa sa imi fac griji,el ma incurajeaza mereu,DD na dat un dar nepretuit,am asteptat tare mult minunea asta,de vreo 3 ani,si acum suntem fericiti,dar e greu cu partea financiara.
graviduta: DN:16.03.1981, UM:29.01.2009 ,DPN:05.11.2009
ionelamaria spune:
mama lor de clinici... e o stire tare urata pe antena 3
17+
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"