Dulceturi si papanasi (315)-facem apelul de seara
Raspunsuri - Pagina 3
carpatina spune:
Bine ai revenit mirella76.
Sigur ca ne amintim.... cel putin eu una sigur imi amintesc..
tu esti cea care a comis-o cel mai repede a2a oara
Ti-am vazut si pozele, ai 2 copii minunati! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Erina spune:
Buna seara! La multi ani celor care si-au sarbatorit onomastica astazi!!!
Sanatate la bolnaviori, accidentati, bunici, mamici, tatici!
Valetina,multumesc
. Ziua tatalui meu e vineri 3 iulie dar o sarbatorim simbata. Urarile in avans sunt super binevenite!

La noi toate vechi, tati a reinceput jobul in fortza si din pacatese anunta ore lungi...noi am lenevit, asa in spiritul sarbatorii de astazi...
Dimineata ma fost in Moghiorosh unde Daria s-a speriat foarte rau. Era sus pe platforma topoganului, a urcat un baietel care s-a sprijinit de ea si a trintit-o. In partea opusa era spatiu deschis, asa cam la 1,70. Acum dupa-amiaza se uita speriata la toti copii care urcau in urma ei. Nu mai spun ca e ca un melcusor dar acum le facea la toti loc sa o ia inaintea ei.
O seara frumoasa va doresc!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
ANDREEA11 spune:
Aniast sanatate lui Vladi!!!
Multumesc ca m-ati trecut in lista
.
Am fost azi la doctor. M-a programat pt 8 iulie. Tipa e super, calda, prietenoasa....Acum sper sa depasesc cu bine momentul, si rezultatul sa fie BUN. Eu o sa va mai zic sa-mi tineti pumnii
.
Am inteles ca toata treaba dureaza 5 min, nu ma poate adormi ca tb sa colaborez
. Dar mi a zis ca imi va pune o perfuzie sa ma amort6easca mai tare
. In rest conditiile sunt superrrrrrrr, macar o sa ma simt si eu VIP o zi![]()
cecilia L spune:
Bine ai revenit mirella76,am vazut pozele, ai doi copii minunati.
Erina,sper sa treaca repede sperietura Dariei, de aceste incidente imi era si mie frica cand urca Cristi pe topogan, ca il impinge cineva sau impinge el...
Andreea11 sigur o sa fie bine, nu ai de ce sa fi speriata, sigur totul o sa fie bine..........ce mai face Cris, ati scapat de crizute?
Aniast, ce as mai veni si eu la o intalneala la mare...uffff ....
pe Vladi sa nu fie nimic grav la ochi....cat despre vesti te asteptam cu vestea cea mai mare...de la mare.
Luy, ce mai face Me?
Maria, te-ai ascuns dupa canapea...?
Danielle ce mai face prietena lui Cristi favorita si surioara ei din burtica?
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
asa crestem
aniast72 spune:
Am avut o zi oribila...
Am plecat la Dr in Constanta pe la 12 la pranz. Cautam un doctor renumit, Daniel Turu. I-am gasit cabinetul particular, program de la 15.30. Am revenit la Mamaia, l-am culcat pe Vladi si am revenit la 17 la cabinet. "Stimabilul doctor" era in concediu (am aflat ulterior) si n-a avut macar bunul simt sa lipeasca un afis pe usa cabinetului).
Am cautat rapid pe net (traiasca iphone-ul) un alt cabinet oftalmologic. Am gasit o doctorita la un magazin de ochelari de vedere, Vladi a fost extrem de receptiv la consultatie, ni s-a scris un diagnostic (indescifrabil), un chist... nu stiu cum. Tratament: Tobex, Indocollyre si Aerius (eu obisnuiam sa-i dau Ketof pt alergii dar am luat Aerius). Am zis sa mai cerem o parere, am mai cautat un dr care ne-a facut hatarul sa vina de acasa la cabinet. Sotului meu i s-a parut "putin sarita" de la telefon. A fost putin spus... cand am vazut ca-l pune pe Vladi in fata plansei cu litere, cu indicatorul in mana, doar bunul simt ne-a facut sa nu ne ridicam de pe scaun. Au fost cele mai traumatizante 45 min din ultima vreme cat am stat in acel cabinet obscur, femeia era distrusa... Vladi nemancat de dimineata, se facuse 7 seara ... a fost horror.
Am ajus acasa, Vladi era obosit, normal ca n-a mai vrut sa manance nimic, nervii pe noi cat casa... I-am dat tratamentul prescris de primul medic dar am facut o gafa. Dr recomandase o lingurita de Aerius pe care i l-am si dat, apoi l-am culcat si mi-am adus aminte ca eu ii dadeam doar 2,5 ml Ketof si acum ii dadusem 5 de Aerius. M-am uitat in prospect si intr-adevar, pt varsta lui Vladi, trebuia sa-i fi dat doar 2,5 ml. Acum stau super stressata sa nu-i faca rau.
A doua doctorita ne-a recomandat sa evitam soarele, apa, nisipul, in schimb prima nu ne-a zis nimic de genul asta. Oricum pana nu vad starea ameliorata nici mie nu-mi vine sa-l duc pe plaja.
Acum ne batem capul ce sa facem: ori plecam acasa la Ploiesti si mergem cu Vladi la un doctor normal la cap in Bucuresti, ori mai stam vreo 2 zile si asteptam o ameliorare.
Asadar, vacanta noastra numai vacanta nu e... si prin vecini am vazut un copilas mai mic decat Vladi cu ochii rosii de conjunctivita si parintii n-au nici un stress. Cum o fi oare?
papanash, Cecilia, m-ati ghicit cu vestea, cam asta era motivul lipsei mele de pe forum. Nu vreau sa intru in detalii pentru ca inca mi-e greu, promit s-o fac la un moment dat. Cert este ca planurile sunt puse la punct, vestea n-are cum sa vina inca (in nici un caz de la mare). Va pup si va multumesc de grija. 
Ma culc acum ca maine o luam de la capat.
A, inca ceva ca sa nu ziceti ca-s paranoia: nu roseata de la ochi ma nelinisteste ci punctul albicios care e la ochisor.
Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
adimercedes spune:
Mariana, multe felicitari, multa sanatate si refacere rapida!!!! Sa va traiasca micul muschetar si sa va bucure viata alaturi de surioara Eliza!!!
Asteptam poze
.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aniast72 Am avut o zi oribila... Am plecat la Dr in Constanta pe la 12 la pranz. Cautam un doctor renumit, Daniel Turu. I-am gasit cabinetul particular, program de la 15.30. Am revenit la Mamaia, l-am culcat pe Vladi si am revenit la 17 la cabinet. "Stimabilul doctor" era in concediu (am aflat ulterior) si n-a avut macar bunul simt sa lipeasca un afis pe usa cabinetului). Am cautat rapid pe net (traiasca iphone-ul) un alt cabinet oftalmologic. Am gasit o doctorita la un magazin de ochelari de vedere, Vladi a fost extrem de receptiv la consultatie, ni s-a scris un diagnostic (indescifrabil), un chist... nu stiu cum. Tratament: Tobex, Indocollyre si Aerius (eu obisnuiam sa-i dau Ketof pt alergii dar am luat Aerius). Am zis sa mai cerem o parere, am mai cautat un dr care ne-a facut hatarul sa vina de acasa la cabinet. Sotului meu i s-a parut "putin sarita" de la telefon. A fost putin spus... cand am vazut ca-l pune pe Vladi in fata plansei cu litere, cu indicatorul in mana, doar bunul simt ne-a facut sa nu ne ridicam de pe scaun. Au fost cele mai traumatizante 45 min din ultima vreme cat am stat in acel cabinet obscur, femeia era distrusa... Vladi nemancat de dimineata, se facuse 7 seara ... a fost horror. Am ajus acasa, Vladi era obosit, normal ca n-a mai vrut sa manance nimic, nervii pe noi cat casa... I-am dat tratamentul prescris de primul medic dar am facut o gafa. Dr recomandase o lingurita de Aerius pe care i l-am si dat, apoi l-am culcat si mi-am adus aminte ca eu ii dadeam doar 2,5 ml Ketof si acum ii dadusem 5 de Aerius. M-am uitat in prospect si intr-adevar, pt varsta lui Vladi, trebuia sa-i fi dat doar 2,5 ml. Acum stau super stressata sa nu-i faca rau. A doua doctorita ne-a recomandat sa evitam soarele, apa, nisipul, in schimb prima nu ne-a zis nimic de genul asta. Oricum pana nu vad starea ameliorata nici mie nu-mi vine sa-l duc pe plaja. Acum ne batem capul ce sa facem: ori plecam acasa la Ploiesti si mergem cu Vladi la un doctor normal la cap in Bucuresti, ori mai stam vreo 2 zile si asteptam o ameliorare. Asadar, vacanta noastra numai vacanta nu e... si prin vecini am vazut un copilas mai mic decat Vladi cu ochii rosii de conjunctivita si parintii n-au nici un stress. Cum o fi oare? papanash, Cecilia, m-ati ghicit cu vestea, cam asta era motivul lipsei mele de pe forum. Nu vreau sa intru in detalii pentru ca inca mi-e greu, promit s-o fac la un moment dat. Cert este ca planurile sunt puse la punct, vestea n-are cum sa vina inca (in nici un caz de la mare). Va pup si va multumesc de grija. ![]() Ma culc acum ca maine o luam de la capat. A, inca ceva ca sa nu ziceti ca-s paranoia: nu roseata de la ochi ma nelinisteste ci punctul albicios care e la ochisor. Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007) |
Aniast, La Multi Ani cu bucurii, sanatate si o familie minunata!!!
Multa sanatate lui Vladi si refacere rapida!!!!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
Ayumi, ce mai fac nazdravanii tai? Stiu ca ati avut parte de internari la spital si vizite la medici. Cum va mai merge????
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
Ceamica, voi ce vesti mai aveti?
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
cecilia L spune:
'neata si
pentru toata lumea.
Aniast, sanatate multa lui Vladi, Tobex mi-a dat si mie pt Cristi cand a avut conjunctivita, fara interdictia de al scoate afara...nu cred ca ar trebui sa te ingrijorezi, poate 2 zile departe de nisip nu ar strica, ca sa vezi cum decurg lucrurile...cat despre a doua dr....idioata 
Cat despre veste, sa fie cea mai buna 
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
asa crestem