Minunate Scorpiute *69* Cu un licurici in suflete

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Gabi,am votat!Tin pumnii sa-ti iasa votarea...

Mina,pai may draghe,hai-ncoa cacand sunt si io pe plaiuri banatene....sa stam la o cafa de vorbe la Starbucks la Mall...ce zici?Lasa ca vaz io cum iasa poznele,am facut deja proba si ies foarte clare...ca au 3 megapixeli...

Nina...ce sa zic?Luanuta se uita la desene pe tv,mai tot timpul...si in rest se joaca cu jucariile ei...am mai fost si prin parc si prin oras...maine iar mergem in oras,ca Alex a stricat papucii care ii avea si mergem sa-i luam sandale.Alex mai face si la mate si merge dupa amiaza afara.S-a jucat cu play stationul...Mai avem putinel si plecam si atunci cat e posibil mai mult,va avea parte de balaceala...
Voi cum petreceti in vacanta?

No,dragutelor,va pupicesc....mai trec io pe aici!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Pi casa 1

Pi casa 2

Pi casa 3

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Anutza ce fain...sa aveti o vacanta placuta si lasa ori cu telefonul ori cu retina si ne povestesti tu in stilul tau inconfundabil

pe toate scorpiutelor
si noi ninuta ...cam la fel ca pe la Ana...mai o tema, mai o joaca pe psp sau pc, mai un parc...cam asta facem

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

'Neata fetele...

Monica,pai clar vreau sa iasa ceva....nu se poate,trebuie sa am dovada ca am fost acolo,nu?

Azi o luam prin oras.Alex a rupt papucii pe care ii avea,asa ca merg sa-i cumpar sandale.Nu stiu de ce nu vrea sandale de alea barbatesti,sti voi...butucanoase de alea.Mie mi se par tare faine si am vazut niste modele in piata....de mi-a stat fata.....ete,el nu vrea sandale si asta din cauza idiotilor de prieteni pe care ii are....In fine,batem la pas si cu tramvaiul orasul...si asa ma dor picioare tare rau,ce mai conteaza un mers pe jos in plus?!

Va pup si sa aveti o zi minunata....Ieri ziceam ca azi va fi joi,cata nerabdare am in mine....

Pi casa 1

Pi casa 2

Pi casa 3

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna minunatelor,
o zi frumoasa si numai bine.

Anuska mersul pe jos face piciorul frumos si c...l aratos

Imi mai acordati votul si azi?
http://www.dolarei.com/G-GG_5902.html

Noi multumim lui DD suntem bine,asa cum suntem.Dan la servici eu cu copii.

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_

goblenuri-relatii pe blogul Donului

_

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, fete minunate !
Haideti, la o inghetata de vanilie cu sirop de ciocolata ! Eu, tocmai ce am revenit dintr-o plimbare mai lunga pe un soare dogoritor. Nici nu vreau sa-mi inchipui ce este mai la campie, daca la noi, la munte, arde soarele.
Cred ca, tot sub ati sta.
Gabi, te-am votat de dimineata, dar n-am mai apucat sa intru sa iti spun. Aveai 74$ atunci, iar acum, vad ca ai 97$.
Ana, ai gasit incaltaminte potrivita pt. Alex ?
Cand vad si eu, ce incaltaminte solida, buna pt. mersul pe jos se gaseste la barbati... Tare mi-ar mai place cateva modele de la ei, mai pt. picior de dama.
Monica, Ana, asa si Cristina. Mai la tv, la PC, mai scrie la romana si la mate, mai cu Andreea, vecinica mamei, mai in parc pe inserat si gata ziua. Acum, asteapta zilele orasului, la inceputul lui august.
Oricum, se bucura pe deplin de vacanta si ii si prieste, ca vad ca a mai pus pe ea si nu mai e incercanata la ochi, ca si in timpul scolii.
Mina si Adriana, merge treaba, merge ? Spor la treburi !
Mira, ce faceti ?
I-am promis Cristinei o inghetata la gustarea de dupa-masa, imediat merg la intalnirea cu ea si mama.
O zi faina in continuare, fete dragi !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Scorpiutze

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Multumesc frumos!

Nina promisiunea datorie curata

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_

goblenuri-relatii pe blogul Donului

_

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

eu sunt in urma iar cu treaba.de bine ce imi revenisem acu iar sunt codasa.imi trebuie o zi completa ca sa pot termina odata si trimestrul asta.sper sa scap mai repede ca intra si razvan in vacanta si o sa-mi fie greu.noroc ca intra ionut in concediu si atunci stau mai linistita.
in rest, plaja aproape in fiecare dupa masa.am prins vreo 2 zile cu vant de nu se putea sta pe plaja desi era cald.apa e clocita si curata.acum ne facem bagajul si ne pregatim sa plecam iar.bate ceva mai putin azi, dar e crima de cald.
ana,eu ziceam ca azi e marti, unde a stat razvan luni acasa si de aia.tu nu mai ai rabdare , eu as vrea sa mai stea timpul.
mina, mira?
stiati ca gabyhila e insarcinata?am vorbit cu ea si pe forum si pe mess.ma bucur mult pentru ea.ii doresc si aici sarcina usoara si sanatate multa ei si lui bb.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Dodolico,te-am votat la prima ora....

Nina...bine ca nu se plictiseste Cristina!Ma bucur ca se simte bine,e important!Am gasit sandale foarte frumoase si foarte bune,dupa ce am bautut orasul de la un cap la altul ca sa ajung in piata mare,unde sunt mai ieftine produsele....si nu am gasit nimic pe masura copilului acolo si nimic sa ii placa,am revenit dezamagita in oras si am intrat la Leonardo si...ati ghicit...am gasit sandale barbatesti de piele intoarsa,reduse a doua oara,de la 130 lei la 49 lei....asa ca n-am stat o secunda la indoiala si i le-am cumparat;ii stau perfect pe picior si....sa mor si sa inviu....Alex poarta deja 42 la picior...sa-mi bag futu-i,daca la 13 ani are atata la talpa,ma gandesc la 20 o sa poarte 46?!
Sa fie sanatos,asta e....deja e cat mine de inaltime,are cred 1.70....bag seama ca la terminarea liceului o sa fie de 2 metrii...vai de steaua mea!

Adriana....spor la trebi!Pai cand ai treaba ar trebui si timpul sa se opreasca....la mine as vrea sa vina o data vineri....hehehehehe

Pup scorpiile!

Pi casa 1

Pi casa 2

Pi casa 3

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

la scorpiute
sa aveti o dupa amiaza placuta
noi azi avem control de rutina la dr pentru astmul ruxandrei...in rest...tot la fel ca in fiecare zi(teme/joaca/plimbare,etc)
ana , sa poarte sanatos sandalele...mai si alex al meu are un laboi...si are deja 1.35 la 8 ani ce le dam frate de mancare?? las' sa fie ei sanatosi ca gagici...se gasesc asa inalte si frumoase
nina, plimbareala placuta si sa papati inghetata incet

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Ce dor imi era de scorpiutze! V-am tot citit si putin de tot cu scrisul!

Ana am ras cu lacrimi iara! Am citit tot blogul tau si ultima postare cu posibilitatea de a se face Alex de 2 metrii! Din cate stiu eu, piciorul creste pana pe la maxim 16 ani asa ca nu are cum sa se faca de 46!si daca se face de 46, stii de unde sa cumperi:) de unde ii cumperi bradului dar duo:)

Dodo am votat si eu pentru camera ta!

Mira noi tocmai ne-am preumblat printr-o vacanta in Romania! Iti dau sa citesti impresii de drum proaspete http://gabyhila.blogspot.com/2009/06/turist-in-romania.html si Bucovina http://gabyhila.blogspot.com/2009/06/turist-in-romania-bucovina-casa-angela.html!

Monica cum sa nu se faca pruncii mari cu ce bunataturi gatesti toata ziua? Imi pica in gura numai cand ma uit!

Nina la cat mai multa inghetata sa va pice bine! Nici eu nu ma impac cu soarele asta nebun!

Adriana cum stai cu odiseea?

Fetile m-am inscris la lista mamicilor care nasc la anul in Martie! Am o luna jumatate si stiu eu ca o sa fac o fata pe care o sa o cheme Veronica!:)

Va puppppppp

Nu te duce la somn nervoasa! Stai treaza si cearta-te!

Mergi la inceput