Minunate Scorpiute *69* Cu un licurici in suflete
Raspunsuri - Pagina 4
Dodo-pui spune:
Buna minunatelor,
ne-am intors cu vesti asa si asa de la B,dar inca sper ca totul va fi bine,De fapt trebuie sa fie bine caci altfel nu concep
Nina,Adriana,Ana,Monica multumesc pentru sutinere
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_
goblenuri-relatii pe blogul Donului
_
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Anina_n spune:
Buna, fete minunate !
Vin cu ultimele poze din luna iunie.
In weekend am fost ocupata cu treburi gospodaresti, eu si mama. Iar Cristina si tati s-au plimbat la padure dupa ciuperci si la pescuit, doar ca au fost fara aparatul foto la ei. Asadar, n-am dovezi.
Ana, din albastru in portocaliu, apoi in rosu(la strand) si uite, asa, iti revi, tu, pana la urma, alaturi de gorobetii tai !
Multumesc pentru comentarii !
Monica, eu n-am vrut sa merg la pescuit, ca era cam innourat. Dar ideea de a sta in hamac, cu o carte in mana imi surade si mie.
Ma bucur ca ati mai scapat de tuse, mai ales pe timp de noapte !
Sanatate, sa va puteti bucura de vacanta, chiar daca tati nu are si el, vacanta !
Adriana, mama, ce gasca mare ati fost !
Te astept cu povesti si poze !
Mira, Mina, haideti cu vesti !
O zi faina, in continuare !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Scorpiutze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
Ana68 spune:
Tzuc fetele scorpiutele...!!!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri
nastasie spune:
neata, fetele.ce sa va zic.a fost de vis la dunare.am ajuns sambata pe la 17 si toata lumea sa imprastiat:unii la pescuit, unii la gratar, altii la adunat lemne pentru foc.am fost foarte bine echipati:corturi, scaune de pescar, saltele, gratare, ceaun pt saramura.am stat la foc pana la 4 dimineata, s-a facut baie in dunare, s-a cantat, s-a dansat, s-a ras cu lacrimi, s-au matolit.la 7.30 m-am trezit ca mureai in cort si lumea deja misuna.dar nu m-am simtit deloc obosita.am tras un nes tare si direct in garla toata lumea.baietii luau toti fasconal dimineata sau se tregeau cu tuica.duminica am stat absolut toata ziua in apa.nu puteai sa stai la soare.era crima de cald.
am ceva poze insa mi-au iesit un pic albastreca am umblat cred fara sa vreau la setari insa sunt destul de clare.de la foc are fina mea si inca nu le-am luat.o sa le incarc azi si o sa va arat.s-ar putea sa repetam iar aventura in august de ziua finului meu.asta asa ca sa avem motiv insa ne-am propus pana se strica vremea sa mergem macar o data la 3 saptamani.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
Dodo-pui spune:
Buna minunatelor,
o zi frumoasa ca voi si numai bine.
Monica,Nina,Anuska,Adriana,Mina,Esme,.....
Fetelor haideti sa-l ajutam pe Sebi sa-si stranga banutii pana nu e prea tarziu.
Haideti sa-l ajutam va rog!
Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_
_
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Anina_n spune:
Buna, fete minunate !
Gabi, sa dea Bunul Dumnezeu sa ajunga la operatie in strainatate, Sebi, cat mai curand posibil !
Doar cu [rugga] pot sa ajut, acum, din pacate.
Cristina nu mai are gradul I de handicap(e doar pana la 7 ani la copiii cu diabet), ceea ce inseamna ca nu necesita insotitor si nu mai primim indemnizatia de la primarie, care o foloseam pt. testele de glicemie. Teste care nu ne ajung cate primim de la stat si suntem nevoiti sa le cumparam(si nu sunt ieftine, defel).
Sanatosi si in putere sa fim, sa le putem face pe toate !
Ana, voi ce faceti, cum va umpleti timpul zilele acestea ?
Monica, sper ca sunteti bine !
Mina, esti in vacanta la Buzau, fara net ?
Mira, va bucurati de parinti si bunici ?
Tu mai ai concediul anul acesta ?
Adriana, ati avut distractie la maxim din cate povestesti !
Chiar daca sunt albastrui pozele, astept sa le vad !
O zi cat mai faina, fete minunate !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Scorpiutze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
mina spune:
Salut!
Of, ce ma enervati cu pescuitul vostru, mey! Ca de cand am copilu numa o data am pescuit, asta vara la Campu cu flori langa Sovata, dar nu se pune ca era ca un pescuit la lighean, tu pescuiai acilea si 3 m mai incolo turna nenea pastravii in lac, sa ai ce pescui...Bine, de euforia momentului iti pierdeai orice urma de mandrie si demnitate si te bucurai ca vikingu pentru orice pastrav, dar tot mi-e dor de un pescuit d'ala pe bune. Cica vara asta ne mobilizam (am facut lobby la socrii, ca ei m-au spurcat la sportul asta....). Dar, intr-adevar, si ideea de hamac cu carte in mana e super tentanta....Om vedea...
Anutza, n-am inteles io prea bine ce-o zis Nina (adeca doar tu stii concret unde bate) dar la fel zic si io: incearca sa le mai lasi sa vina de la sine, ca nu stii de unde sare iepurele. Ocazional, putem avea si surprize placute .... (si neplacute, dar asta-i viata asta-i gara, vorba cantecului....).
In aceeasi ordine de idei (sau alta?) cat si io ceva cazari in locuri frumoase sa duc mustaciosu (supriza) de 1 august cand implinim niste ani, poate-i mai aduc aminte ca viata inseamna si altceva decat munca si cazut la pat de griji si stress.....
Azi ii Dodo in Bucuresti, asa=i? Stau cu ochii pe telefon....
Nina, inteleg ca mama ta e mai bine, bravo! Presupun ca si gospodareala ajuta la crearea atitudinii pozitive.
Noi ne-am intors ieri de la Sinaia. Am plecat din bz vineri cu trenu pana in bucuresti, dupa aia din bucuresti pana in sinaia. Cam obositor dar cred ca doar pt mine, ca pentru Matei mersul cu trenul e o totala aventura. Bine, am fost si eu prevazatoare si am luat cu mine diverse de petrecut timpul.
Poze f multe nu am ca in iuresul din vinerea aia cand am plecat din bucuresti am uitat doua chestii: incarcatorul de camera si trusa de cosmetice pt mine (cosmetice in sensul de gel de dus si alte alea personale, nu cosmetice de machiat). A, bine, si m=-am trezit la sinaia cu 3 pantaloni scurti, o rochie, un maieu si un hanorac. Tare aiurita am fost cu bagajele, bine ca doar la mine nu si la ei.
Pun acusi niste poze facute cu aparatul unor prieteni si va dau link pe mail, si promit sa nu se mai intample.
Va pup in grup organizat pe toate si sper sa trec mai des pe aici.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anina_n Gabi, sa dea Bunul Dumnezeu sa ajunga la operatie in strainatate, Sebi, cat mai curand posibil ! Doar cu pot sa ajut, acum, din pacate. Cristina nu mai are gradul I de handicap(e doar pana la 7 ani la copiii cu diabet), ceea ce inseamna ca nu necesita insotitor si nu mai primim indemnizatia de la primarie, care o foloseam pt. testele de glicemie. Teste care nu ne ajung cate primim de la stat si suntem nevoiti sa le cumparam(si nu sunt ieftine, defel). Sanatosi si in putere sa fim, sa le putem face pe toate ! |
Nina eu am scris peste tot unde am intrat dupa ce am aflat ca nu-i bine Sebi si-n RO...
Kiki si pe sora ei mai mare,nu trebuie sa te justifici
Mina lasa telefonul ca sambata am fost
Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_
_
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
mina spune:
Are o prietena o vorba: sunt batrana, senila si plang usor...Cam asa incep sa ma simt cu uitatul asta
Dodo, zi-mi ca nu m-ai sunat sambata.....Eu am tinut tel la indemana ca oricum ne monitorizau bunicile (ca vaaaaaaaai am plecat singura cu plodu pe drum cu trenu si bagaju si ptiu, cum te descurci maica....) dar au fost vreo 2 ore cand nu era semnal pe coclauri.....
Ce a zis dr Nascuzti, cum ti s-a parut? Te-ai descurcat cu orientarea? (de bine ca esti acasa se pare ca da .... ).
Va tzuc si ma-c dupa lecitina ca incepe sa se necesite nevoia
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mina Are o prietena o vorba: sunt batrana, senila si plang usor...Cam asa incep sa ma simt cu uitatul asta Dodo, zi-mi ca nu m-ai sunat sambata.....Eu am tinut tel la indemana ca oricum ne monitorizau bunicile (ca vaaaaaaaai am plecat singura cu plodu pe drum cu trenu si bagaju si ptiu, cum te descurci maica....) dar au fost vreo 2 ore cand nu era semnal pe coclauri..... Ce a zis dr Nascuzti, cum ti s-a parut? Te-ai descurcat cu orientarea? (de bine ca esti acasa se pare ca da .... ). Va tzuc si ma-c dupa lecitina ca incepe sa se necesite nevoia |
D-na dr mi-a PLACUT ffff mult.
Nu am fost singuri prin B,ci o leoaica de pe DC ne-a asteptat impreune cu sotul ne-au dus(cu masina) la cabinet si dupa consultatie ne-au urcat in autocar.
Nu am sunat sambata
PS:scuze ca nu repet ce a spus...am scris la el la subiect nu vreau sa plictisesc-nici nu mai stiu sigur daca aici am scris ori ba...
Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_
_
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!