Cafea cu aroma de femei si bebelusi*105*
Raspunsuri - Pagina 18
aidaciolac spune:
de fapt nu
... termenul ar fi 22 sept , dar dr tot insista ca e 15 , nah ce sa fac?
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC 
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
A_Iulia spune:
Pai ce mi-e 15, ce mi-e 22...oricum vine cand vrea el, nu cand zice doctoru'.
I-ai ales numele? Cum ii zici pana la urma, Ferdinand? Joseph? Francisc? Maximilian? Karl? Frederich? Heinrich? Leopold? Rudolph? sigismund? Ladislav? cum?
wonderful spune:
*Emanciparea femeii in lume*
.
La o reuniune de femei din toata lumea, se ridica nemtoaica si
spune:
" Eu i-am spus barbatului meu...Hans, de maine tu gatesti !
Prima zi nu am vazut nimic, a doua la fel, a treia l-am vazut pe
Hans ca se
duce in bucatarie si pregateste mancarea, pune masa, eu m-am pus
numai la masa si am mancat".
Celelalte femei: "BRAVO, BRAVO!".
.
Se ridica frantuzoaica si zice: "eu i-am spus barbatului meu...
Jean, de maine tu speli hainele !
Prima zi nu am vazut nimic, a doua zi nimic, a treia zi l-am
vazut pe
Jean cum scotea hainele din masina de spalat si le intindea la
uscat".
Celelalte femei: "BRAVO, BRAVO".
.
Se ridica romanca: " Eu i-am zis barbatului meu....
Ioane, de maine tu iti calci camasile !
Prima zi nu am vazut nimic, a doua zi nu am vazut nimic,
a treia zi am inceput sa vad putin cu ochiul stang.
A_Iulia spune:
Mai, eu am sugerat nume de print
din dinastia hapsburgilor. Cum sa-i zica Lenin? S-o bata dupa aia la cap mereu cu invatati invatati si iar invatati? Mai bine print, sa o duca la castel pe regina muma si s-o puna sa calareasca lipitani. ![]()
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui wonderful Lenin? ![]() W |

se pare ca a ramas Eric Tudor , dar se mai poate schimba inca , eu as vrea si un nume de sfant
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
mexxa spune:
Buna dimineata

la toata lumea.
Aida frumos nume....stii cum sa faci sa gasesti un nume frumos de sfant?Iei calendaru in brate si citesti ,subliniezi toti sfintii apoi vezi ce poate fi fain
Eu am un morcov in.........
acusi plec la spital pt injectie si ca sa vorbesc cu doctoru...am emotii....mie frica de decizia care o vom lua
va pup si un inceput de saptamana cat mai bun!!
, mamica ingerasului luptator...
Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
Dodo-pui spune:
Andreea
si multa bafta
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Azi am scris la subiectul lui Bogdan pe scurt si cu rosu partea cea mai urata ce mi-a fost expusa...si pentru care sigur voi fi pusa sa semnez si voi refuza

caci nu concep asa ceva,nu concep:exista si posibilitatea sa numai vada sau sa vada mai putin dupa implant -aceasta in conditiile in care cataracta va avansa -deoarece se pare ca aceasta cataracta la copii e din nastere si in ochi pot fi si alte malformatii pe care doctorii le vor vedea doar in timpul operatiei.

Ce ma supara cel mai tare e fapul ca la CT nu mi-au spus nimic din toate astea
nimic...doar ca trebuie operat de urgenta..atat
..nu ca trebuie supravegheat o perioada,nu dezavantaje..nimic doar au spus nu au vrut sa-mi scrie(acum stiu si de ce)

O saptamana frumoasa si numai bine!
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_
goblenuri-relatii pe blogul Donului
_
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
ioanaradu spune:
buna dimineata! 
mexxa tinem pumnii. sigur o sa iei decizia cea mai buna pt puiul tau. te asteptam cu vesti! 
dodo pt tine pot doar sa-ti dau o imbratisare. ma simt neputincioasa. 
aida e frumos eric tudor. la numele de sfant ... ai putea sa faci cum a zis mexxa. si nu trebuie sa fie musai gabriel, andrei, etc. sfinti sunt multi. 
sa aveti o zi buna!