Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (149)
Raspunsuri - Pagina 12
kllemi spune:
hellooooo.... si noi dupa un we, urat, ploios si nu prea interesant......aaaa...doar ne-a prins ploaia ieri foarte tare, am reusit sa ne ascundem sub un foisor in IOR noi si inca juma de parc va da-ti seama ce era acolo "care cu furci care cu topoare"
adica cu copii cu catel cu purcel ziceai ca suntem la cel mai tare concert unde te inghesui ca sardelele.....in sf. a trecut
NUSHULICA felicitari ptr. primii pasi
dabea astept si eu a mea sta in patru labe si nu stie ce trebuie sa faca se hatane in fata si in spate.....nu stie sa mearga in patru labe ea doar se taraste pe burta e mult mai confortabil asa
...dar in schimb se ridica in picioare sg. se sprijina de canapea si ar vrea sa mearga 
GAIA super tare mikul

deci dac vreau sa imi iau un seat,am sa vin la el daaaa.....![]()
sa nu aud comentarii....
Si noi cu intarziere vrem sa uram tuturor cu numele de petru si pavel si derivatele acestora un calduros

fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
simodina spune:
Hello! Noi cu liste, bagaje duminica plecam spre mare. Azi am tuns baiatul si am ciuntit parul fetei care a urlat pana n-a mai rezistat ta-su. Asa ca are fire de par de toate dimensinile, de la 12 mm ( asta doream) pana la 5 cm.
Lumi bine ai revenit. Sper sa ne vedem si maine cu tot cu socrosenie ![]()
Intalnire IOR: ramane pentru maine la 11 la copac ( cel mare inconjurat de banci). Cine mai doreste cine mai pofteste? DEocamdata eu si Ada ne-am anuntat, Lumi incearca. Lidia, Florina, Alexandra, Mimihoo sper sa veniti si voi. Poate se mai anunta si alte fete...
La multi ani tuturor sarbatoritilor de Petru si Pavel! 
kllemi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simodina Hello! Noi cu liste, bagaje duminica plecam spre mare. Azi am tuns baiatul si am ciuntit parul fetei care a urlat pana n-a mai rezistat ta-su. Asa ca are fire de par de toate dimensinile, de la 12 mm ( asta doream) pana la 5 cm. Lumi bine ai revenit. Sper sa ne vedem si maine cu tot cu socrosenie Intalnire IOR: ramane pentru maine la 11 la copac ( cel mare inconjurat de banci). Cine mai doreste cine mai pofteste? DEocamdata eu si Ada ne-am anuntat, Lumi incearca. Lidia, Florina, Alexandra, Mimihoo sper sa veniti si voi. Poate se mai anunta si alte fete... La multi ani tuturor sarbatoritilor de Petru si Pavel! ![]() Nadina, mama de Serban (20.08.05 ) si Mara (27.08.08) |
sar'na chiar vroiam sa va intreb unde va intalniti.....dar acum am aflat, intrebare: daca nu ajung la 11 fix, unde as putea sa va gasesc???? adica vreau si eu sa vin
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
mamidestefan spune:
| citat din mesajul lui simodina Hello! Noi cu liste, bagaje duminica plecam spre mare. Azi am tuns baiatul si am ciuntit parul fetei care a urlat pana n-a mai rezistat ta-su. Asa ca are fire de par de toate dimensinile, de la 12 mm ( asta doream) pana la 5 cm. Lumi bine ai revenit. Sper sa ne vedem si maine cu tot cu socrosenie Intalnire IOR: ramane pentru maine la 11 la copac ( cel mare inconjurat de banci). Cine mai doreste cine mai pofteste? DEocamdata eu si Ada ne-am anuntat, Lumi incearca. Lidia, Florina, Alexandra, Mimihoo sper sa veniti si voi. Poate se mai anunta si alte fete... La multi ani tuturor sarbatoritilor de Petru si Pavel! ![]() Nadina, mama de Serban (20.08.05 ) si Mara (27.08.08) |
Ce bine ca ati dat o strigare pe aici ...ca eu uitam ca miine e marti...aseara nu am avut net...asa ca sunt putin dezorientata..cu zilele astea

Eu vin...sper sa tin vremea cu noi...
Mimihoo...cred ca e pe la mare ....asa ca nici o sansa.
Le asteptam cu mare drag si pe Nikolicea,Babytza, Laureta,musette, Giulianna (asa inainte de SUPERDIETA
Fetele...miine e ultima zi cind ma mai vedeti asa ..cu multa burtika ..si kilograme...asa ca nu ratati ocazia
LIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
Nocom spune:
Buna seara
musette nu stiu exact daca doarme sau nu in carut, cert este ca anu a avut ocazia niciodata pana acum sa doarma in carucior. In fiecare zi la ora de nani suntem acasa in patut... eu cred ca nu va dormi, mai ales ca afara este galagie, iar ea e obisnuita in casa...singura cu mine... iti dai seama ce liniste e....as incerca....dar nu prea cred ca reusesc!
luminita bine ati revenit din concediu, ma bucur ca aveti numai vesti bune si data viitoare va doresc sa fie cel putin la fel de bine!!! Pup hunii!!! Ce dragalasi sunt in poze. Cel mai mult imi place poza in care dorma mandoi rapusi in carucioare.....

Andrei Petru
David Paul
Dragos Petru
Pavel si Petru
Paula Valentina

Sa fiti cu totii sanatosi, fericiti si muuult noroc in viata va doresc!!!!!
mai, de cristineescu mai stiti ceva??? ca lipseste camd e mult, nu? sau cel putin de cand sunt eu activa iar...![]()
Noapte buna tuturor!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
mamidestefan spune:
LumiWELCOME BACK
Super vacantza la munte...ce bine ca ai pus pozici
...chiar mi-era dor de pozici cu pretiosii tai..
pozele mele zac in aparat...poate isi face mila cineva sa le descarce in locul meu
LIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
babytza spune:
Luminita superbe pozele 

Hunii sunt minunati si deliciosi
o sa ii musc la prima intalneala
Ma bucur ca v-ati distrat
Super tari pozele in care sunt 2 perechi de gemenei ![]()
Eu maine nu vin la intalneala, merg cu piciulica la dr sa ne vada coastele , sa imi spuna ce facem cu calciul, cum luam siropelul.
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Vot pt Maya 
babytza spune:
| citat din mesajul lui Nocom mai, de cristineescu mai stiti ceva??? ca lipseste camd e mult, nu? sau cel putin de cand sunt eu activa iar... |
Am vorbit eu cu ea. Au fost in concediu

Feli o strigai la apel pe BOO ...e plecata in Grecia, zilele astea vine si ea acasa

Babytza si puii
Valentina
DavidPoze
Vot pt Maya
babymom75 spune:
Am vazut galuscutele vesele ale Lauretei. Cum se iubeau ele doua!
Adevarata invitatie pt. mamicile cu un singur copil sa-si mai faca un fratior/surioara!
Luca de Musette e un blond dulce si are si ochi albastri! Nu-mi amintesc sa-l mai fi vazut. L-a tinut ascuns mami. Mi-a placut mult si noul look a lui mami de Luca. In sfarsit o mama a carui fiu semana cu ea!
Hunii Luminitei sunt la fel de draguti cu ii stiam! Acum inteleg eu de ce le-ai luat caruciare verde crud - aveati in plan iesirea la munte si ca sa fie camuflati
. Mie mi-au placut cel mai mult pozele cu ei doi pe paturica galbena.
In final, m-am delectat si cu frumusetea de Elsa. Frumoasa familie, Piolica!
Mama lui
Dragos si a lui
Victor