Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (149)
Raspunsuri - Pagina 11
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy_galro Lumi se vede ca ati avut o vacanta relaxanta...gemeneii sunt superbi...si ati mai gasit inca o pereche de gemenei?.....pozele cu voi 4 sunt foarte frumoase!!!! ![]() de Andrei Petru(18.08.2008)Asa creste strumfi Povestea bobocelului nostru ![]() You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones |
multumesc mult, mult!!

dap, ne-am intalnit cu o pereche de gemeni, de 6 ani si jumatate, o minune de copii, ffff energici! sotul meu era ametit la finalul intalnirii si cred ca si speriat de ce il asteapta....

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)
laureta spune:
Biancu a lasat manutzele si s a dus spre Inisu sa i smulga papusha
. Ca o ratzusca imbatata
In curand o sa avem maraton de bipede prin casa
. Sper fara accidente :)
Lumi io eram la poze cand ai dat linkul. Superbe. Se vede ca v ati simtit bine. Ce frumoase sunt pozele unde tu si tati dragalasiti puiutzi mici
Si v ti gasit cu alti gemenasi pe acolo![]()
andy_g 
SEBI!
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
luminita2008 spune:
laureta
, dap, a fost super si trebuie sa repetam experienta. in iulie mi-am propus 2 iesiri, sa vedem ce zice bugetul....
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)
nikolici spune:
lumi ce misto sunt pozele si se vede ca va cam priit.![]()
Pozele mele preferate au fost cele in care tati tzine baietzii pe bratze...cred ac a scos limba dupa de un cot
, sau este vreun halterofil
.Kidding
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
Xor spune:
multumesc tuturor pentru sfaturi si urari!
noi suntem in continuare cu febra...a fost din nou dr si l-a vazut....de data asta a descoperit 2 ganglioni occipitali..spune ca ar fi specifici rubeolei...nu avem inca nici o bubita insa...sper sa trecem cu bine noaptea...
La multi ani tuturor piticilor si parintilor cu nume derivate di Petru si Pavel
tzitziri spune:
Multumim frumos de urari!Intr-adevar e si ziua noastra.Dam de baut..pepsi![]()
Luminita, ma bucur ca sunteti bine si ca v-ati simtit excelent la munte.Si ca iti faci curaj sa mai iesi curand
.Si de fetita nu glumeam![]()
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
felicic76 spune:

Andrei Petru

David Paul

Dragos Petru

Pavel si Petru

valentina Paula sora de soricel

m-am desfatat cu poze de Luca de musette
(ce-ti seamana, mami),
Bianca si Inisa
, iar de huni
ce sa mai zic. Se vede ca v-ati distrat. 
Declar prima zi de superdieta![]()
Ankussa spune:
Helou si de la noi, abia acum ce-am apucat sa-mi trag sufletul (nu pt mult timp
).
Asa, firstly: Happy Birthday to:
Andrei Petru de Andy.g
Dragos Petru de Babymom
David Paul de Tzitziri
Petru si Pavel de Nally
Valentina Paola de Babytza
Pupam toti sarbatoritii si sa dea de baut ![]()
Nerantula iti inteleg nelinistea in legatura cu Gruia. Nu stiam nimic de aceasta boala pana cand nu ai dat tu semnalul de alarma. Insa, eu zic ca ai facut tot ce se putea, in sensul ca sunt sigura ca haiducelul nu o sa aiba nimic. Am citit si eu ca daca se actioneaza prompt in prima luna (asta in cazul in care capusa ar fii fost contaminata, Doamne fereste) intotdeauna copii se insanatosesc total. Asa ca, sus capul mamicule, pupici lui Gruia si ai grija si de fratiorul din burtica (
sa nu ma injuri).
Am vazut super poze cu Musette si bebicul ei superb (mai Musette chiar asa, arati super bine, si puiul seamana cu tine mainly, sper sa nu s esupere tati prea mult, dar nu cred ca are o mandrete de baiat); am vazut fete frumoase de Laureta (he he in curand ai sa o legi pe Biancu de tine); vazut Falkone cum doarme ca un pasa, ce as mai fii dat eu iama in copanele lui; si nu in ultimul rand vazut si hunii pretiosi (Lumi mami, ai niste baieti pe cinste, iar cu surioara/le..cred ca sotul tau m-ar bate daca ar auzi ce-i urez.
Am plecat ca ma cearta copilul..da da da...e la gura lui
Ankussa spune:
Stiam eu ca am uitat ceva:
Bitza eu pe Vladut l-am dat cu Avene lotiune de plaja 50+ SPF si nu s-a bronzolit deloc. N-am gasit 40 SPF ca as fii luat, oricum eu am fost multumita ca i-a protejat pielea.
Pupam si vacanta placuta 
piolica spune:
Lumi, ce familie frumoasa ai! Sa fiti fericiti toata viata asa cum ati fost acum la munte! Hunii sint adorabili.
musette, Si tu si Luca sinteti niste frumosi, dar greu va mai vede omu'! ( esti cam zgircita cu pozele.)
Laureta , am vazut si eu filmuletul cu Bianca si Inisa, m-a impresionat. Pai si sa nu-ti vina sa mai faci 1 cochil, 2, 3, cind vezi asa ceva??? pup
si era sa uit.... Happy Birthday pt toti sarbatoritii de astazi!

am pus si eu niste poze de la picnicul de ieri aici: http://picasaweb.google.com/Houlier/Picnic28062009?authkey=Gv1sRgCPTa0ZPOyPmoAg#
Mamica fericita de bebelina Elsa

Andrei Petru(18.08.2008)