Sezatoarea canadiana (148)*bun venit pepitzel!*
Raspunsuri - Pagina 8
monicutza_bb spune:
HAPPY CANADA DAY!
La multi ani Simona, iti doresc o nastere usoara, o bebica sanatoasa, un Atomix istet si norocos, o familie fericita si cele mai minunate lucruri din lume
miki felicitari pentru job si pt mutare. Ma bucur mult pentru tine si sper sa fie solutia buna si pt sotul tau si Marc sa se adapteze usor.
ica sanatate multa soricelului, orice ar fi sper sa se rezolve pana sambata. Zbor usor si acomodare rapida
Pucku spune:
Happy Canada day
La multi Ani Simona
eu intru cu o intrebare unde gasesc plasa de tantari, si cum se numeste exact, stie cineva? please......ca patrupedu din dotare imi facu o bucurie azi
Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
codritu spune:
Nelia, m-au lovit astia de la Dowson cu un curs de franceza asa ca sunt acolo pana la unu de luni pana joi, daca ai drum poate ne salutam.
Mikiion, felicitari si spor la mutat. Si eu m-as muta, dar in Ontario sau Vancouver si inca mai sper sa se intample minunea.
De slabit si eu as vrea, chiar m-am apucat de o cura de 2 saptamani care ar fi trebuit sa ma jute sa scap macar de 3-4kg, eu o tin deja de trei saptamani si nimic, cred ca eu sunt exceptia de la regula si acum sunt frustrata.
si
columbiana spune:
Corina, noi am cumparat anul trecut un kit (plasa cu o scula de instalare si funie de fixat) pentru iesirea la terasa de la Rona.
Ica, sanatate fetei , pe unde sunteti, v-ati intors din Romania?
Noi am petrecut azi o zi frumoasa la Centre de la Nature (de teama ploii am ramas pe linga casa, planuisem intial 1000 de insule); zic si eu la spartul tirgului Joyeuse fête du Canada!, ca tare mi-e drag de tara asta.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
rocs02 spune:
Happy Canada Day !!!!
Felicitari Mihaela pentru job si mult succes. Si eu am patit fix ca tine, numai ca azi am semnat contractul pentru jobul la guvern si a doua zi am primit oferta pentru un job exact ca ultimul pe care l-am avut in Romania si care imi placuse la nebunie. Asta dupa ce timp de 6 luni primisem numai oferte de doi bani. Asa ca , consoleaza-te ca nu esti singura. Eu nici acum nu stiu daca am facut alegerea buna, uneori zic ca da, ca am ales stabilitatea, alteori am indoieli. Succes cu mutatul si cu acomodarea in noua locatie.
La multi ani Simona! si sa ai parte de o bebica sanatoasa si mancacioasa
Sper ca ati avut parte de o zi frumoasa azi, noi am fost la plaja dar n-am putut intra in apa ca era brrr....rece tare.
Trebuie sa ma duc sa strang copchilasii pe acasa ca de azi de la 10 sunt tot calatori.
nelia spune:
Codritu, eu am in fiecare zi drum pe acolo. La ce ora ai pauze? Hai sa fixam o zi in care sa ne intilnim undeva, unde zici tu, eu cunosc bine colegiul. Macar sa ne cunoastem...
A trecut ziua Canadei si eu nu am apucat sa o pup si sa-i spun la multi ani, dar uite, o fac acum.
cge spune:
Pai cu intarziere "Joyeuse fête du Canada!" cu intarziere.
Si noi am fost ieri la "Centre de la nature" de 2 ori si aseara la concertul cu Sylvain Cosette si cu focuri de artificii.
A fost tare frumos.
O zi buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
cge spune:
Ica, cum mai sunteti ? Ce face Christine ?
Sanatate multa si drum bun in RO.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
maru spune:
mikiion, si eu am luat jobul actual avand in aceeasi zi inca o oferta de contract. Si era cu o tipa pe care o adoram, dar am ales stabilitatea. Ce sa zic, inca am indoieli, dar timpul trece...
cat despre slabit, dupa ce am rasfoit diete si diete, pagini scrise despre avantaje si dezavantaje, dupa ce am vorbit cu colegii despre dieta care mi se potriveste cel mai bine, am ajuns la concluzia ca pentru mine, cea mai buna dieta e sa fiu mai atenta la calorii si sa fac mult mai multa miscare:
nu pot tine nici o dieta cu restrictii pe un anumit sortiment de mancare pentru ca sunt o pofticioasa, si fac urat cand nu imi fac poftele. Asa injumatatesc portia, dar mananc in continuare tot ce imi place.
miscare: se pare ca pentru mine care sunt o lenesa totala, jumate de ora de spinning e ceea ce mi se potriveste, mai tinand seama si de conformatia corpului (jumatea inferioara supradezvolata :)
Nu am rezistenta, nu pot alerga ore si ore, nu pot inota...la aparate ma plictisesc total. Asa ca cardio spinning jumate de ora e cel mai bun pentru mine
Dupa 2 luni de spining si o luna de ajustare a caloriilor se cunoaste o schimbare, am slabit o masura sau doua, si zic eu ca sunt pe drumul cel bun. Acu, problema mare e cu ai mei, ca fac continuu bunatati, si sunt in mare dilema, ca magarul lui Buridan: sa ma tin de numarat calorii, sau sa ma bucur de bunatatile alor mei care vor fi aici 3 luni si cine stie cand or mai veni?
Ica 1975 spune:
Cge, multumesc
Ana, inca suntem la Montreal, eu sper totusi sa plecam sambata
Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!