Rugaciune ortodoxa pentru a dobandi prunci (41)
Raspunsuri - Pagina 9
caciantoni spune:
mamieea - Dumnezeu sa il ierte pe tatl tau si sa il aseze in randurile dreptilor, iar voua sa va dea putere sa treceti peste aceasta grea incercare....
georgia_c spune:
mamieea ..sincere condolenate ..sa-i odihneasca Dumnezeu sufletul tatalui tau si sa va intareasca pe voi
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
deeva73 spune:
mamieea Dumnezeu sa il ierte si sa-l odihneasca pe tatal tau Dorin.
caciantoni multam pentru postari, intradevar minune mare s-o intamplat la Rohia. Asa m-o uns la inima povestea lui Nutu, la fel ca el si eu am primit ajutor de la Domnu' cand nici nu mai speram. De fapt am aflat de job-ul despre care va ziceam dintr-un ziar de anunturi. L-am cumparat pentru a da masina la vanzare pentru ca nu mai aveam din ce trai. Masina n-am vandut-o da' in schimb m-am angajat. No sa stiti voi c-asa lucra Domnu'.
Deseara la ora 21 v-astept in numar cat mai mare la rugaciune. Eu mi-s datoare Lui pana m-oi petrece pe ailalta lume.
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
maria08 spune:
Mamieea: Condoleante!! Dumnezeu sa-l odihneasca si sa-i ierte pacatele!!
Cami Antonia: Ce ne mai spui de Alina?? E mai bine?
Caciantoni: Iti multumesc si eu pentru toate postarile tale!!!
unombun spune:
cami,in Bucuresti este alaturi de Sfintul iubit Nectarie,ajutator si o icoana si rugaciuni aferente acesteia pentru ajutor si insanatosire de cancer-pe str.Sapientei,linga metrou Izvor,la biserica Mihai Voda.Este program zilnic,icoana a Maicii Domnului,Odighitria,se poate vorbi cu dna. de la pangar si da si ulei.
Oanka,felicitari,Sfintul nostru iubit,Nectarie,ne ajuta!
deeva73 spune:
Fetele mele si Cipicah,
Imi pare mie ca de la o vreme incoace apar putine gravide si multe nacazuri la topicu' asta. Ziceti voi dara ca mi-s pisaloaga insa eu insist sa ne intalnim in rugaciune zilnic la ora 21, asa cum s-o'ntamplat odata mai demult... pe vremea Cleopatrei.
Eu stiu, veti spune ca fiecare se roaga in taina atunci cand poate, da' nemasurat ajuta rugaciunea colectiva. Ii ca si cum am pune toti umaru' la aceeasi ora sa urnim din loc un munte de necazuri. No, atuncea cand suntem multi putem birui muntele.
Si sa nu-i uitam pe cei oropsiti, Alina si Adrian is la grea incercare, Doamne ai mila
!
vias spune:
mamieea condoleante....Dumnezeu sa-l odihneasca!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
21+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
sissica spune:
MAMIEEA Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace pe tatal tau,iar tie sa-ti dea putere sa treci peste aceste clipe indurerate
DORIN
ALINA
ADRIAN
MARIA ALEXIA 
COSMIN 
DEEVA
VREAU SA VIN SI EU LA RUGACIUNEA DE LA ORA 21, DIN FIECARE SEARA SA-MI SPUI NUMAI CE ACATIST TREBUIE SA CITIM ,.....
VA PUP FETELOR ,PE TOATE
,
nu avem nici un folos din credinta noastra dreapta daca ducem o viata pacatoasa asa cum nu avem nici un folos din viata noastra plina de virtuti daca nu avem credinta adevarata
deeva73 spune:
Sara buna la toti,
Sisica draga eu nu dictez la nime ce rugaciune sa zica, fiecare ii slobod sa aleaga unul din acatistele de pe prima pagina. Important ii sa ne rugam
pentru toata lista, zilnic si la aceeasi ora. Asta o sa ne deie forta sa manam necazurile de la noi.
Haideti dragilor la rugaciune, ma bucur groaznic sa vad gramada cum creste
.
Doamne ajuta-le si la aia nacajiti de pe lista noastra!
Acuma va tzuc dara
ca-i tarziu si mi-o vint barbatu acasa dupa 2 zile de muncit la tara.
ALRAK spune:
Doamne Ajuta!
Mamieea CONDOLEANTE, Bunul Dumnezeu sa va intareasca si sa fie cu voi.
deeva73, ma bucur mult pentru tine pentru ca ti-ai gasit serviciu, ai dreptate rugaciunea colectiva este mai puternica.
caciantoni, multumim pentru postarile tale, avem multe de invatat din ele.
Trebuie sa-i multumim Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului pentru fiecare zi pe care ne-o daruieste.

Alina

Maine am punctia, rugati-va pentru mine, pacatoasa

Doamne Ajuta !