Rugaciune ortodoxa pentru a dobandi prunci (41)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

iertati-ma....titlul mesajului anterior era "Rostul bolilor"....din viteza am mancat o litera.....inca o data iertare.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

cami ..din pacate nu am primit nimic pe mess ... la mine figurez inca cum ca se cere acordul de adaugare in lista
cel mai bine mai ceri acordul inca o data .. sau trimite-mi mie id-ul tau si cer io acordul de adaugare in lista

scuze de off topic

trec mai tarziu caci acum am ceva treaba

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

fetele....cand aveti timp, intrati pe link-ul de mai jos....e impresionant.....

http://ramurainflorita.blogspot.com/2008/09/o-mare-minune-de-la-manastirea-rohia.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamieea spune:

Fetelor eu sunt foarte lovita..azi a murit tatal meu..pomeniti-l in rugaciunile voastre si le rog mai ales pe preotesele noastre sa dea sotilornumele lui sa-l pomeneasca la Sf Liturghie,DORIN rugati-va si ptr mine sa am putere..ca nu mai pot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

Cami: Dumnezeu are grija de toti, nu-ti pierde speranta.
Referitor la dr Ciurea, eu stiu ca este cel mai bun in domeniu. Sa aveti incredere in ceea ce va spune si sa tineti cont ca el nu e Dumnezeu, dar va face tot ceea ce ii este in putinta sa o ajute pe Alina. M-am mirat ca a operat-o pe cumnata ta luni de Sf Petru si Pavel. Eu stiam ca profesorul Ciurea nu opereaza in zile de sarbatoare, dar probabil in cazul cumnatei tale a considerat ca este un caz ce nu suferea amanare. Acum doar Bunul Dumnezeu va poate ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

mamieea, Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe tatal tau Dorin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

Mamieea, pentru tatal tau Dorin, Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca si tie sa-ti daruiasca multa putere sa treci peste acest mare necaz

cami_antonia, ce mai face Alina? pt Alina si Adrian.

deeva, esti extraordinara, felicitari pentru serviciu.

Cu Dumnezeu in gand

http://lt1f.lilypie.com/GBwDp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Mamieea, Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace pe parintele tau , iar tie multa putere sa treci peste acest necaz .
Cami, ce vesti mai ai despre Alina?

Dorin
Alina
Adrian
Maria Alexia

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Mamieea... Bunul Dumnezeu sa-ti odihneasca parintele, Sf Maicuta sa fie alaturi de voi in aceasta grea incercare

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea dar Sf Nectarie si Maicutza Sfanta au hotarat ca el sa ne vegheze din ceruri ai mila de noi

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Mama mea a fost operata la cap de catre prof Ciurea. A avut o tumoare gigant cat pumnul. I-a salvat viata. Acum mama e bine merci, merge si la serv si e chiar contabil si inca profeseaza. E bine ca a participat si el la operatie.

Cami in fiecare zi m-am gandit la cumnata ta si familia voastra. Si m-am rugat pt voi ca totul sa fie bine.

Mamieea Dumnezeu sa-l odihneasca pe tatal tau. Si tie si familie tare multa putere va doresc.

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008
Zana mea

Mergi la inceput