Rugaciune ortodoxa pentru a dobandi prunci (41)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

Ziua buna fete dragi,

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia
fetele multam de suportul moral si religios ... va rog s ava rugati pt amandoi in fiecare seara ... caci ADRIAN fratele meu e si el putin bolnavior si mi-e frica si pt el cat de tare s-a necajit ... ieri a plans toata ziua ... a zis ca a fost cea mai grea zi din viata lui

Revin cu propunerea sa ne intalnim si in seara asta, ora 21, in rugaciune pentru Alina si Adrian. Eu voi fi in genunchi cu lumanare aprinsa si am sa citesc Acatistul Maicii Domnului Bucuria celor necajiti. Hai sa nu-i uitam pe cei mai oropsiti ca noi, fiindca roata vietii se intoarce si pe oricare ne poate ajunge necazu' din urma.

Va pup pe toate si pe Cipicah si va multumesc ca v-ati rugat pentru mine[/b], Domnu Bunu' s-o indurat si mi-o facut azi un dar. Am supravietuit cateva luni bune fara nici un venit (atat eu cat si barbatu' meu nu am avut serviciu). Ei bine azi am primit o oferta cu 2000 RON venit net, telefon, decontare transport. Si culmea, mi-or zis ca ma asteapta sa ma hotarasc pana la sfarsitul saptamanii, fiindca din punctul lor de vedere is cea mai buna alegere. N-am cuvinte sa va spun cat mi-o fost de greu lunile astea, am trait zile cand n-aveam de mancare decat slanina si paine, da' multumesc Domnului ca s-o gatat osanda.
No ziceti si voi, nu-i asa ca Domnu' ii Bun. El stie ce sa ne deie si cand sa ne deie. Pai daca ramaneam gravida in perioada asta ce ne faceam? Eu fara servici, barbatu'meu la fel... numa ca Domnu' s-o grijit de noi si mi-o dat intai de lucru. Acum stiu ca vin si pruncii... ca am cu ce sa-i cresc.
[b]Mare esti Doamne ai grija de toti ce s-or rugat pentru mine!

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

deeva o imbratisare calda pentru tine.

_

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie----Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani----Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Deeva esti ingrozitor de placuta la scris.....si nu mai indoiesc ca si sufletul tau e la fel......ma bucur ca lucrurile se aseaza usor-usor si te asteptam ca in scurt timp sa ne dai vestea cea mare...... si sotul tau sa-si gaseasca o slujba si sa aveti parte de un camin fericit

inca un exemplu de oameni care prin dragostea si increderea lor In Dumnezeu obtin ajutorul dorit.....sa-ti ajute Dumnezeu in tot ceea ce faci

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii

..............................................

Nimic nu este intamplator!
..............................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

deeva multam mult de propunearea de rugaciune
eu sunt de acord

te-a ajutat dumnezeu caci El nu ne uita pe nici unul dintre noi

NU AU MAI OPERAT-O PE ALINA
SI-A REVENIT IN SALA DE OPERATII
REVENEALA ASA CAT SE POATE DUPA DITAMAI OPERATIA
E LA TERAPIE INTENSIVA IAR
NE-AM RUGAT INTR-UNA
EU AM AVUT O CADERE EMOTIONALA MANIFESTATA PRIN PLANS DA AM REUSIT SA O DEPASESC

VA MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU RUGACIUNI

BUCURESTENI, VA ROG HAIDETI LUNI DIMINEATA LA PRIMA ORA SA DONAM SANGE GRUPA 01 POZITIV PENTRU DONESCU ALINA ... VA FI OPERATA LA CREIER ... IN NUMELE MARII SARBATORI A SFINTILOR PETRU SI PAVEL VA ASTEPTAM SA VA ALATURATI NOUA
Este cumnata mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Doamne Ajuta.... ma rog ca Alina sa se faca bine...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

20+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Dragele mele, zile de mare tristete pentru unele dintre noi. Dumnezeu sa ii ajute Alinei!

Sincer, ma inclin in fata voastra pentru sprijinul prin rugaciune si cuvinte de zidire si prin gesturile pe care le-ati facut pentru Cami si pentru Alina.
Deeva73, felicitari! Ma bucur din suflet pentru tine! Sa dea Dumnezeu la mai mare! Ai scris foarte frumos, mai ales partea aceea cu intorsul rotii, sa fim constienti ca putem cadea noi insine sub osanda oricand...
Alrak, iti tinem pumnii! MULTUMIM pentru Acatist!
Va imbratisez pe toate, sunteti atat de minunate! Iertati-ma ca nu va pomenesc pe fiecare, va spun cu mana pe inima ca fiecare mesaj m-a impresionat enorm si nu pot scrie atat de frumos ca voi. Deeva, inca o data, felicitari pentru initiativa! Sa te rasplateasca Dumnezeu! Georgia si Noce, asemenea!

O mare rugaminte, daca sunt fete noi la Rugaciune care spre sfarsitul capitolului trecut au dorit sa fie trecute in listuta, daca a ramas cumva cineva netrecut, va rog din suflet mai scrieti o data... Mi-am propus sa citesc din urma si sa verific, numai ca nu am apucat, va rog sa ma iertati. Modificarile le voi face in listute seara, cand ajung acasa, la serviciu nu am acces la internet. Va multumesc din tot sufletul!

Cami, luptati cu toata puterea si increderea! Sa dea Dumnezeu sa fie doar o incercare pe care s-o depasiti repede, cu credinta, si sa iesiti intariti si victoriosi, cu inimile pline de iubire pentru Dumnezeu!

Doamne, ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jujuka spune:

pentru ALINA si ADRIAN
Doamne cat de rau imi pare pentru ceea ce s-a intamplat cu cumnata ta Camy antonia.ne vom ruga pt ea si fratele tau iar Dumnezeu va fi mare si va fi totul bine.DOAMNE AJUTA
as fi vrut si eu sa pot dona sange pentru ea dar doctorul meu a zis ca nu am voie deoarece nu indeplinesc conditiilre de greutate.am mai vrut sa donez sange deoarece stiu ca nu prea este sange in spitale si de ce sa nu ajuti daca p[oti dar cand l-am sunat pe dr a zis nici sa nu ma gandesc ca nu rezist.
va pup pe toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

Fete dragi si Cipicah,

Sa va spun o intamplare minunata din viata mea ca sa nu mai fiti nacajiti.
Luna trecuta in 21 mai de Constantin si Elena trecand eu pe langa biserica imi zic in sinea mea: ia sa intru eu in casa Domnului sa vad ce mai face. Am intrat, m-am inchinat la icoane, dupa care am dat 40 de liturghii pentru vii si pentru morti. Cand sa platesc femeia imi cere 40 de lei. Cum nu avem nici un venit mi s-o parut o suma foarte mare, ca sa intelegeti mai bine era mancarea noastra pe o saptamana. I-am dat banii s-am zis in gand Doamne din putinu' nostru Iti dam si Tie, ai grija de noi. S-asa o facut El, tomna cum L-am rugat. Bagati de sama ca azi, 30 iunie, s-or implinit cele 40 de liturghii si tot azi am primit si propunerea de angajare.
Ce ziceti de asta? Eu nu mai zic nimic, multumesc Domnului si Maicii Sale si voua deasemenea ca am incheput dimpreuna cu barbatu meu pe lista voastra de rugaciuni.

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

deeva ai vazut cum te ajuta Dumnezeu???

El nu uita pe nimeni

are grija de fiecare dintre noi

offffffffff e greu sa treci prin ce trec eu ... iar ce o fi in sufletul fratelui meu numai el stie...

e rau alina

i s-a umflat capul ... nu stiu ce este aparut acolo cand dupa operatie era totul ok ...

cica ar mai trebui operata da se se consulte sa vada ce si cum

rugati-va in continuare

BUCURESTENI, VA ROG HAIDETI LUNI DIMINEATA LA PRIMA ORA SA DONAM SANGE GRUPA 01 POZITIV PENTRU DONESCU ALINA ... VA FI OPERATA LA CREIER ... IN NUMELE MARII SARBATORI A SFINTILOR PETRU SI PAVEL VA ASTEPTAM SA VA ALATURATI NOUA
Este cumnata mea

Mergi la inceput

georgia ti-am trimis mesaj pe mesenger

Este cumnata mea

Mergi la inceput