Rugaciune ortodoxa pentru a dobandi prunci (41)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele ziceti o rugaciune

ca a bagat-o iar in operatie

BUCURESTENI, VA ROG HAIDETI LUNI DIMINEATA LA PRIMA ORA SA DONAM SANGE GRUPA 01 POZITIV PENTRU DONESCU ALINA ... VA FI OPERATA LA CREIER ... IN NUMELE MARII SARBATORI A SFINTILOR PETRU SI PAVEL VA ASTEPTAM SA VA ALATURATI NOUA
Este cumnata mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

Cami_antonia, pt Alina si Adrian. Dumnezeu sa ii ajute!
Cand ai putin timp si poti, poate ne spui mai multe despre ceea ce a patit Alina (a avut ceva semne?, avea dureri mari de cap?) multumesc si scuze ca am indraznit.

Caciantoni, foarte frumos materialul la care ne-ai trimis. ce mai faci, cum mai esti? te pup

sanatate si liniste sufleteasca tuturor,

Mara

Cu Dumnezeu in gand

http://lt1f.lilypie.com/GBwDp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Doamne Ajuta !

Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa o apere pe ALINA si sa fie langa ea in aceste clipe.

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

fetele ziceti o rugaciune

ca a bagat-o iar in operatie

BUCURESTENI, VA ROG HAIDETI LUNI DIMINEATA LA PRIMA ORA SA DONAM SANGE GRUPA 01 POZITIV PENTRU DONESCU ALINA ... VA FI OPERATA LA CREIER ... IN NUMELE MARII SARBATORI A SFINTILOR PETRU SI PAVEL VA ASTEPTAM SA VA ALATURATI NOUA
Este cumnata mea

Doamne...ce se intampla Cami acolo?????
de cand am auzit...numai la ea imi mai sta capul...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

20+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

camy pus,iti scriu aici,pentru ca am incercat pe mesaje private si nu stiu de ce,nu ajunge mesajul la tine.Eu sunt in 23 sapt,pina acum erau mai rationale tipele de la birou,acum vad ca...nu stiu ce au-ai inteles.Scrie-mi,tu,te rog,pe mesaje private,daca ai activat asa ceva,daca nu,la odiseea de oct,te rog frumos,in ce constau actele prin care dovedesti starea de graviditate,cite stampile,etc...si daca poate da medicul de fam asa ceva,si ,suplimentar,la fel ptr.sarcina cu risc.Multumesc mult si te rog sa ma ierti de indrazneala,ai inteles,le-a luat bizdicul la serviciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Nu am intrat de duminica seara pe forum si acu aud vesti proaste despre ALINA...... pt ALINA.....o voi pomeni si eu in rugaciunile mele.......CAMELIA daca ai un braulet al Maicii Domnului sa i-l dai Alinei macar sa il puna sub perna de pe patul spitalului......
ce sa spun decat ca sunt trista sa aud asa ceva

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii

..............................................

Nimic nu este intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmelly spune:

Salutare fetelor. Azi intrai si eu, ca deh, ieri de sf. Petru si Pavel mi-am serbat ziua de nastere si musafiri la greu. Bine ca am apucat sa ma duc la slujba.
Cami, imi dau lacrimile de ce ai scris. Nu stiu ce pot face pentru Alina, mi-e atat de mila de voi si de biata fata. Eu nu pot dona sange, sunt departe cu toate ca am analizele facute. Ma duc acum sa citesc acatistul sf. Nectarie pentru ea.
Fetelor, sa va ocroteasca Dumnezeu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Georgia si restul fetelor care se simt cu musca pe caciula ......astept sa vad poze cu teste cu II......mi-e dor sa aud ca o alta fata a ramas
pupici dulci de la Moldova

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii

Nimic nu este intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

nu stie nimeni nimic despre Alina?????
Doamne Doamne...sper sa fie bine...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

20+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

pe messenger, la camelia scrie ca nu a mai operat-o pe alina... si ne roaga in continuare sa ne rugam.
Doamne ajuta!

_

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie----Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani----Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput