Restaurantul LA PEGA sect.3

Restaurantul LA PEGA sect.3 | Autor: SoriLea

Link direct la acest mesaj

Cunoaste cineva Restaurantul LA PEGA din sect.3? Se afla undeva pe langa REAL-VITAN.

Ce puteti sa-mi spune-ti despre organizare, servire, curatenie?

Astept cu nerabdare raspunsurile voastre.

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea - MAMI DE RAZVANEL

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Nu stie nimeni, chiar nimik ????

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

HEEELLLPPPP

nu stie nimeni nimik?????????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

eu am fost acolo la o nunta....nu stiu ce sa spun...un restaurant de cartier, nimic spectaculos, mancare ok (macar era proaspata ), muzica a fost adusa de miri, servirea 2 ospatari...
cel mai bine este sa mergi direct acolo, sa mananci ceva si-ti faci singura o idee.
eventual mergeti intr-o sambata sa vedeti si cum este aranjata sala pentru nunta/botez

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

CATUTZA multumesc pt raspuns.

Dar curatenie era?? Si ma refer mai mult la toaleta.

Am sa merg si eu sa vad, stiu ca e de cartier, dar imi este aproape de casa si vreau sa fac botezul acolo si nu stiu cum e, de aceea am intrebat aici.
Inca o data multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

era curat la toaleta atunci, dar noi am fost acolo la nunta acum vreo 3 ani ... se pot schimba multe de atunci pana acum.
cel mai bine este sa mergeti sa beti o cafea acolo, sa mancati ceva si vedeti cum vi se pare, apoi daca va place vorbiti si de botez.

sa-mi spui cum ti sa parut

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Am fost, mi-a placut, e curat, aranjamente ff frumoase si nu-i nici prea scump.
Am gasit si liber, asa ca sambata pe 18 facem botezul.
Acum ramane sa vedem cum v-a fi mancarea pregatita, nu am mancat acolo, dar am vazut cateva feluri servite la cativa clienti si aratau bn.

Multumesc mult pt raspunsuri

Mergi la inceput