Timisoara Impreuna(154) Emma, te purtam in inimi!
Raspunsuri - Pagina 3
Mihi spune:
Saluti, intru rapid ...pana nu incepe iar raul si greata...ieri mi-a fost rau abia m-am urnit sa fac ceva de mancare pt Miselini si tata lui...cei mari au ramas la tzara...am citit cica cam pana in saptamana a 12-a tzin greturile si oboseala...sa dea domnu asa sa fie...
O fost fain la tzara...imi lipseste aerul de acolo...nu mai suport aerul de acia...nu aruncati cu rosii...adevarul ca acu simt toate mirosurile amplificat...
no ...faze urate: pe Mihai l-a mai muscat o capusa...musai tre sa-i fac testul ala de borelia sau cumm ii zice..lunea halanta omu meu s-o luat la tranta cu un tramvai in capitala...multam D-omnului el e bine...toyo...e varza...da poate acu ne dau in schimb o avensis cu 7 locuri...ca doar suntem familie numeroasa...rad ce hantatar sa fac...am bocit vineri...cand o venit al meu...ca nu mi-o zis nimic pana atunci...ma mintea la tel...ba ca-i in Buc, ba in Craiova...ba in Sibiu...
partea frumoasa sper sa apuc s-o pun sa o vedeti...am facut poze
Dorisake...ma bucur ca esti bine...da de ce fugisi de acsa din cauza lui AC?...glumesc...vazut pozele cap ...coada...cat ca fura o gramada...super copilasii...sa inteleg ca piratul e ginerele?
revin...am unterorist langa mine...care joaca pinpong cu nervii mei
mihi 11+
aidaciolac spune:
Trei accidente de motocicleta, trei motociclisti in spital, trei paturi in salon. Vine televiziunea si le ia interviu motociclistilor.
Primul motociclist. Un picor in ghips.
Reporterul: "Cum s-a intamplat accidentul, vad ca aveti un picior in ghips, nu aveati viteza mare, nu-i asa?"
Motociclistul: "Pai sa vedeti... eu.. Suzuki.. 300 km/h... coaja de banana pe carosabil... am derapat putin, am recapatat controlul, dar totusi am intrat in sant... am o mica fisura 3/4 tibia stanga.. trece... nimic grav." Al doilea motociclist. O mana si un picor in ghips.
Reporterul: "La dumneavoastra cum s-a intamplat? Vad ca aveti o mana si un picor in ghips!"
Motociclistul: "Eu mergeam linistit pe strada... 250 km/h... Kawasaki .. cand deodata vad un Suzuki ca ma depaseste. Zic 'nu se poate, nu e mai tare ca mine' si accelerez dupa el. Deodata imi sare pe vizorul castii o coaja de banana de la Suzuki, mi-a blocat vederea, am franat... am derapat putin...am o mica fisura de tibie si peroneu, putin luxat antebratul.. nimic grav, trece... Al treilea motociclist. Mumie. Ghipsat din cap in picioare.
Reporterul: "Precis dumneavoastra aveati viteza, nu gluma!.. Cum s-a intamplat?" Motociclistul: "Nuu.. eu...Mobra.. 50 la ora.. Trec pe langa mine 2 motociclisti in viteza. Eu am crezut ca stau pe loc si... m-am dat jos de pe motoreta... M-am rostogolit eu un pic... m-am ridicat in picioare si vad 2 motociclisti in sant.... Imi arunc casca, fug sa ii ajut si ... a dracului coaja de banana... iau o ceafa de asfalt... si traumatism cranio-cerebral cu paralizie temporara.
Sa il ajutam pe Sebi
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
Mariaa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihi ...am citit cica cam pana in saptamana a 12-a tzin greturile si oboseala...sa dea domnu asa sa fie... mihi 11+ |
fataaaa dragaaaa, si io-mi puneam toata baza in tine...dupa 3 sarcini inca 'citesti' cat te tin greturile?! esti belea
stii bine ca-s around daca-i nevoie de helpuire referitor la analizele alea. multa sanatate la al tau si voua tuturor, aveti grija de voi, si lasa saptamanile acolo, nu ne mai da emotii
pup fetele si sa aveti o zi frumoasa desi ploua pe afar'
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor
silvana75 spune:
Saru'mana de urari si ganduri
Doris, ce fras sa fac??!!! Ar mai fi de dat jos vro 10 kg dar acu cu mamanu aici nu prea pot tine cura.
O fost al meu zilele trecute la un magazin si o cumparat o camera video veche cu $2.99, azi am intrat pe net sa aflu detalii, am ramas tare uimita sa aflu ca e din 1950 si mirata ca bombolocu ala o vanduse asa ieftin, in fine v-am zis ca imi plac chestiile vechi ...
Va doresc o seara faina
Silvana si Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Don't ever give up
aidaciolac spune:
primul costumas a lu bebe cumparat
Sa il ajutam pe Sebi
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
monica-elizabet spune:
Super frumushel Aida si la cat mai multe cosumashe
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
aidaciolac spune:
merci , vine si tati cu 4 bodyuri cica
Sa il ajutam pe Sebi
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
aidaciolac spune:
io inchid , io deschid , incep sa ma cert singura pe aicea
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
andanii spune:
si io , si io .... super costumasul AIda ..... imi place si culoarea
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"