Timisoara Impreuna(154) Emma, te purtam in inimi!
Raspunsuri - Pagina 2
silvana75 spune:
Poze aici de la strandu de ieri
Silvana si Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Don't ever give up
deya spune:
La multi ani Paul!Silvana sa ai un fecior sanatos si sa va dea Dumnezeu tot ca va doriti sa vi se implineasca visele.
Ana68 spune:
Silvana,foarte tari pozele...imi faci o pofta nebuna de strand.Din pacate aici ploua,azi a plouat un pic si o sa mai ploua pana pe joi,asa ca exclus de mers la strand...Sti ca tare sexoasa e mama ta cu costumul ala maro?
Simona,multumesc fata draga!...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri
Doris-Alina spune:
Sara buna...
Va multumim frumos, pentru urari, pentru telefoane, sms-uri, atat celor de aici, cat si de la alte subiecte...
Va iubim, zuzelor...
Ines a avut o zi minunata, atat ieri cat si azi...
Pentru voi toate,
o prajiturica de la ziua printesei:
Aici dovada unei zile frumoase
Eu sunt mai bine...maine vorbim mai multe...sper...
Mihi, esti ok?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui silvana75 Poze aici de la strandu de ieri |
relaxeaza buzele mai cant te pozeaza careva oricum asa pofta mi-ai facut , parca vad ca dau o tura si io prin Aqua Magic
si eu timisorencele si nu numai
Sa il ajutam pe Sebi
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
silvana75 spune:
Doris, poza asta imi place mult
Aido, eram importanta, mei
Ano, merci de comentarii
Silvana si Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Don't ever give up
monica-elizabet spune:
La multi ani! Ines sa cresti mare si sanatoasa
pe toate fetelor
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
aidaciolac spune:
trezireaaaaaa puturoaselor
Sa il ajutam pe Sebi
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
Doris-Alina spune:
Neatza...
Aida, merci de cafa...
Silva, vazut pozele, bey, arati demential, femeie...nu stiu ce faci si ce-ti prieste asa...
si La multi ani, lui Paul...de Petru si Pavel...
Ma bucur ca v-au placut pozele...o sa fac si un filmulet...numa sa am stare...
Inca sunt la ai mei acasa, sotu m-a dat disparuta, ma tot roaga sa vin acasa...si io nimic...
Hai va pup si o zi excelenta!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Ana68 spune:
Faine poze,Doris!N-am inteles:alea sunt prajituri sau jucarii?Adica ai mancat chestii de alea colorate?Nu imi dau seama.
Sa aveti o zi cat mai buna,fetelor,chiat ca e asa urat afara.
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri