Licurici de ianuarie-februarie 2009 (33)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micola spune:

neata
Cadia, ai dreptate, asa am facut cand am mai avut probleme, m-am muls si i-am dat cu biberonul intre mese...numai ca de vreo 2 luni nu mai vrea biberon, suzeta, nimic..si nici eu nu mai vreau sa-i dau...o fi prea devreme sa-i dau cu canita??daca nu, ii dau cu lingurita..si m-am hotarat sa-l incerc mai des la san, ca el oricum nu prea plange si nu stiu cand ii e foame..
Delia, am luat si eu ieri cereale de la Nestle cu orez si morcov, se numesc ceva de genul "burtica linistita", sunt pt 4 luni+. am vazut ca unii bebei au dureri de burtica si tocmai de asta am luat asa..aseara i-am dat cu suc de fructe ca sunt la ai mei si nu am pompa dupa mine, dar azi mergem acasa si o sa ma mulg si o sa-i dau cu cana, sau cu lingurita, sa vedem..
Bee multumesc de sfaturi, dar nu stiu care e cantitatea recmandata de cereale ca pe cutie scrie doar ca se incepe cu o lingurita de cereale, la 4-5 ingurite de lapte si se creste, progresiv, dar nu scrie pana la cat..
PATRICIAAAA SA FII FERICITA ALATURI DE TOTI CEI DRAGI TIE!!
Si daca tot sunt la capitolul urari,
ALEXANDRU-STEFAN
SABINUTZA
NADIA
CAROL
KARINA
VICTOR CRISTIAN
MATEI CRISTIAN
PATRICIA

Votat licuricii toti
Aidan e un delicios
Porumbita, si Alexutu adoarme tot asa, f greu seara, si de multe ori se trezeste imediat, desi pare ca doarme dus..
Delia, yashy ce tari mamele voastre cu dive
Iris, ai mare dreptate, suntem fericite cu licuricii nostri
Crisspy, sper sa fie gresite analizele alea si Razvanel sa fie bine...
fil_lily, Alexutu e mereu cel mai subtire imbracat din toti bebeii de afara si din parc...ma mai gandesc si eu ca i-o fi frig, dar ii pun mana pe manute, pe nasuc si daca nu sunt reci, e ok. Si nu mi-a racit nicodata pana acum..soacrele astea
Bebelusi, Alexutu doarme in body cu maneca scurta si invelit cu un scutec de finet, la 27-29 de grade...altceva nu-i dau ca transpira, mai ales in cap de...
Korrucia, fecicitari pentru bebelina saltareata
Alina
Sa va povestesc despre Alexutu..nu-l mai pot lasa nici o secunda singur si nesupravegheat in patul nostru..,de cateva ori l-m salvat in ultima clipa, de la cazatura..cum il pun in pat, sa mai vorbim si noi si sa ne mai jucam, cum basti pe burta si baga capul in cearceaf si impinge de picioruse si ajunge cu fundul in sus, e un caraghios, manutele nu le misca,, dar din picioare impinge..

de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

ALEXANDRU-STEFAN de stefaniel
SABINUTZA de Alina
NADIA de Naty
CAROL de Cristi
KARINA de Ada
ANA de Lisa
VICTOR CRISTIAN de aresa
MATEI CRISTIAN de Cristina

Jasmi tinem pumnii sotului tau azi la licenta.

Cami ne rugam pentru cumnata ta.

Mara sanatate copiilor.

Eu sunt crizata pentru ca am aflat ca nepotii mei la care am fost in vizita wkendul trecut au varicela Si nici macar nu m-a sunat cumnata-mea sa ma avertizeze. Acum stau si astept sa vedem daca facem si noi in gasca ca nu am avut niciunul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aresa spune:

Buna dimineataza fetelor,

Cami ,multa sanatate si pumnii stransi cumnatei tale.!

Acum

si multi

[b]ALEXANDRU-STEFAN
SABINUTZA
NADIA
CAROL
KARINA
PATRICIA

Mici pitici si crocodili fie ca Cel de sus sa va fi harazit o viata lina, fara suparari, cu mii de realizari, mereu protejati, indrumati si iubiti de parinti si nu numai.Sa cresteti mari si sanatosi si sa va bucurati parintii.

si acum un pupic si cate o imbratisare mai cu motz pentru "surioara" ciuflita Ana Teodora si pentru "fratiorul" Matei Cristian[/b].

Mami Alex si Vic cel mic

Best of Victor Cristian

frumos ca o fetita

[/url]" target="_blank">CROCODILU`

Mergi la inceput

iar se mistofili` pagina sau e numa` la mine?

Mami Alex si Vic cel mic

Best of Victor Cristian

frumos ca o fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Aresa ori mai stergi din felicitari ori lasi o pauza intre ele la un moment dat ca de aia s-a latit.

Profit sa iti zic ca m-a inebunit copilul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

aalina, varicela? ma omoara unii cat sunt de inconstienti! si cumnata mea mi-a zis cand avea david vreo luna ca 's-a gandit ca nu o sa faca pt ca e alaptat'. k...dar 1. datoria lor e sa anunte decizia e a noastra. si 2. nici noi nu am avut...

puiutzul meu are 5 luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

LA MULTI ANI
[S][S][S]
ALEXANDRU-STEFAN
SABINUTZA
NADIA
KARINA
PATRICIA
[S][S][S]

Nu pot sa cred ca a trecut jumatate de an de cand am minunea asta de copil.

cami - ne rugam sa fie totul bine cu operatia

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=256 daca doriti sa ne votati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

fetelor, eu am plec in vacanta, gata! luam laptop cu noi, sa vedem daca e wireless pe acolo... oricum, va doresc o saptamana frumoasa tare!

si eu pentru alina, cumnata cameliei.

puiutzul meu are 5 luni!

Mergi la inceput

VACANTA PLACUTA , vreme perfecta si-un bebel cuminte!!

Mami Alex si Vic cel mic

Best of Victor Cristian

frumos ca o fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_27 spune:

La multi ani si din partea noastra tuturor licuricilor care implinesc astazi lunite si cate un pupic mare pt fratiorii nostri.
Noi suntem cam in greva foamei din cauza racelii , asta spre disperarea mea care nu mai stiu ca sa ii fac sa manance. A si scazut putin in greutate . Sper sa ii treaca repede ca altfel innebunesc de tot.

Mergi la inceput