Licurici de ianuarie-februarie 2009 (33)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Bebelusi, eu de noapte il imbrac cu un body cu maneca lunga si o pereche de pantalonasi cu picior f subtiri si il acoper cu cerceaful plic de la lejeria lui. Eu dorm in tricou, dar de multe ori ma acoper noaptea cu cerceaful pana la gat; fiindca el nu poate sa se acopere ii dau body cu maneca lunga, ca altfel il gasesc cu mainile eci dimineata. La fel si la picioruse. Ziua il tin in body cu maneca scurta si pantalonasi cu piciorus sau fara si ciorapei sau doar in body, depinde cat de cald e. Daca e fff cald ziua il tin si doar in pampers pt perioade scurte de timp.Iris2002, si eu voi astepta cu ridicatul spatarului la carucior pana cand va sta in fundulet singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Bebelusi, la noi la Buc este foarte cald in perioada asta. Ziua sunt 31 de grade si la Sabina in camera sunt in jur de 27-30 grade...adica destul de cald. Incercam pe cat posibil sa facem mai racoare si dam drumul la aer conditionat in alta camera si lasam deschis la Sabina sa vina si acolo...insa tot cald e. In aceste conditii Sabina doarme in body cu maneca scurta si picior scurt...cel mai subtire body posibil si noaptea o mai invelesc asa pe piciorute cu un pled cu gaurele dar care oricum dispare de pe ea la un moment dat ca se tot invarte.

VOTATI SABINUTZA, avem sansa sa castigam:
www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277" target="_blank">http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

bebelusi body cy maneca scurta si sac de dormit fara maneci (si geamul deshis)

aresa am primit, merge, sarumana

alina eu zic pas la parc ca pana miercuri ploua si mi-a ajuns azi ca m-a prins ploaia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Pana miercuri ploua???!!! ce nasoooool . Atunci ne vedem miercuri-joi?? ce ziceti gagici? Bee, Alinuk, Porumbita...si care va mai bagati?

VOTATI SABINUTZA, avem sansa sa castigam:
www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277" target="_blank">http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

bebelusi, andreiu sta ziua doar cu pampers, iar noapte cu body maieu neinvelit. daca ii este cald nu doarme.in spital urla continuu si nu mi-am dat seama decat acasa de ce.nu suporta caldura mare.dupa ce am venit de la spital a dormit 7 ore continuu si nu a mai plans asa rau niciodata.

bee, multumim mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

pt cumnata lui CAMI

noapte buna!

Jasmi - de Iulia scumpa (10 februarie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koruccia spune:

Fetelor, eu azi sunt happy: Caterina toata dupa-amiaza a facut incercari de a veni in fundulet, asa ca m-am linistit de tot in legatura cu evaluarea de ieri. Se pare ca doar azi si-a dat drumul, asa dintr-o data, si a repetat de atatea ori pana am obosit eu.

In plus am avut si noi o zi mai deosebita, ne-am dus la picnic. De fapt e un fel de sarbatoare campeneasca (erau 500 de persoane) pe care o organizeaza asociatia in care voluntariaza si sotul meu. S-a desfasurat totul intr-un parc superb pe care proprietarii l-au deschis pentru public si era plin plin de familii cu copii, chiar am fost impresionata. Eu aveam ceva emotii cu Cati, pentru ca de obicei plange cand vede oameni straini si nu e obisnuita cu zgomotul si agitatia, dar dupa primul plans a reactionat bine. Probabil pentru ca era asa de ocupata cu ridicatul in fundulet

Bebelusi, eu pe Caterina o culc in body cu maneca scurta sau un combine tot cu maneca si pantalon scurt si o acopar doar cu un cearsaf. E drept ca la noi e si foarte cald si umed, suntem la campie si in mijlocul orezariilor. Cred ca la Sibiu la voi e mai racoare. In august cand voi veni la Blaj la ai mei cred ca o voi imbraca la fel, dar o voi acoperi cu o paturica, deoarece noptile mi se par mai reci decat aici.

Alina1976, chiar azi m-a intrebat sotul meu ce face labradorulDin toate informatiile de pe forum pe care i le-am zis eu ieri, el a retinut numai ca o fata a luat un labradorAsta pentru ca in planurile lui trebuia sa vina intai catelul si dupa aia copilul, dar nu i-a iesit

Mara, sanatate lui Andrei! Sa se faca bine pana mergeti la mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna, dragelor si dragilor!

LA MULTI ANI licuriciului nascut azi (adica azi la mine... ca la voi e deja maine ): Filip de Anuc

Votat puiutii nostri de pe Helpnet...HAI SABINUTA

Cami, multa sanatate cumnatei tale, sa vii maine cu vesti bune, draga mea!

Miere, fain loc de vacanta! Cum a trecut week-endul? Ceva cadouri faine ?

Noi am hotarat ca vom pleca (cu totii) "in a long week-end" la sfarsitul lui iulie in Sunderland - e nunta unei prietene si vrem sa ne plimbam un pic. Acum astept detaliile unde se va desfasura petrecerea sa vedem unde vom sta (am gasit deja cateva B&B-uri dragute), vrem sa si vizitam nitel, sunt cateva locuri istorice pe care voiam sa le vad de multa vreme: niste castele, manastirea Lindisfarne... si in plus peisajele de coasta sunt atat de frumoase! Abia astept!

Bebelusi, la noi in casa sunt constant aprox 21-22 grade iar bebe doarme in bodic subtire, bluzita/sleepsuit subtire si sac de dormit fara maneci. Geamul e mereu deschis... daca cumva e mai cald renuntam la bluzita, daca e mai racoare bluzita/salopeta e mai grosuta.

Koruccia, ma bucur ca micuta Catarina se ridica n fundic! O sa vezi ca va recupera perfect

Crisspy , multa sanatate la Razvanel, daca ai motive sa te indoiesti de rezultate, repeta analizele, macar sa stii o treaba.

Iris , si eu si tati lui bebe vorbim in fiecare zi de ca de norocosi suntem sa avem un copil sanatos, reusit ... Orice probleme ar fi, de orice fel ne spunem ca atatia oameni ar dori sa aiba ce avem noi!

Jasmi, multa bafta sotului tau la licenta! Tinem pumnii

Sper ca ati petrecut un week-end frumos cu toatele... si ca vom avea o saptamana foarte buna!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Doamne ajut-o pe Alina. Suntem cu gandul la ea.

Jasmi, bafta la licenta sotului tau

votati-ne http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=372

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

neatza!

las niste ca io ma duc la

Jasmi - de Iulia scumpa (10 februarie 2009)

Mergi la inceput