Licurici de ianuarie-februarie 2009 (33)
Raspunsuri - Pagina 10
Alina1976 spune:
Buna dimineata,
Azi, de ziua Sfintilor Petru si Pavel, Sabinutza mea implineste 6 lunite...6 luni de bucurie, daruire, incredere, si iubire fara margini. Multumesc lui D-zeu ca mi-a dat sansa de a simti, nu o data ci de doua ori, dragostea cea mai pura din lume, dragostea de mama.
Cred ca ziua de 29 este ziua cu cei mai multi Licurici sarbatoriti ![]()
Pe aceasta cale doresc sa urez in ordine dupa cum urmeaza:
LA MULTI ANI pentru 7 lunite:
ALEXANDRU de Stefanial
LA MULTI ANI pentru 6 lunite:
SABINA mea 
NADIA de Naty 
CAROL de Cristi 
KARINA de Ada 
LA MULTI ANI pentru 5 lunite:
ANA de Lisa 
VICTOR de Aresa 
MATEI de Cristina 
De asemenea urez tuturor celor cu numele Petru, Petruta, Petrica, Petra, Pavel, LA MULTI ANI si multa sanatate alaturi de cei dragi.
VOTATI SABINUTZA, avem sansa sa castigam:
www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277" target="_blank">http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
aresa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelusi Pentru cine nu stiu AZI E SI ZIUA MEA, desi ma cheama Patricia. Pe nasul meu il cheama Petru si a vrut sa imi puna si mie numele Petra, iar pentru ca alor mei nu le-a placut mi-au pus numele Patricia dar eu cu nasu ne-am serbat ziua in fiecare an de Sf Petru si Pavel. ![]() Toata lumea din copilarie ma suna sa imi faca urari, mai putin cei din Sibiu ....ca ei rad de mine....ca zic ca eu am inventat-o ![]() Deci invit pe toata lumea la si la ![]() |
Caz in care draga Bebelusi noi de aici de la Bodrum iti zicem
te pupam ,iti uram tot binele din lume si... sa va bucurati de minunea mica!!
Mami Alex si Vic cel mic
Best of Victor Cristian
frumos ca o fetita
[/url]" target="_blank">CROCODILU`
bebelusi spune:
Alina 
treci inapoi si spune-mi si mie "La multi ani"
Aresa multumesc mult esti o dulce
Spun si eu La multi ani licuricilor de azi, sunteti asa de multi, cand o sa fiti mai marisori eu zic sa faceti un chef impreuna 

Sa va dea DD multa multa sanatate ca e cea mai importanta
votati-ne http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=372
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Alina1976 spune:
Asa si inca doua lucuri foarte importante pe ziua de azi.
PATRICIA, LA MUUUUUUUUUUUUULTI ANI!!!!!!!!!!!!
SA FI SANATOASA SI SA TE BUCURI DE MUNUNEA VIETII PE CARE
TI-A DAT-O D-ZEU. SA FI MEREU LA FEL DE VESELA,
OPTIMISTA SI PLINA DE IDEI.
TE PUP SI TE IMBRATISEZ DE O MIE DE ORI!!! 

Ma rog si eu pentru Alina, cumnata lui Cami, sa o ajute D-zeu sa o scape de aceasta cumpana, sa ii dea putere sa se refaca si sa nu fie nimic rau. 
VOTATI SABINUTZA, avem sansa sa castigam:
www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277" target="_blank">http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
micola spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelusi MULTUMIM DE URARIIIIIIIIIIIIIIIIIII, Micola ai fost mortala ![]() , credeam ca ai uitat.(ca eu sincera sa fiu uitasem cine era in situatia mea.... tu erai nu?)Pentru cine nu stiu AZI E SI ZIUA MEA, desi ma cheama Patricia. Pe nasul meu il cheama Petru si a vrut sa imi puna si mie numele Petra, iar pentru ca alor mei nu le-a placut mi-au pus numele Patricia dar eu cu nasu ne-am serbat ziua in fiecare an de Sf Petru si Pavel. ![]() Toata lumea din copilarie ma suna sa imi faca urari, mai putin cei din Sibiu ....ca ei rad de mine....ca zic ca eu am inventat-o ![]() Deci invit pe toata lumea la si la ![]() votati-ne http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=372 Mami puiutului Vlad Mihai http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1 "Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere" |
da, io eram
si tot asa, persoanele cunoscute mai tarziu, inclusiv sotul, rad de mine cand le zic ca e si ziua mea de Sf. Constantin
. Dar, a ramas gura casca la banca, o tipa ne-a zis: "serbati onomastica in aceeasi zi, ce dragut!" raspunde el:"mda.."
fug sa fac fructele ca s-a trezit printul, care dormea de la 8 jumate...
inca o data LA MULTI ANI BEBELUSI!!!!!!!
de
Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi!
!
!
aresa spune:
Am si eu o intrebare ...poate mamicile mai vechi in "meserie" au alta explicatie decat ce am gasit eu pana acum. De vreo 2 zile crocodilul tot duce mana la o urechiusa..dar noi exact acum trei zile am fost la pediatru care s-a holbat inclusiv in urechiuse si ne-a zis ca suntem OK.L-am apasat si-n spatele urechii,si-n fata..l-am tras de pavilion in sus ..in jos..si nu pare a fi deranjat ..nu scartaie nu maraie( o singura data si-a aplecat capul ..dar ma gandesc ca o fi fost un semn de "gata,nu ti se pare ca m-ai chinuit destul?")..si again telefonul pediatrei noastre nu functioneste

..ceea ce ma duce la urmatoare intrebare ...care dintre voi ,fetele din Bucuresti,locuiti in Crangasi,Giulesti,Miliatri..Dr. Taberei..???ca tare-s satula de faza asta cu neputut lua legatura cu doctorul crocodilului(si mai ales cand esti pe alte meleaguri unde mai greu poti gasi un limbaj comun cu un doctor)si am nevoie de o recomandare de pediatrun zona.
Mami Alex si Vic cel mic
Best of Victor Cristian
frumos ca o fetita
[/url]" target="_blank">CROCODILU`
jasmi spune:
acuma ca m-am trezit si eu mai bine :
Alexandru de Stefanial 
Carolde Cristi 
Nadia de Naty 
Sabinutza de Alina 
Karina de Ada 
Ana de Lisa 
Victor de Aresa 
Matei de Corina 
si nu in ultimul rand, pt Patricia noastra , La multi ani!, tot binele din lume alaturi de sot si puiul scump 
delia, odihna si distractie placuta in vacanta! abia astept sa plec si eu 

Jasmi -
de Iulia scumpa (10 februarie 2009)
Aalina spune:
Bebelusi 

de dimineata ma tot intreb cum de e ziua ta ca doar pe lista apari in octombrie. Acum mi-am amintit de discutia cu micola.
Sanatate si tot ce va doriti fetelor.
La multi ani si celorlalte fete care se sarbatoresc sau au sarbatoriti in familie.
Delia vacanta faina!
Crisspy felicitari pentru ridicat.
Aresa cred ca prietenii tai nu stiu nici faptul ca s-ar putea al lor copil sa fie altfel ![]()
jasmi spune:
Aalina, naspa treaba cu neamurile astea
Unii-s asa de inconstienti incat nici nu-si dau seama ca fac rau. Ori sunt altfel, dar nu vreau sa-i jignesc pe forum ![]()

pt cumnata Cameliei.
Sa dea D-zeu sa fie bine.
Jasmi -
de Iulia scumpa (10 februarie 2009)
Aalina spune:
Noi am fost la plimbare si evident copilul a adormit exact cand am ajuns langa casa as aca am lasat-o pe mama sa faca ture cu el si io ma dau pe net
Ce relaxant poate fi ![]()
Ieri am incercat sa il mai las cu tati si eu sa imi aerisesc creierii in alta camera da cum dispaream cum i se taia filmul. Cand sunt eu se joaca frumos singurel pe pat sau in patutul lui 

tu erai nu?)