Licurici de ianuarie-februarie 2009 (33)
Raspunsuri - Pagina 11
aresa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Aalina [ Aresa cred ca prietenii tai nu stiu nici faptul ca s-ar putea al lor copil sa fie altfel |
..da` ce crezi ca le-am mentionat?? Mami Alex si Vic cel mic
Best of Victor Cristian
frumos ca o fetita
[/url]" target="_blank">CROCODILU`
Ciufik spune:
pentru Alina. Sfintii Petru si Pavel sa o ocroteasca azi si sa reuseasca operatia.
Bebelusi -
. Ce faci bun azi? indifernt ce faci, arunca o felie si incoa'
.
tuturor licuricilor de 29!
Aalina - sper sa nu deveniti "spotty"
. sanatate! pe de alta parte daca faci, vei avea anticorpi la urmatoarea sarcina
(it's a joke).
Crisspy - sanatate lui Razvi! sa nu fie nimik.
Alina - pe mine de ce nu ma strigi soro la apel? ha? ma simt nebagata in seama 
.
Irina - cum mai esti? Ochila ce mai face?
Aresa - cat baloteaza crocodilu' tau. wow! da' cu cine seamana
?
Daiopri - ma gandesc la tine
. Mai hai pe la noi.
Noi in continuare refuzam constient sa sugem din bibe, chiar dc e de la Nuk, se pare ca nu are importanta pt el. E bine ca macar mananca fructele cu placere si cerealele, legumele sunt cah, deocamdata. Tzatza e sfanta pt el si ma musca de imi ies okii din orbite, cam asa
, dar fara inimioare.
Ce cana cu cioc tare (ca eu am cu cioc de latex) recomandati?
aresa spune:
Asta ne intrebam si noi "cu cine seamana??"..cu noi doi in nici un caz.Pesemne i se trage de la maternitate de cand l-au sarit fomeile alea de la masa...o zice bietu` "las sa bag acu` ca cine stie ce timpuri mai vin"!!
Mami Alex si Vic cel mic
Best of Victor Cristian
frumos ca o fetita
mara95 spune:
aresa, si andrei are "o problema" cu urechea stanga.a zgariat-o in interior, iar dupa ureche a reusit sa isi dea sangele, incat era mazgalit pe jumatate de fata . daca are otita(ceea ce nu cred), in momentul in care apesi pe langa ureche ar trebui sa tipe ascutit.
cami_antonia spune:
FETELOR
MULTAM MULT
spuneti un TATAL NOSTRU in momentul acesta pentrU ALINA .... este in operatie de la ora 10
cele care puteti aprindeti o lumanare
BUCURESTENI, VA ROG HAIDETI LUNI DIMINEATA LA PRIMA ORA SA DONAM SANGE GRUPA 01 POZITIV PENTRU DONESCU ALINA ... VA FI OPERATA LA CREIER ... IN NUMELE MARII SARBATORI A SFINTILOR PETRU SI PAVEL VA ASTEPTAM SA VA ALATURATI NOUA
Este cumnata mea
cami_antonia spune:
ieri am fost si am vazut-o de aia am lipsit ... a vazut si pe bebe miic 5 minute
era bine fizic ... sedata ... ca avea dureri mari
medicii sunt buni ... sa vedem ce are ea inauntru .....
imi era atat de mila de ea ... nu are nici 30 de ani ... eu am incredere in sfintii zilei de azi ... si in rugaciunea noastra colectiva
BUCURESTENI, VA ROG HAIDETI LUNI DIMINEATA LA PRIMA ORA SA DONAM SANGE GRUPA 01 POZITIV PENTRU DONESCU ALINA ... VA FI OPERATA LA CREIER ... IN NUMELE MARII SARBATORI A SFINTILOR PETRU SI PAVEL VA ASTEPTAM SA VA ALATURATI NOUA
Este cumnata mea
aresa spune:
Mara saru'mana !!..si la noi de stanga e preferata la zgandarit!Mai citesem pe undeva ca ar putea fi semn premergator al aparitiei dintisorilor..da` ce sa vezi la el in gurita ca e tot o bala(si asa e de ceva vreme).Oricum prefer varianta dintilor...la orice stranut sau orice alt semn ma crispez ca tare n-as vrea sa fie nevoie sa ajung pe aici cu el la doctor..
Mami Alex si Vic cel mic
Best of Victor Cristian
frumos ca o fetita
cami_antonia spune:
au donat sange o groaza de oameni ... unii necunoscuti ... de pe net ... din toata tara .... e greu sa treci prin astfel de momente ....

Este cumnata mea
cami_antonia spune:
inca nu a iesit din operatie ....
la multi ani tuturor
Este cumnata mea