Burtici fericite de septembrie-octombrie (83)
Raspunsuri - Pagina 7
cristina_ana spune:
Uve_got_mail, mai intreba cineva zilele trecute de patutul acela. (dar nu imi mai amintesc acum cine
) Eu nu am reusit sa vad poza din catalog, dar ai grija sa aiba doua nivele, e de mare ajutor in primele luni, ca sa nu te apleci pana jos cand il iei/pui in patut. Si desi patuturile astea au un fel de salteluta a lor, nu e buna ca e prea subtire, trebuie cumparata saltea din aia sanatoasa, mare. In rest mie mi s-a parut tare practic patutul de genul acesta. Am plecat cu el peste tot. SI pretul la asta e super bun.
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
29+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
Dana15 spune:
Buna dimineata mamicute dragi!
? sau poate o nectarina?!
La multi ani pentru Ramona! Toate cele bune iti doresc!

Dana 24s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
lutoniana spune:
Buna dimineata soare si de la mine !!!!!
Saptamana aceasta Dana iar bagam schimbul I, adica doar sotul ca eu bag doar pachetelul ![]()
Ramsan LA MULTI ANI FERICITI SI IMPLINITI ALATURI DE COMORILE DIN FAMILIA TA !!!!!!!!!!!!

Cea mai fericita
29 + cu 
Dana15 spune:
Am schimbat si eu semnatura, sa nu suparam puiutul...saptamana trecuta am uitat sa fac chestia asta!
Oare cu ce sa incep?
Aaa...pupam pe Mary si ridicam statuie!
...pentru capitolul nou si promitem sa invatam si noi!
Felicitari si casa de piatra Andrei!
Si daca tot suntem la felicitari, nu ma pot abtine sa nu le urez dragelor noastre Lucia si Iulika sa le traiasca barbateii si sa fie multi ani fericiti impreuna!

Dana 26s
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dana15 Si daca tot suntem la felicitari, nu ma pot abtine sa nu le urez dragelor noastre Lucia si Iulika sa le traiasca barbateii si sa fie multi ani fericiti impreuna! ![]() ![]() |
Multumesc

Tu cum ai petrecut in weekend ?
Cea mai fericita
29 + cu
Dana15 spune:
Vazut ca a semnat condica si Lucia!!
Maria imi place la nebunie tricoul cu "I'm the man"! super tare! sa se bucure flacaul de lucrusoarele primite!
Am citit ca ursulica lui Selen nu am mai crescut asa mult in greutate...zic si eu ca restul fetelor ca nu ar trebui sa te ingrijorezi, fiecare bebe are ritmul lui de crestere; poate ca ai fost putin mai stresata in ultima perioada (si parca asa a fost nu? cu serviciul, ca trebuia sa intri in concediu si sa instruiesti inlocuitoarea..), poate nu te-ai alimentat/ odihnit cum trebuie..oricum, tu imi pari optimista si echilibrata, asa ca va fi bine, mami!
Mie nu mi-a spus niciodata medicul cate kg are puiutul si cred ca este mai bine asa..pentru psihicul meu
; si daca ma intrebati pe mine, eu nu imi doresc un copil mai mare de 3200g (are timp sa creasca dupa!)...sa iasa mai usor![]()
![]()
Dana 26s
Dana15 spune:
Din pacate nu mai pot sa stau..ma asteapta statul la datorie!
![]()
Saptamana trecuta eram putin igrijorata ca nu mai misca bebe cum trebuie..deee, toate avem cate un moment din acesta, nu?
in fine, vineri am foat la medic care ne-a spulberat toate grijile..si bineinteles ca seara copchilu' a inceput party in burtica!
Ne vedem dupa pranz! sa aveti o zi buna, buna!
Lucia nu am facut nimic deosebit in we..am lenevit in stil mare! de bucurie ca bebe este bine, m-a scos barbatu' la iarba verde ..cum spuneai tu, noi doi, un gratarel, o bericica pentru el si un suc de zmeure pentru mine! a fost tare bine!
Dana 26s
lutoniana spune:
dana spor la treaba si tuturor burticilor un inceput de saptamana usor si racoros 
Cea mai fericita
29 + cu 
moni_iulia spune:
Buna dimineata!
Hai la o
! Sa avem o saptamana super , burtici!
Ramona
sa fii sanatoasa si sa te bucuri de baietii tai! 

Te asteptam cu 
.(Mi-e f foame
)
Iulia
25+ cu
"Tudorita Mihaita"
alex25 spune:
Buna dimineata!
Am absentat motivat si acum am terminat de recuperat!
Uve_got_mail, eu am cumparat patut din acela, mi se pare practic, calitativ este ok, are si nivel intermediar, doar o salteluta mai calumea ii trebuie.
Fetelor, discutia despre soacra pe mine ma deprima, asa ca nu ma bag, pentru mine este bad-bad thing...
La multi ani tuturor sarbatoritilor de peste weekend si celor care astazi isi serbeaza onomastica.
Noi suntem bine, bbelina misca intr-una si eu sunt topita, in sfarsit a reusit si tac'su sa o simta la mana, ca pana acum se oprea cand il simtea pe aproape!
Incepand de astazi sunt fericita dadaca a catelului alor mei, pe langa al meu....asa ca, 2 saptamani va fi distractie mare pe capul meu!
O zi buna va doresc!
Multi, multi de la mine! Nu stiu ce m-as face fara voi!

----------------------------------------------
Alexandra
26+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra 
Da Doamne sa ne nastem sanatoase