Burtici fericite de septembrie-octombrie (83)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna dimineata!

Ei...azi schimbam iar prefixul si incepem sapt. 29. Doamne cum trece timpul..!

Noi suntem bine si fetita mea iubita a miscat de zor in ultimele zile. Asa e si a mea...are zile cand abia misca si zile cand e razboinica.
Trebuie sa o sun acum dimineata pe doctora sa vad daca merg azi sa ne vada, ca a venit vremea plus ca de sapt viitoare dr. mea e in concediu.

Am emotiii...sper ca Alexandra e bine, dezvoltata corespunzator si stomacelel ei a mai crescut..ca ultimele dati era cam micut.

Revin.

Va doresc o saptamana minunata!

Dana 27+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Danutza, tinem pumnii si pupam tiza!

----------------------------------------------
Alexandra 26+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Danuta daca ajungi la dr multa bafta si vestile sa fie bune pentru bebe Alexandra si pentru mami

Cea mai fericita 29 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Buna dimineata dragi burticutze!

Ramsan La multi ani!cu multa sanatate si tot ce-ti doresti tu!
Fug sa citesc din urma si revin

Laura 23+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna dimineata,

Danuta succes la dr si vesti bune pentru Alexandra!

Buna dimineata inca odata...altceva nu prea am ce sa spun. Ah, ba da, am dat 4 eprubete (mici) de sange dimineata si in 10 min eram gata asa ca am ajuns la birou cu...40 min inainte de inceperea programului :-( deja m-am plictisit, se pune? POt sa plec la 4 in loc de 5? Imi dati voie?

Si nici nu mi-au facut glicemia provocata pe motiv ca nu stiau exact cat sa imi dea sa mananc (glucoza) pt ca dr care mi-a dat recomandarea a uitat sa scrie in recomandare ca sunt 50 gr si am uitat si eu reteta de la gineco...asa ca mai merg o tura la un moment dat. Of.

Clau 28+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Cristina Ana, daca eu am UM pe 12 dec si tu pe 9 dec, pai atunci am implinit si eu si tu 28 saptamani si suntem in 29 saptamani (bine, probabil ca tu maine sau poimaine, dar probabil ca maine, implinesti 29 si intri in 30). E bine? Sau te-ai dumirit deja?
Ce face micul printisor la cresa?

Clau 28+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Ce e cu intarzierea aceasta la apelul de dimineata ?
Nu e gata cafeluta inca ?

Cea mai fericita 29 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

BUNA NEATZA!Si mai buna trebuie sa fie pentru Ramona a carei zi de nastere o sarbatorim azi. LA MULTI ANI FERICITI, RAMSAN!Sa ai copilasi sanatosi si frumosi si sa te bucuri de ei!

Dana, si eu am avut saptamana trecuta stresul ca nu mai misca bebu ca altadata si ma alarmasem. A fost insa de ajuns sa vorbesc la telefon cu o tanti antipatica de la firma de net care nu intelegea ca am platit abonamentul...M-am enervat si se pare ca am declansat bebeliada.Acu e ok...Ce sa-i faci, sunt zile si zile...

Danutza, tin pumnii pentru fatuca ta. O sa fie sigur bine!Doamne ajuta!

Noi ne-am pomenit ieri cu cadou surpriza de la tata socru...un birou de calculator si abia asteptam sa-l montam azi

Pe Biaz, draga ea, nu am mai vazut-o de multicel si mi-e dor sa aflu vesti...sper bune.

THEA2227+ cu''Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata

dau si eu o caci mi-e tare somnic .. weekendul asta iara am fost plecati la niste prieteni, am stat de povesti si m-am balacit in piscina .. ce bine a fost! din pacate, desi apa era calda, se pare ca mi s-au accentuat durerile lombare ... nu stiu cum voi rezista ..

RAMONA

La multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!

crissa tin pumnii sa fie totul ok cu bebica al tau si sa nu-l afecteze brida aceea ..

katerryna da, am patit-o eu la prima sarcina ... cand s-a intors cu capul in jos, am crezut ca vrea sa iasa .. burta lua forme extraterestre si era o forfota incredibila in burtica ..

Citat:
selen: Noi acum ne-am intors de la control....cu vesti nu foarte bune....grasanca mea s-a transformat intr-o luna in "manechin"...cica e cam slabutza...a luat doar 500 de gr, si a ajuns la 1.35 kg...este dezvoltata in lungime, capul si femurul ok, dar e slabutza....asa ca m-a trecut pe vitamine la greu (dar...cu mare grija totusi la alimentatie sa nu ma ingras si eu pe langa ea...), plus utrogestan 2 pe zi....a, si cica sa stau cat mai mult intinsa pe stanga, pt ca asa se alimenteaza bebe cel mai bine....sa vedem, peste 2 sapt mai avem un control, poate mai pune si ea putina carnita pe ea pana atunci....
FII SERIOASA! BB E FIX IN GRAFIC .. nu stiu de ce dr ta iti baga prostii in cap .. si vitamine .. in fine, fiecare procedeaza cum crede .. dar eu zic ca e super ok ...

cristina acomodare usoara piticului la gradi!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Buna dimineata!

Am lipsit cam mult, dar de astazi sunt in concediu!!!
Lutoniana, cu putina intarziere, la multi ani pentru sot!
AndraIulia casa de piatra!!!Sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de bebita voastra!
Danutza, te asteptam cu vesti bune despre bebelina!
Ramsan LA MULTI ANI
Raluk felicitari pentru noile achizitii! Astepta poze! Si eu cred ca tot de la Ikea voi cumpara mobila.
Fetelor mai e cineva ca mine caci eu nu am achizitionat nimic pana acum! Am primit la Baby expo o suzeta

28+ cu

Iepurica

Mergi la inceput