Burtici fericite de septembrie-octombrie (83)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Luto e si ziua sotului tau azi? La multi ani!!

Iulika, cea mai fericitå 30+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Luto e si ziua sotului tau azi? La multi ani!!

Daaaa...am si eu un rac in casa sa-mi traiasca !!!!

Cea mai fericita 29 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Iulika multa sanatate sotului!Si la multi ani!!!
Cu burtica nu cred ca e o regula sa se lase inainte cu 2 sapt de nastere. Am o prietena care are 34 sapt de sarcina si tot asa de la 28-30 sapt a inceput sa se lase de ii e frica sa nu il scapemai ales ca are un baietel nazdravan in burtik

30+ cu floricica RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Katteryna multumesc ..Nu stiu cum e cu burta decat ca 2 persoane mi-au zis ca de la ultima intalnire s-a låsat vizibil..Nu imi e frica mie ca il scap.Sigur se tine el bine si isi da drumu la 40 de såpt..

Iulika, cea mai fericitå 30+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Iulika la multi ani si sotului tau! Sa fiti sanatosi si fericiti!

Cristina mersi de intrebare, inca nu am montat mobila, mi-am luat gama alba. Si multe alte "prostioare", de care sunt foarte incantata, de la cutiute, lenjerii de pat, la broscuta aia faina de perete, si niste fotolii pentru mine pentru alaptat, foarte comode. Promit sa revin cu pozele, macar cu fotoliile, ca alea le-am montat aseara. Hihi, tocmai mi-am descoperit ca in pozele facute aseara se vede si un fotoliu. Si mi s-a parut foarte ieftin, am iesit cam la 80 ron cu el. La noi am vazut asa doar peste 3 milioane, in unele locuri chiar 7 milione... Deci in 5 minute apar cu pozele cu fotoliu pe webshots.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Lutoniana, Iulika, lamulti ani sotilor vostri si sa fie sanatosi sa va bucurati de !
Ramsan, la multi ani si tie pentru maine, asta ca sa nu fiu seara ultima la urari!
Maine dimineata merg si eu cu analizele la dr sa vedem ce mai spune...poate imi face si o eco, fiindca de vreo doua zile o simt pe in dreapta jos de tot si mi-e cam frica...cred ca are piciorusele pe acolo si da in mami de numa' numa. La morfologie mi s-a spus ca am ditamai placenta, loc berechet, dar daca ei acolo ii place.... la mine cred ca sta pe diagonala pentru ca in stanga sus, pe deasupra buricului, o vad cand se unduieste.
Ploua in Bucuresti de parca am fii la munte...asa ma bucur ca nu a venit canicula....poate avem noroc de o vara mai racoroasa!

25+ , mami de Sarah Maria

Mergi la inceput

Vroiam sa intreb fetele cu experienta: noi ne-am hotarat sa luam patut din ala care se poate folosi si ca tarc, pentru ca mergem la parinti destul de des si o sa il luam cu noi mereu. Am vazut in oferta Carrefour un patut de la Bertoni cu doua nivele, la 270 ron. E ok ca pret si calitate? Pp ca mai trebuie sa ii luam si salteluta?

Mergi la inceput

http://www.carrefour.ro/index.php?pg=vcatalog&catalog=001
Asta e patutul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna seara fetelor si de la Cluj...am intrat sa va salut...si ca de obicei vad ca am de recuperat vreo 3 capitole ...

Oricum incep prin afelicita sarbatoritele si sarbatoritii saptaminii si a le spune La Multi Ani! Casa de piatra Andraiulia si multa fericire!

Banuiesc ca iar s-au dezbatut subiecte serioase..eu le-am citit doar pe cele din cap 83...ma duc sa citesc in urma.

Lutoniana....daca iti e mai usor sa retii poti sa imi spui fie Vik (e de la Victroia, primul meu prenume) fie Cici ( de la Cecilia , prenumele al doilea, uzual folosit de toata lumea care ma stie)...ma rog e valabil pentru toate forumistele....nu doar pentru Lutoniana..

Neuronul meu gravid isi cere scuze...dar nu stiu cine povestea de scurgeri...eu stiu ca in sarcina e interzis sa faci spalaturi si mai ales in caz de candidoza! Se pot folosi fara probleme ovule recomandate de medic dar nu se ia medicatie oral (adica pui doar ovulele nu iei si pastile). Dar pentru asta trebuie musai facuta o analiza a secretiei...Si eu am o secretie foarte abundenta de cind sunt insarcinata dar e e normal in sarcina...important e sa nu apara modificari de culoare si miros.

Va doresc de pe acum o saptamina usoara...a mea va fi iarasi crunta cu multe probleme pe cap (profesionale si personale) sper sa se termine cu bine perioada asta agitata ....si sper sa mai rezist pina pe 15 iulie...dupa care ....vacantaaaaa!!!!!

Va pup

25+ cu Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Iulika, La multi ani sotului tau!!!!
Raluk, am vazut acum pozele tale si stiu fotoliul acela. Eu de mult am pus ochii pe fotoliile alea de la IKEA, sunt super comode, de cate ori ma duc pe acolo le testez pe toate! Dar chiar vroiam sa te intreb de preturile din Ungaria. Eu cand am fost la un IKEA in Germania, mi s-au parut preturile destul de mari in comparatie cu ale noastre. Bine, nu m-am uitat decat la jucarii si la mancare, dar erau clar mai mari. Tu le-ai comparat cu cele din Romania? Chiar ma intrebam cand ai zis ca te-ai dus in Ungaria, de ce ai ales sa mergi acolo si nu la Bucuresti. Mobila alba banuiesc ca este cea pentru camera de bebe, adica cu patut cu gratii, nu? Pat din acela am si eu la Andrei. Dar acum trebuie sa-i iau camera de baietel mare, si cele de acolo nu mi s-au parut prea spatioase (ma refer la dulap, comoda). Eu la KIKA am vazut niste modele faine.

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 29+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput