Burtici fericite de septembrie-octombrie (83)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Lucia la multi ani sotului (care mi-a ramas in minte cum iti citeste el de pe forum ) sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de copiii vostri!

Lore imi pare rau ca ai probleme. Doamne ajuta sa fii bine pana la 40 de saptamani!

andra casa de piatra si multa fericire!

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Buna burtici!
AndraIulia casa de piatra!!!Sa fiti sanatosi si fericiti!Te invidiez ca esti la munte!
Lucia la multi ani sotului!! Trei perechi de pantofi pentru o nunta???

30+ cu floricica RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

ola!!
intram si noi ca sa zicem La multi ani sotului forumist al Lutonianei si sa uram Casa de piatra Andreiulia.

au revoir doamnelor ca tocmai a venit mama soacra, plec sa o intampin

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (29+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Selen io-s de parere sa nu te stresezi dar sa iei vitaminele ca rau n-au de ce sa faca mai ales acum in ultimul trimestru cand ne cam trebe suplimente.Fiecare bebe are ritmul lui de crestere si dezvoltare

Mergi la inceput

Cristina ne gandim la Andreiut maine dimineata sa depaseasca cu bine momentul!
Xgg si mie mi-au iesit leucocite 25 si frecventa flora microbiana care banuiesc ca inseamna ca am infectie urinara.Maine mergem la doctor sa ne lamureasca. Legat de nr. leucocitelor am citit pe net ca ar avea legatura si cu rinichii dilatati din cauza sarcinii ce apasa pe ei...la mine se cam leaga treaba asta dat fiind ca asa apareau rinichii la ultima eco.Io zic ca daca urocultura a iesit negativa inseamna ca nu-i infectie urinara dar...incearca sa urmezi sfatul medicului.Pupici
Ma bag la un dus si revin in forta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna ziua si de la noi,

Nu mai stiu daca sunt indreptatita sa fi absentat dupa listuta Luciei, insa sper. Nu am facut nimic. Am fost la plimbare, la terase, undeva unde sa vedem cum organizam ziua Alessiei de 2 ani precum si a sotului (unul pe 11 unul pe 13 iulie) si facem 2 in 1 pe 11 asa ca am rezervat ceva la City grill. Acum ne pregatim din nou de parc.
Maine la 7 jumate merg sa imi ia sange, duc si borcanel de pp, am treaba ce mai!

Pentru scurgeri abundente se recomanda...analiza. Chiar si fara mancarimi, etc, pot fi colonii de candida. Si se recomanda ovule Lomexin - Monica scria asta mai in urma. Si sunt si recomandate in sarcina.

Cristina, succes cu Andrei la cresa.
Roxxy, si eu cred ca o sa plang mai tare ca Alessiuta mea cand o sa o las la gradi, dar peste un an si ceva...tot asa, in septembrie viitor.

Eu intentionez sa stau acasa si din august si sa ii dau liber bonei 2 saptamani - sa aiba concediu. Asa ca jumatate din august (daca nu mai mult, ca poaet imi place sa stau numai cu Alessia) o sa am numai eu grija de ea...sper sa fie ok mai ales ca eu o sa nasc probabil la inceputul lui septembrie asa ca o sa fiu cam maricica atunci, eh, nu ca acum n-as fi

AndraIulia casa de piatra si "succesuri" la licenta.

Loremunteanu felicitari pentru benbele cuminte si bine!

Clau 28+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Daciana, scuze ca iti raspund abia acum. Pentru contractii deocamdata mi-a dat doar no-spa 3/zi si utrogestan vaginal 2/zi, dar daca va continua sa se scurteze colul o sa ma treaca pe ginypral. Controlul manual mi l-a facut pentru ca i-am zis eu ca am avujt contractii si cum nu avea ecograf in cabinet, asta era singura solutie. Contractiile astea pe resimt ca pe durerile de la ciclu, si in plus se intareste foarte tare burta, o simt efectiv ca pe un pietroi si am senzatia ca vreau sa urinez.
Lutoniana, off, am asa mari emotii pentru ziua de maine! Andrei e foarte sociabil, ii place sa se joace cu copiii, dar totusi mi-e frica sa nu se sperie cand o sa vada ca il las singur atita timp. Am zis ca maine sa il las doar 3-4 ore, si pe urma mai vad eu ce fac. Cu creditul tau, imi pare rau ca ai patit asa ceva, si eu tot de acolo l-am luat, as zice mai multe, dar din pacate nu pot pe forum. Apartamentul inca nu e gata, e foarte multa alergatura si stres din cauza banilor in special, dar sper sa rezolvam pana in august, macar cat de cat sa ne putem muta, chiar daca nu o sa fie totul gata.
Foarte, foarte frumos ai vorbit de bebe al tau si de cum ti s-au schimbat prioritatile. Si asta e inca doar inceputul!
La multi ani pentru sotul tau! Sa fie sanatos sis a va bucurati unul de celalalt toata viata.
X_ggg, eu zic sa nu faci spalaturi vaginale, ca nu e voie in sarcina. Si la mine secretia e mai abundenta, e normal sa fie asa in sarcina.
Selene, eu sunt sigura ca nu e nimic in neregula cu bebe al tau. Pai sunt copii care se nasc la 2 kile si ceva si altii la 4 si ceva, toti la fel de sanatosi. Doar nu e obligatoriu sa aiba toti aceeasi greutate. Nu te mai stresa, daca e bine proportionat si are toate cele, nu ai de ce sa iti faci griji.
Aida, ce as mai fi luat si eu niste pisicei pentru Andrei, ca e innebunit dupa animalute, cred ca ar fi cel mai fericit sa aiba o vietate-ceva prin casa, din pacate nu se poate! Am avut si eu doua pisicute, 8 ani le-am avut, dar a trebuit sa le dau ca una din ele l-a zgariat rau pe Andrei cand era mai mic si mi-a fost frica sa le mai tin. Poate o sa ma mut si eu vreodata la casa, si atunci sigur o sa am curta plina de catei, pisici, si alte misunatoare.
Andraiulia, Casa de piatra si multa-multa fericire iti doresc!
Raluk, ramasese sa ne spui si noua ce ai luat din IKEA! Si eu tot de acolo vin! Noua ne place sa mergem sa mancam acolo, mai ales prajitura aia rotunda cu cioco si alune, nu mai stiu cum se numeste, dar este dementiala!!!!
Roxy, Claucia, Katerina, va pup si o sa va povestesc maine cum am facut fata la prima zi de gradi a piticului meu!
Eu am o mare problema! Nu mai stiu cate saptamani de sarcina am! Adica nu mai stiu daca am 28 sau 29 implinite!!!! M-am ramolit rau de tot!!!! Acuma trebuie sa plec din nou pe afara, dar cand ma intorc o sa ma ocup de "problema" asta!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 29+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Kateryna

Techila, salutari soacrei din partea noastra

Claucia, ce indeletniciri placute ai tu... eu azi a cam lenevit...am facut doar putin de mncare si atat....si m-am uitat la filmuletze cu baitza la bebei poate invat ceva...

30+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna fetelor!Acum m-am asezat si eu.,,pfui..obositå..

Azi e ziua sotului si am avut musafiri..familia lui( si a mea bineinteles)..El inca mai e umflat nitel la masea..Am stat , am papat, am stat pe balcon aici e ff cald si bine.CRed ca de la caldura mi s-au umflat si mie picioarele putin..

andraiuliaCaså de piatra si multa fericire vå doresc.

AA am uitat cica a inceput sa imi cadå burta....Eu nu imi dau seama e mai jos dar mi s-a spus ca e mai jos fata de acum 2 såpt.Oare e posibil asa devreme?? Ca eu stiu ca se laså in jos asa cu vreo 2-3 såpt inainte sa nasti..

Iulika, cea mai fericitå 30+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Iulika sa ne traisaca barbatii 100 de ani sanatosi si voiosi si sa se bucure de familiile lor minunate.
Claucia e motivata orice absenta duminica ....cand trebuie sa ne relaxam si sa ne odihnim. Spor la pregatirile 2 in 1 pentru petrecere. Cred ca va fi frumos ca banuiesc ca prietenii vostri vor veni la ziua sotului si isi vor lua si copilasii la chef....cred ca va fi o splendoare de petrecere. Have fun !
Techila ma alatur si eu cu salutari soacrei si sa nu uiti sa o intrebi cum e cu botezul cine tine copilul, cine lumanarea, unde se pune prosopul la popa, sapunul sub pat ....si chestii care stii ca ne intereseaza la maxim
Raluka multumesc de urari, sa fie toata lumea fericita si sanatoasa !!!!
Aida esti o eroina....si in picioare si in soare....eu nu cred ca rezistam mai mult de 10 minute.....dar deh pt viitorul pisicutelor trebuia sa se sacrifice cineva

Cea mai fericita 29 + cu

Mergi la inceput