Citim impreuna Inima atat de alba -Javier Marias
Raspunsuri - Pagina 3
beshter spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buflea Asaaaa, deci am download-at cartea de pe scribd in format txt, am bagat-o in Word si am scos toate "page break" ... mi-au ramas doar 68 de pagini de printat ceea ce mi se pare foarte decent. Nu am curatat header-ul ca n-am avut rabdare dar mi se pare ca se poate citi. Daca o vrea cineva asa, o trimit cu placere ... Ma apuc si eu de ea azi in romaneste, nu mai stau dupa versiunea in engleza ... |
Buflea, poti sa-mi trimiti si mie cartea astfel 'curatata'? Trimit PM cu adresa de mail.
Multam!
You cannot both dance and not pay the piper.
Oana MC spune:
Va urmaresc si eu din umbra; cu timpul stau prost, dar vreau sa-l citesc pe Marias aici cu voi.
Buflea, te rog, trimite-mi si mie cartea pe PM. Imi ia mai mult de o saptamina sa il comand de la o bibloteca din alt oras.
Iti multumesc mult!
liadorian spune:
citat din mesajul lui buflea Nu stiu sa trimit un attachement pe PM ... Ma ajuta cineva ? |
Trimite pe mail, nu ca attachement la PM!
Oana MC spune:
Buflea,
poti sa-mi trimiti cartea la scaparice@gmail.com. Nu stiu cum se poate trimite attachment pe PM.
Multumesc mult!
Laura25 spune:
Daca se poate, as vrea si eu cartea. Am luat-o de pe site-ul ala, dar e tare aiurea paginatia si greu de citit. Multumesc mult. Adresa mea de mail e lauragosu@yahoo.com
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
lilanda spune:
citat din mesajul lui liadorian Am inceput cartea. Sunt la pagina 15. Intai titlul – inima atat de alba e o inima fara trecut, fara istorie personala? O inima care n-a simtit, trait, adunat nimic? Apoi e citatul din Shakespeare – pe care cumva trebuie sa-l ignor, fiindca n-am mai citit Shakespeare din liceu si versurile acelea sunt pentru mine „albe”/fara sens, cumva criptice; nu trimit la niciun context, nu evoca personaje, istorii etc. Is albe... |
Sa zic, sa nu zic?? Albul e curat, nepatat, inconcent; si nu incerca sa intelegi acum, lasa-te doar in voia cuvintelor!! :)
conchita spune:
citat din mesajul lui carminabulina Off topic: am emotii foarte mari, azi aflu ce bebe am in burta . |
sarcina usoara in continuare.
carminabulina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui conchita
sarcina usoara in continuare. |
Multumesc frumos! Am aflat ca sa avem inca un baietel . Doar ca suntem in pana de idei in ceea ce priveste numele de baiat. Pentru fata ne hotarasem la Miruna.
Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si acum 16+ cu bb3
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi
buflea spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui carminabulina
Multumesc frumos! Am aflat ca sa avem inca un baietel . Doar ca suntem in pana de idei in ceea ce priveste numele de baiat. Pentru fata ne hotarasem la Miruna. Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si acum 16+ cu bb3 www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi |
Felicitari ! ! ! ..Moamaaa, o sa ai de "deal-uit" cu 3 masculi in viata ta ...
Mie imi place MIHNEA - din pacate americanii fac ruptura la muschiul limbii cand ii pui sa pronunte doua consoane ca H si N una langa alta. Asa ca noi a trebuit sa renuntam la numele asta
Later edit : Ha, ha, ha, ha ... acum am vazut ca pe primul tau baiat il cheama MIHNEAAA ...hahahahahahah ! ! ! ! ...