Livrare gratuita la domiciliu

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisaelisa

De ce sunt gica contra ??? Fiindca mi-au fost aduse electrocasnicele in casa fara probleme ??? Si fiindca nu am deschis un topic plin de indignare la adresa obraznicilor de muncitori ?!

lisaelisa

mami de Ancuta ingeras iubit si dragalas

Lisa , esti Gica contra pt. ca o contrazici pe cea care a deschis subiectul spunandu-i ca e vina ei fara ca macar sa fi fost de fata.

Ea a povestit aici cum i s-au adresat respectivii si tu ii spui ca nu i s-au adresat asa si ca era ea nervoasa. Ti se pare normal?
Iar faptul ca la tine au fost niste oameni ok nu inseamna ca toti cei care lucreaza cu publicul sunt ok .

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_p

Ieri am cumparat o masina de spalat de la un celebru lant de magazine (nu stiu daca e voie sa ii dau numele), azi urmand sa ne-o livreze acasa gratuit.
Toate bune si frumoase, vin 2 baieti cu masina, suna la interfon, le deschid. Sotul nu era acasa.
Astept vreo 5 minute, cobor sa vad de ce nu urca. Le-a luat 5 min sa o dea jos din furgoneta. Bun, le zic ca e la etajul 3. Unul dintre ei incepe sa scoata fum pe nari. Ar trebui sa ma simt vinovata ca nu e la parter? Sau sa le zic sa o lase in fata blocului si sa o urc eu singura???
Pe scari au avut grija sa o loveasca de o treapta, unul din ei a scapat-o. M-am uitat, nu se vede nici o urma.Ajung in sfarsit la etajul 3, intra cu ea in hol. Fiind o amarata de garsoniera, holul are 1 metru patrat. II rog sa o puna in baie (baia fiind exact in fata usii de la intrare), deoarece daca o lasau in hol nu mai puteam inchide usa. La care unul din ei, gafaind, zice cu voce tare: "Doamne, ce pretentii..."
Pai cum adica??? Ei nu pentru asta sunt platiti?
Sau trebuia sa mi-o lase in holul de la intrare si sa stau cu usa de la casa deschisa pana vine sotul acasa? E grea ca naiba, eu nu o pot lua singura pe sus.
Sunt atat de indignata de asemenea comportament. Tremur toata de nervi. Cand vine sotul acasa mergem la magazin si facem reclamatie. Pai cum adica "Doamne, ce pretentii"
Probabil asteptau si ciubuc...

Deci, ea deja isi pierduse rabdarea ca a asteptat 5 minute (!)si obraznicaturile inca nu i-o adusesera. Plus ca le-a mai trebuit alte 5 minute (!) sa o coboare din masina.
Iar culmea nerusinarii a fost cand i-au scapat masina pe scari.
Sunt convinsa ca de aici a intrat in conflict cu ei.
E adevarat ca din cauza loviturii, ar putea sa nu functioneze. Trebuie verificata. Si daca e defecta, se duce frumusel la magazin si rezolva problema.

Poate ca muncitorii or fi fost obraznici, dar amabili putem fi cu oamenii care muncesc cu carca, ce nu suntem noi in stare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

in orice act cand scrii adresa de domiciliu scrii doar nr. blocului sau si nr. apartamentului?Ar fi bine (sau rau?)sa ai domiciliu in tot blocul.
Astfel domiciliu inseamna in fata apartamentului nu in fata blocului.
Si ce ma intereseaza pe mine ca ei au dureri de spate ,asta le e meseria,unii cu spatele altii cu capul.
Cati intelectuali nu au ajuns la nebuni dupa ani de munca.
Am o ruda telefonista care a ramas fara auz la o ureche.
Riscul meseriei.

Mergi la inceput

Subiectul asta parca ar fi o copie a celui cu mamele false din Cismigiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Lisaelisa, daca citeai toate postarile de la acest topic puteai observa ca nu esti singura caruia i-au fost duse electrocasnicele la domiciliu fara probleme si fara comentarii din partea angajatilor firmei.
De unde stii ca Cristina s-a incruntat la ei, nu le-a zambit si nu le-a multumit pentru ajutor?

Citat:
i-adevarat, ca nu m-am incruntat la ei, ci am zambit amabil si le-am multumit pt ajutor.

Scuze de off topic, dar nu m-am putut abtine. Asa usor se da un raspuns fara a avea nici o legatura cu subiectul, ca in cazul de fata. Acum sa-ncepem s-o judecam pe Cristina si sa "analizam" cum s-a comportat cu oamenii respectivi si sa scormonim ce probleme are ea. Ioi!!!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

alinamoro, daca citeai explicatiile date lui Xio, nu te mai mirai atata...

Ioi !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_p spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_p

edit: nu m-am incruntat deloc la ei, am fost cat se poate de amabila si politicoasa. la sfarsit le-am multumit, chiar daca m-au jignit. deci nu comportamentul meu a fost deplasat.

www.flickr.com/photos/cristina_pop/" target="_blank">Cristina mamica de Alexandru 10 luni

Don't cry because it's over; smile because it happened!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

Cristina,stai linistita ca restul au inteles.
E inacceptabil comportamentul respectivilor angajati. E jobul lor pana la urma iar bacsis se da pt o treaba bine facuta, in nici un caz nu dau bacsis ca sa rasplatesc un comportament neadcvat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Lisa , mie mi s-a parut deplasat comentariul unuia dintre ei " Doamne , cate pretentii".
Din moment ce omul este platit pt. asta trebuie sa-si faca treaba fara sa comenteze.
Asa cum nici o vanzatoare nu e normal sa-ti comenteze daca o pui sa-ti arate toate tipurile de ciocolata . la spital a venit o tipa care ne-a facut prosti pe toti de acolo ca nu am pus bine gipsul. Nu am avut voie sa ii comentez si sa-i arat ca e chiar invers. I s-a explicat frumos si i s-a spus ca ese libera sa mearga la altcineva.
La magazin nu mi se pare normal sa se rasteasca la mine vanzatoarea pt. ca nu ma decid sau pt. ca nu cumpar un produs.
La banca nu se rasteste nimeni la tine si nu-si da ochii peste cap daca nu intelegi un contract sau de ce trebuie sa platesti suma X.
la fel e peste tot.
Eu daca eram in locul Cristinei chiar ii spuneam ce-aveam de gand, pe un ton calm , evident.

Data viitoare cand vine la spital un individ nervos o sa-mi dau si eu ochii peste cap si spuna " bai , cate pretentii , vrea si pansament peste rana" ca deh , ala s-a purtat urat

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui XIO
Data viitoare cand vine la spital un individ nervos o sa-mi dau si eu ochii peste cap si o sa spun " bai , cate pretentii , vrea si pansament peste rana" ca deh , ala s-a purtat urat

Iar nervosul o sa-ti faca reclamatie ca te-a enervat atitudinea lui !

Si uite asa, in loc sa ne purtam civilizat cu persoanele cccu care intram in contact fizic, ne dam in cap unii celorlalti...

Mergi la inceput