Livrare gratuita la domiciliu
Raspunsuri - Pagina 3
ankalaura spune:
EXACT! Bravo Cristina! Imi amintesc perfect reclama unora din ei, unde spunea ca livreaza PANA IN CASA TA, nu pana in fata blocului! Nu am timp sa caut acum, ca sigur o gasesc pe undeva pe net... Nu stiu daca asa este la toate magazinele (lanturile), dar cum preturile sunt asemanatoare, eu voi cumpara de acolo de unde serviciile sunt complete.
Ok, sa zicem ca sotul tau era acasa. Si ce faceati? Carati amandoi pe scari? Sau chema un prieten?
Chestia cu adusul pana in fata blocului era valabila acum cativa ani.
Noi am luat masina de spalat in 2002. La vremea aia, ti-o scoteau in fata magazinului. Mai departe era treaba ta.
Frigiderul l-am luat in 2005. Includea livrare pana IN casa.
Inst de aer conditionat, in 2007. Livrare pana IN casa. Plus instalare gratuita.
Conditiile le livrare au atarnat foarte mult in alegerea magazinului, in cazul nostru.
Pe mine nu ma intereseaza ce salarii au ei sau cat de mult cara cu carca. Nu ii convine, sa nu se fi angajat. Daca in atributiunile lor intra sa faca asta, nu comentezi nene! Ca iti dau eu ceva, sau nu, zici buna ziua, ca si eu iti zic multumesc, si la revedere.
Noi am intalnit persoane chiar foarte amabile! Si cei care ne-au adus mobila, si cei cu electrocasnicele, si cei de la aerul conditionat, ba chiar si cei de la verificarea gazelor, de la Distrigaz! Deci se poate.
LauraNicole spune:
Deci exact aceeasi parere de la cineva care INCA locuieste in Romania !
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
XIO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorenza Dupa reactia lor,mi se pare clar ca nu intra in atributia lor sa aduca masina in casa.Mie chiar mi-e mila de oamenii care sunt la carca ,cum se zice,deoarece probabil nefiind calificati,nu-si gasesc altceva de lucru,si riscul serviciului lor e ca va fi destul de scurt din cauza problemelor lombare care nu vor intarzia sa apara,ceea ce ii va duce in imposibilitatea de a mai presta vreo munca. Cristina,nu mai fi suparata,ca oamenii astia sunt de plans.N-ar mai fi fost niciun stress,daca din start le dadeai si tu ceva.Traim in Romania,totusi.Lucrurile n-au inceput,din pacate,sa intre pe fagasul lor normal,asa ca ar fi mai bine daca am fi mai ingaduitori unul cu celalalt. |
Daca firma a spus ca livreaza la domiciliu este normal sa-ti aduca acasa marfa. Asta e treaba lor.
Si nu trebuie sa dai nimic decat daca vrei.
Nu tiu de ce se bate atata moneda pe Romania ca nu s-a inventat bacsisul la noi in tara.
In America lai bacsis la chelner , lasi la ala care-ti parcheaza masina, lasi la hotel , samd.
Si daca cineva face ceva in plus fata de ce este platit ii dai si aluia bani , normal.
ca sa nu mai spun ca in vacante este sti****t la multe oferte cu all inclusive la ce nu intra in oferta : bacsisul.
La noi cand am cumparat frigideru;l l-au adus pana acasa , l-au si instalat baietii fara comentarii si l-au si luat i schimbat cand a sunat bunicul meu a doua zi ca nu mergea nu stiu ce. Fara comentarii , s-au purtat foarte frumos, la sfarsit bunica-mea cred ca le-a dat si cafea si ceva de baut, de bani nu stiu dar oricum eu una le-as fi dat ca deh , au fost de treaba si era maniera mea de multumire.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
lisaelisa spune:
citat din mesajul lui cristina_p Ieri am cumparat o masina de spalat de la un celebru lant de magazine (nu stiu daca e voie sa ii dau numele), azi urmand sa ne-o livreze acasa gratuit. Toate bune si frumoase, vin 2 baieti cu masina, suna la interfon, le deschid. Sotul nu era acasa. Astept vreo 5 minute, cobor sa vad de ce nu urca. Le-a luat 5 min sa o dea jos din furgoneta. Bun, le zic ca e la etajul 3. Unul dintre ei incepe sa scoata fum pe nari. Ar trebui sa ma simt vinovata ca nu e la parter? Sau sa le zic sa o lase in fata blocului si sa o urc eu singura??? Pe scari au avut grija sa o loveasca de o treapta, unul din ei a scapat-o. M-am uitat, nu se vede nici o urma. Ajung in sfarsit la etajul 3, intra cu ea in hol. Fiind o amarata de garsoniera, holul are 1 metru patrat. II rog sa o puna in baie (baia fiind exact in fata usii de la intrare), deoarece daca o lasau in hol nu mai puteam inchide usa. La care unul din ei, gafaind, zice cu voce tare: "Doamne, ce pretentii..." Pai cum adica??? Ei nu pentru asta sunt platiti? Sau trebuia sa mi-o lase in holul de la intrare si sa stau cu usa de la casa deschisa pana vine sotul acasa? E grea ca naiba, eu nu o pot lua singura pe sus. Sunt atat de indignata de asemenea comportament. Tremur toata de nervi. Cand vine sotul acasa mergem la magazin si facem reclamatie. Pai cum adica "Doamne, ce pretentii" Probabil asteptau si ciubuc... |
Mai, eu stau la etajul 4 din 4. Am cumparat pana acum, 2 masini de spalat, o combina frigorifica, un aragaz. Pe toate mi le-au carat muncitorii cu bratele, fara sa faca nazuri.
Nu oi fi tu prea negativista ?!
Edit : i-adevarat, ca nu m-am incruntat la ei, ci am zambit amabil si le-am multumit pt ajutor.
cristina_p spune:
citat din mesajul lui lisaelisa Mai, eu stau la etajul 4 din 4. Am cumparat pana acum, 2 masini de spalat, o combina frigorifica, un aragaz. Pe toate mi le-au carat muncitorii cu bratele, fara sa faca nazuri. Nu oi fi tu prea negativista ?! |
vrei sa spui ca eu am visat ca ala mi-a raspuns obraznic?
edit: nu m-am incruntat deloc la ei, am fost cat se poate de amabila si politicoasa. la sfarsit le-am multumit, chiar daca m-au jignit. deci nu comportamentul meu a fost deplasat.
www.flickr.com/photos/cristina_pop/" target="_blank">Cristina mamica de Alexandru 10 luni
Don't cry because it's over; smile because it happened!
lisaelisa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristina_p
vrei sa spui ca eu am visat ca ala mi-a raspuns obraznic? www.flickr.com/photos/cristina_pop/" target="_blank">Cristina mamica de Alexandru 10 luni |
Nu stiu daca ai visat, dar mie nu mi s-a intamplat niciodata sa nu fiu ajutata de muncitorii respectivi. Si fara sa faca nazuri.
Poate treci tu printr-o perioada mai dificila.
abramburika spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristina_p
vrei sa spui ca eu am visat ca ala mi-a raspuns obraznic? www.flickr.com/photos/cristina_pop/" target="_blank">Cristina mamica de Alexandru 10 luni Don't cry because it's over; smile because it happened! |
Nu, nu, stai linistita ... e vorba de Gica Contra al DC-ului . Asteptam sa apara cu raspunsul.
Da, livrare la domiciliu inseamna in casa (si uneori si instalarea, unde e specificat). Nu stiu in Ro cum e ... dar normal asa ar fi . Cat despre spaga, atentie, bascis cum i-o zice ... iarasi mi se pare aiurea .. da, sa il dau in semn de multumire pt. serviciile oferite (din proprie initiativa, nu din obligatie) e ok, dar nu sa mi se impuna.
ratusca din viata mea - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.
cristina_p spune:
citat din mesajul lui lisaelisa Nu stiu daca ai visat, dar mie nu mi s-a intamplat niciodata sa nu fiu ajutata de muncitorii respectivi. Si fara sa faca nazuri. Poate treci tu printr-o perioada mai dificila. lisaelisa mami de Ancuta ingeras iubit si dragalas |
am inteles. deci totul se petrecea in imaginatia mea.
no comment
www.flickr.com/photos/cristina_pop/" target="_blank">Cristina mamica de Alexandru 10 luni
Don't cry because it's over; smile because it happened!
lisaelisa spune:
De ce sunt gica contra ??? Fiindca mi-au fost aduse electrocasnicele in casa fara probleme ??? Si fiindca nu am deschis un topic plin de indignare la adresa obraznicilor de muncitori ?!
abramburika spune:
Hahahhaaaaa ... lasa si tu, nu mai pune la suflet o masina de spalat. Rezolva-ti intai problemele din periaoda dificila (apropo, te bate barbatu? n-ai de munca? o duci rau cu banii?) si dupa aia cumpara-ti electrodomestice ...
ratusca din viata mea - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.