Livrare gratuita la domiciliu
Raspunsuri - Pagina 2
copiloi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lara
Pai si atunci asteptara oamenii o atentie, dar nu te-ai prins. Probabil ti s-a dus vorba ca nu dai nimic, de asta nu prea aveau chef de amabilitati Lara, mami de Ioana www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA ----------------------- |
Exact!
Si noua ne-au dus frigiderul pana la locul lui in casa, dar asta dupa ce i-am rugat noi. Le-am dat 100 000, si gata. Toata lumea multumita.
Si bunica-mea lasa bacsis la postas cand ii aducea pensia , chiar daca postasul era platit pentru asta.
Alina
ache spune:
Daca asteptau o atentie,sa se poarte normal , ca doar nu de frica le dai ceva.
Iar daca nu le intra in atibutii caratul pana in apartament, trebuia sa spuna.
Firmele astea n-au concurenta prea mare zic eu,ca de livrare la domiciliu = in fata casei, eu n-am mai auzit
Dandum
anca
LauraNicole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ache Daca asteptau o atentie,sa se poarte normal , ca doar nu de frica le dai ceva. Iar daca nu le intra in atibutii caratul pana in apartament, trebuia sa spuna. Firmele astea n-au concurenta prea mare zic eu,ca de livrare la domiciliu = in fata casei, eu n-am mai auzit Dandum anca |
Nici eu!Si eu inteleg prin domiciliul locul unde locuiesc nu in fata blocului sau in fata portii .Si sa ne mai scuteasca cu asteptarea atator atentii ca prea s-au invatat toti cu atentii si nu nu mi se pare normal sa dai bani postasului ca iti aduce pensia sau alocatia si nici sa dai bami cuiva ca face EXACT ce e angajat sa faca DAR POATE ASA SUNT EU,ANORMALA.
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
Lorenza spune:
Dupa reactia lor,mi se pare clar ca nu intra in atributia lor sa aduca masina in casa.Mie chiar mi-e mila de oamenii care sunt la carca ,cum se zice,deoarece probabil nefiind calificati,nu-si gasesc altceva de lucru,si riscul serviciului lor e ca va fi destul de scurt din cauza problemelor lombare care nu vor intarzia sa apara,ceea ce ii va duce in imposibilitatea de a mai presta vreo munca.
Cristina,nu mai fi suparata,ca oamenii astia sunt de plans.N-ar mai fi fost niciun stress,daca din start le dadeai si tu ceva.Traim in Romania,totusi.Lucrurile n-au inceput,din pacate,sa intre pe fagasul lor normal,asa ca ar fi mai bine daca am fi mai ingaduitori unul cu celalalt.
delsim spune:
Nu intra in atributiile lor sa faca asta! Si mai sunt si extrem de prost platiti. Sunt si ei oameni, nu animale, sa care toata ziua obiecte grele fara sa li se ofere ceva pentru serviciul asta. Nu sunt remunerati pentru asta. Si e inerent sa apara probleme de spate...deci bani de doctori, medicamete , recuperare...vai de ei.Mie personal mi se pare corect sa-i shpaguiesc cu cat pot eu, pentru un serviciu care nu este inclus in livrare.
cristina_p spune:
Am mai spus-o si o repet, daca nu intra in atributiile lor, trebuia sa mi-o spuna intr-un mod civilizat. Eu nu accept sa fiu insultata pe banii mei. Oamenii aia inca mai au un loc de munca pentru ca vine cineva sa le cumpere marfa. Si la cum batea vantul prin magazin cand am fost noi... ma indoiesc ca debordeaza de clienti.
Iar LauraNicole are perfecta dreptate ca prea asteapta toti "atentii" ca sa isi faca meseria.
www.flickr.com/photos/cristina_pop/" target="_blank">Cristina mamica de Alexandru 10 luni
Don't cry because it's over; smile because it happened!
ladyJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_p Iar LauraNicole are perfecta dreptate ca prea asteapta toti "atentii" ca sa isi faca meseria. www.flickr.com/photos/cristina_pop/" target="_blank">Cristina mamica de Alexandru 10 luni Don't cry because it's over; smile because it happened! |
Laura nu traieste in RO. Tu traiesti in RO.Si da, pentru o treaba pentru care nu esti platit astepti atentie. Ei nu sunt pe post de hamali, din cate am inteles. Deci NU era atributia lor sa-ti puna tie masina IN BAIE. Ti-au adus-o in casa, nu? E vina lor ca holul e mic? NU. Ti-am zis, daca le dadeai 10 lei te scuteai de nervi inutili.
Ca ti-au raspuns obraznic? Da. Dar vezi tu, nu toti baietii de la livrari au facut cursuri de diplomatie.
cristina_p spune:
Tocmai am primit raspunsul prin email de la Relatii clienti, pentru a lamuri lucrurile:
Buna ziua,
Va multumim pentru interesul acordat companiei xxx.
Transportul este asigurat pentru produsele voluminoase, pana in apartament.
Cu respect,
xxx
Reprezentant Relatii Clienti
Am sters numele magazinului si al persoanei care mi-a raspuns.
www.flickr.com/photos/cristina_pop/" target="_blank">Cristina mamica de Alexandru 10 luni
Don't cry because it's over; smile because it happened!
LauraNicole spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ladyJ
Laura nu traieste in RO. Tu traiesti in RO.Si da, pentru o treaba pentru care nu esti platit astepti atentie. Ei nu sunt pe post de hamali, din cate am inteles. Deci NU era atributia lor sa-ti puna tie masina IN BAIE. Ti-au adus-o in casa, nu? E vina lor ca holul e mic? NU. Ti-am zis, daca le dadeai 10 lei te scuteai de nervi inutili. Ca ti-au raspuns obraznic? Da. Dar vezi tu, nu toti baietii de la livrari au facut cursuri de diplomatie. |
Hai sa nu ne luam dupa aparente !Eu NU traiesc in RO de 6 luni , nu de 6 ani si inca am familia si prietenii acolo si nici lor nu li se par normale astfel de chestii !
Citat de la Cristina :
"Tocmai am primit raspunsul prin email de la Relatii clienti, pentru a lamuri lucrurile:
Buna ziua,
Va multumim pentru interesul acordat companiei xxx.
Transportul este asigurat pentru produsele voluminoase, pana in apartament.
Cu respect,
xxx
Reprezentant Relatii Clienti "
Deci aceia erau PLATITI sa care masina aia de spalat si nu,nu mi se pare normal sa le dau ciubuc pentru ca mi-au carat-o ANGAJATI SA FACA ASTA FIIND doar pentru ca au salarii mici pentru ca nu sunt angajatii mei si nu ma priveste pe mine salariul lor .Cand ma astept la niste servicii pentru care platesc deja nu intreb si cat are salariul ala care face treaba respectiva.Mie nu-mi da nimeni ceva in plus pentru ceea ce sunt platita sa fac considerand ca nu castig de ajuns .Hai sa fim seriosi!
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
alinamoro spune:
Cristina, bine ca te-au lamurit cum e cu livrarea. Prin livrare la domiciliu eu inteleg pana in apartament. Cum sa o lase in fata blocului? Acolo-i in strada, nu-i la domiciliu...
Noua ne-au dus frigiderul, masina de spalat, aragazul, usa de la intrare pana in casa, le-au lasat in hol.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze