Gravidutze si mamici de Cluj - 126
Raspunsuri - Pagina 21
mami_alexia spune:
Ioana, trebuie sa recunosc ca eu sper in tacere la marele.... Dar daca-i tacere nu mai zic nimic
Da, la final m-a intrebat presedintele de comisie (ca ii atrasese profesorul meu ca eu sunt "cu fetita") unde am lasat-o pe Alexia![]()
Gabi, draga mea, cu Smecta nu ai incercat? Nu face minuni dupa noapte dar in 2 zile se regleaza. Si ca zise Ada de constipatie: dupa enetrocolita asta Alexia nu a revenit la scaunele dinainte, e destul de constipata, indiferent de ce ar manca. Ioana, voi tot asa ati patit? Iar referitor la C...si la noi s-a inatmplat la fel atunci, cu peripluul de boli ale Alexiei. Si eu vroiam sa fiu menajata, el se simtea neputincios....
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)ABSOLVENTE!!!!
Ioana13 spune:
Adriana, P facea la vremea aia numai kakareze, asa ca dupa ce s-a terminat diareea a revenit la starea normala. Nu constipatie, sa nu faca cu zilele, dar f tare. De cind am fost la homeopat f bine face kk.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
mami_alexia spune:
Da, nu e constipatie sa nu faca cu zilele, face o data la doua zile(in conditiile in care facea de obicei in fiecare zi) si e tare, se chinuie ceva pana face.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)ABSOLVENTE!!!!
kitzy spune:
Gabi, Ada merci de felicitari!
Apoi chiar ca ma alearga
de cand a inceput sa mearga tinuta am slabit de la 62 la 57, acuma cum ma duc si la dentist, am ajuns la 54
incerc sa nu le pun inapoi ![]()
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
kitzy spune:
Si Diana mananca cam rau mai nou, cred ca de la caldura sau de la masea, iese a 4-a acuma, poate si din cauza ca a fost racita, abia acuma incepe sa-i treaca si vai......cat am mai chinuit-o cu aspiratul nasucului, acuma numa cum il vede incepe sa planga 
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
magdutza24 spune:

FELICITARI MAMICO ESTI CEA MAI TARE!!!!!!!!!!!!!!

magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24
bex spune:
Adriana

stiam ca asa va fi:P Felicitari!!!
Gabi

sa fie totul ok!
Co +
Carina Alysa (13 noiembrie 2007)
ALEX29 spune:
Buna dimineata si
la toate
KITZY de acu sa vezi ce mai slabesti
,felicitari pt piscotzel
ADRIANA felicitari 

ADA vai vai ce d soara mare ai acuma ,bravo
si Tiadris isi taraie oitza peste tot
asa ca te inteleg
GABI cum au fost afinele pt pitica ?iar tu d soaro nu uita cat de mult te iubeste C si nu te mai necaji ,sunt convinsa ca are si el multe pe cap
ce super ca ti ai vazut mititelu ,offfffff doamne nu pot sa cred peste 3 luni copilul meu face 2 ani si eu nu s graviduta
iar acum ca m am apucat si de treaba asta cu salonul zau ca nu stiu ce o mai fii
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007