Gravidutze si mamici de Cluj - 126

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ELENA mersi mult
o sa fie bine ,nu ti face griji
ce mai zice Dragos de burtica ?
ANCA distractie frumoasa
ADRIANA hai ca ai scapat bravoooooo ,sigur ai luat 10
GABI draga bine ca si revine piticuta ,of tu puiule ,lasa ca toate trec si o sa fie bine,sa stii ca s tare curioasa ce ai in burtica
iar legat de relatia voastra asa de bine te inteleg ,de ce n avem inelul lui Arabela sa l invartim si sa ni se implineasca toate dorintele ?
ma bucur ca ti a placut salonul ,am inceput deja modificarile ,e o galagie aici dar nu mai dureaza mult pana termina lucrarea
asteptam pozele cu camera mamarutei

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

BRavo, Adriana!!!
Anca, o sa iti scriu un Pm cu toate detaliile.

MUltumesc mult, fetelor! Am fost la dr, vestile nu sunt bune, e tot dezhidratata, scaunele moi continua, deci boala inca e acuta, incercam si cu enterolctis, daca nu, avem pregatit biletul de internare! Tare as vrea sa nu, dar daca trebuie, asta e...

Am uitat sa va spun, ca l-am vazut pe samburel, care e deja maaaare, are 3,3 cm.Se formeaza manutele si piciorusele, i-am auzit inimioara, nu cred sa existe ceva mai special... Am ajuns sa il vad tot prin imprejurari neplacute, alaltaieri noaptea m-am terzit cu contractii urate, care nu au cedat nici la No-spa, asa ca am fugit la urgenta, la LUdus, ca acolo eram. M-a vazut pe masa si la ecograf si a spus ca e ok, l-am vazut pe bebelusica si m-am linistit instant! Or fi fost toate grijile si supararile. Stiu ca o sa treaca si o sa le uitam, dar acum pare ca nu se mai termina!

Ei, si acum sa vina cineva cu vesti bune? Ca eu daca mai am din astea nici nu mai intru ca pana si eu m-am saturat de mine, daramite cei din jurul meu! Aseara ma si vedeam singura cu doi copiiAsta da partida!Pupici si Doamne ajuta sa isi revina Sara!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Offf Gabita tare incercata mai esti....multa sanatate la Sara!
Pe sapt viitoare pun si eu un filmulet cu primii pasi a lui Diana, in sfarsit a binevoit sa umble, dupa aproape o luna de pauza. Acuma trebuie sa fug dupa ea.
Nu face rau un pic de miscare, imi tonifiez muschii

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Adriana, felicitaraaaari!!!! Chiar daca nu iti dau 10 (asta daca au cazut intre timp in cap), ai un 10 MARE din partea mea + ca linistea si multumirea pe care o ai acuma nu se compara cu toti 10 din lume!
Vezi, puteai sa o duci pe Alexia, se pare ca le-a fost dor de ea! Si mie la fel!

Gabi, sa ii dai sa bea lichide - cu seringa de la nurofen, tare ii place lui P sa bea. Daca mai vomita sa mergi la spital, chiar daca e naspa acolo, macar o hidrateaza.
Ii dam bataie lui C daca te mai supara!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Raluca, felicitari Dianei umblareata!
Ioana, lichide bea, din fericire, din proprie initiativa! Cu medicamenetle avem o problema si cu mancarica! DE vomitat nu a mai vomitat, dar diareea inca e! Sa fug sa-i iau si niste afine! Cu C...cred ca suntem acum pe directii diferite. El se simte neinteles,eu la fel, suntem amandoi ingrijorati pt Sara si asa intelegem noi sa ne sprijinim reciproc. Daca nu se amelioreaza, mergem la spital.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77
[
Cu C...cred ca suntem acum pe directii diferite. El se simte neinteles,eu la fel, suntem amandoi ingrijorati pt Sara si asa intelegem noi sa ne sprijinim reciproc. Daca nu se amelioreaza, mergem la spital.

Hihi, de aici reiese ca il duci pe C la spital.. daca nu se amelioreaza.... asa, asa trebe speriat putin

Despre Sara e ff bine ca bea lichide si nu vomita, nu se dezhidrateaza asa. DAca nu gasesti afine ia pastile de afine. O sa vezi ca miine sinteti mai bine!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

Citat:

Ioana, lichide bea, din fericire, din proprie initiativa! Cu medicamenetle avem o problema si cu mancarica! DE vomitat nu a mai vomitat, dar diareea inca e! Sa fug sa-i iau si niste afine! Cu C...cred ca suntem acum pe directii diferite. El se simte neinteles,eu la fel, suntem amandoi ingrijorati pt Sara si asa intelegem noi sa ne sprijinim reciproc. Daca nu se amelioreaza, mergem la spital.

:)....cam asa am inteles si eu intai.....ca-l duci pe C la spital...of of...pupam bolnavioara mica, si Sara mica ii trimite pupici si Da Doamne sa-si revina cat de repede .

Eu in schimb iar sunt disperata cu constipatia Sarei. Problema e ca nu prea vrea sa pape mai nimik acasa (ii prepar tot felul de combinatii laxative dar ea nu vrea sa pape). Ii ies si caninii acuma. Doar lichide bea. Nici nu stiu ce sa fac....sa merg la un pediatru pt. aceasta problema?

Mergi la inceput

Citat:

:)....cam asa am inteles si eu intai.....ca-l duci pe C la spital...of of...pupam bolnavioara , si Sara mica ii trimite pupici si Da Doamne sa-si revina cat de repede .

Eu in schimb iar sunt disperata cu constipatia Sarei. Problema e ca nu prea vrea sa pape mai nimik acasa (ii prepar tot felul de combinatii laxative dar ea nu vrea sa pape). Ii ies si caninii acuma. Doar lichide bea. Nici nu stiu ce sa fac....sa merg la un pediatru pt. aceasta problema?

Mergi la inceput

scuze.....nu stiu ce am facut de s-a trimis de 2 ori mesajul

Adriana BRAVO !!!!

Raluca felicitari Didiutzei ca si-a facut curaj pt. pasi. F. bine face....sa te fugareasca bine de acuma .

AM uitat sa ma laud...au trecut deja 3 sapt. de cand am "uitat" de suzeta. Are in schimb o paturica acuma cu care vrea sa doarma si o ia cu ea peste tot. O poarta prin tot apartamentul. Ma dispera. SI la masa vrea cu ea. Noroc ca nu o vrea si afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

of Gabi...imi pare tare rau ca s-a incheiat cocnediul vostru atat de neasteptat si in asemenea fel...imi pare rau de suferinta Sarei , draga de ea...dar si de a ta, avand in vedere si starea delicata in care te afli...of, of...
cat despre 'sensibilitatile' lor vizavi de starile noastre in anumite situatii si perioade si imposibilitatea lor pana la urma de a intelege anumite lucruri...ar fi multe de spus...

iti doresc putere, si fii tare pentru puiul mic si pentru Sara iubita...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput