Gravidutze si mamici de Cluj - 126

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Ioana, trebuie sa recunosc ca eu sper in tacere la marele.... Dar daca-i tacere nu mai zic nimic Da, la final m-a intrebat presedintele de comisie (ca ii atrasese profesorul meu ca eu sunt "cu fetita") unde am lasat-o pe Alexia

Gabi, draga mea, cu Smecta nu ai incercat? Nu face minuni dupa noapte dar in 2 zile se regleaza. Si ca zise Ada de constipatie: dupa enetrocolita asta Alexia nu a revenit la scaunele dinainte, e destul de constipata, indiferent de ce ar manca. Ioana, voi tot asa ati patit? Iar referitor la C...si la noi s-a inatmplat la fel atunci, cu peripluul de boli ale Alexiei. Si eu vroiam sa fiu menajata, el se simtea neputincios....

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Adriana, P facea la vremea aia numai kakareze, asa ca dupa ce s-a terminat diareea a revenit la starea normala. Nu constipatie, sa nu faca cu zilele, dar f tare. De cind am fost la homeopat f bine face kk.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Da, nu e constipatie sa nu faca cu zilele, face o data la doua zile(in conditiile in care facea de obicei in fiecare zi) si e tare, se chinuie ceva pana face.

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Gabi, Ada merci de felicitari!
Apoi chiar ca ma alearga de cand a inceput sa mearga tinuta am slabit de la 62 la 57, acuma cum ma duc si la dentist, am ajuns la 54 incerc sa nu le pun inapoi

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Si Diana mananca cam rau mai nou, cred ca de la caldura sau de la masea, iese a 4-a acuma, poate si din cauza ca a fost racita, abia acuma incepe sa-i treaca si vai......cat am mai chinuit-o cu aspiratul nasucului, acuma numa cum il vede incepe sa planga

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

10

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

FELICITARI MAMICO ESTI CEA MAI TARE!!!!!!!!!!!!!!

magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Adrianastiam ca asa va fi:P Felicitari!!!

Gabi sa fie totul ok!

Co +Carina Alysa (13 noiembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Buna dimineata si la toate
KITZY de acu sa vezi ce mai slabesti ,felicitari pt piscotzel
ADRIANA felicitari
ADA vai vai ce d soara mare ai acuma ,bravo si Tiadris isi taraie oitza peste tot asa ca te inteleg
GABI cum au fost afinele pt pitica ?iar tu d soaro nu uita cat de mult te iubeste C si nu te mai necaji ,sunt convinsa ca are si el multe pe cap
ce super ca ti ai vazut mititelu ,offfffff doamne nu pot sa cred peste 3 luni copilul meu face 2 ani si eu nu s graviduta
iar acum ca m am apucat si de treaba asta cu salonul zau ca nu stiu ce o mai fii

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDeCluj spune:

POFTITI LA SCRIS, CAPITOL NOU

Mergi la inceput