FIV 232
Raspunsuri - Pagina 18
goldi spune:
Ati vazut inregistrarea cu directorul de la CMU in povestea cu copilasul care a murit in urma anesteziei ? O "chestie" pe care s-au chinuit sa o resusciteze o ora ...spune domnul respectiv .
Ei, da, fetelor, de cele mai multe ori suntem niste "chestii" .
Nu intotdeauna, ca sa nu fiu chiar nedreapta, dar de multe ori .
Indiferent ca este vorba de sistemul de stat sau privat.
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
elenada spune:
Castelana multumesc frumos. Iti doresc si tie o burtica mult mai frumoasa.
Cat despre clinicle private nu ar trebui sa ne mire comportamentul unor doctori deoarece si acolo sunt tot medicii care sunt si la spitalele de stat.
Sunt si doctori care isi iubesc meseria si chiar isi fac meseria cu daruire si cu simt de raspundere dar din pacate sunt prinsi si ei intr-un sistem sanitar bolnav.
Bafta multa fetelor care sunt in focuri si numai rezultate pozitive.
elena +35 Ana Maria & Matei Stefan AMR 3 sapt
Data cezariana 18 iulie
Burtica mea la 33 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
ALRAK spune:
Huski, multumesc mult pentru gandurile bune. Ai grija de tine si de BB.
Ce explicatie ti-a dat dr. referitor la sangerare?
Dana bebe, te pup.
Eu am facut FIV-ul in mai, in 16 mai am avut ET, apoi mi-a venit CM pe 29 mai, am avut ovulatie la 7 zile, deci am pierdut sansa de ET pe ciclu natural, am fost la dna dr. in ziua a 3-a si a 8 -a , dupa ovulatie.
Apoi a venit CM-ul in data de 20 iunie si..... maine am ET.
tuturor si Dumnezeu sa va aiba in paza.
Doamne Ajuta-ne!
huski spune:
Dana, Alrak, , ce sa zic ...nu mi-a zis care sa fi fost cauza...la un moment dat l-am auzit zicand..." sangerare dupa ET..." ori eu eram atat de stresata si disperata sa aflu ca bebe este ok incat ...la plecare era sa-mi uit hartiuta pe care mi-a scris:
sarcina 6-7 sapt. (inainte de eco)
col fara modificari, mica sangerare cu sange negricios
La eco: sarcina 9 sapt.
CRL = 22mm , activitate cardiaca prezenta, placenta fundica cu mica decolare la polul inferior de 15,5 /4,1 mm
Col 38 mm cu OI inchis.
Urmatoarea eco 23.07.09
9+
ellanik spune:
Am fost la eco si este doar un bebe.Ne-ar fi placut sa fie doi dar dr nu a exclus asta.Vom vedea peste doua sapt cand ne-a chemat iar!Azi am vazut o bulinuta!Haioasa foc!
Huski stai cumintica in pat.Ma bucur ca bebe e ok!
4+ Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii !
ALINAOPREA spune:
Huski ma bucur ca bebe e bine ,dar tu incearca sa te odihnesti cat mai mult.
Ai grija de tine si de bebe.
Fetelor eu nu mai am rabdare....marti merg la eco.
La 6 saptamani nu am vazut mare lucru ,dar la 10 se va vedea mai bine bebe. Nu-i asa ?
Va pup pe toate !
Alina 9 +
huski spune:
Ellanik,multumesc! Felicitari pentru bebe! Unul da' bun!
Alinaoprea, multumesc! Asa voi face. Intentionez sa-mi iau o saptamana de medical.
Eu trebuia sa fac eco pe 16 dar pentru ca eu am ajuns ieri de urgenta si mi-a facut eco, m-a amanat pentru 23. Dar nu-i nimic, o sa fie mai mare, si o sa-l iau si pe sotulica sa vada inimioara lu' fisu'
-ici tuturor!
9+
castelanaC spune:
Huski..... ooooooo imi pare rau ca ai trecut prin asa sperieturaaaaaaaaaa, te cred ca ai avut emotii mari.
Acum gata, stai ca mireasa fara sa faci nimic, bine pipi ai voie...., acum stai si comanzi ce vrei si astepti sa ti se aduca. Citesti, daca nu filme, lucrezi ceva, orice activitate "canapeloasa".
Deci relax, masaj la picioare, rasfat intr-un cuvant!
Dana-bebe, draga mea stiu pare sf ce povestesc eu, dar exista! La noi in tara trebuie schimbata mentalitatea si sa se mai trezeasca spiritul civic.
Numele meu? nu m-am gandit la ciresarii dar acum ca mi-ai zis asa e, a fost unul din romanele de referinta ale copilariei mele... ce vremuri d-le.
Numele vine de la o combinatie de la numele si prenumele meu (cand eram in tara aveam infiintasem o firma care avea cuvantul asta in denumire) acum stau ca printesa aici cocotata intr-un zgaraie nor si astept sa produc oua apoi sa vina printul . De data asta au intalnire la hotel (de sticla)
Ellanik he he he s-a vazut voinicul cat o biluta, sa vezi data viitoare o sa fie si mai si. Felicitari pentru bebele campion !
Alina draga, mai e un pic pana marti si il vedeti, relax, o plimbare, o vizita ceva sau filme , carti, nu te stresaaa!!!
Succes pentru Alrak, azi e in "focurile" ET, ma rog pentru tine
va pup fetelor si duminica placuta
castelana
frank spune:
buna fetelor! din nou nu am intrat cateva zile si a trebuit sa recuperez o gramada!
castelana asa e, ceea ce povestesti tu suna a SF, cel putin pt. mine care nu am vazut si clinici din afara romaniei.
ellanik sa fie sanatos puiutul stii k si eu ma asteptam sa fie 2 (dupa bhcg-ul mare) dar unu' si bun!
huski sa stai cat mai mult linistita si sa-ti ingrijesti comoara!
frank spune:
allrak e minunat! sa stii k de cand am citit despre succesul de pana acum tau numai la asta ma gandesc, imi doresc tare sa reusesti, asta ma va motiva si pe mine sa incerc FIV pe natural.
ingeras schema scrisa de tine era pentru FIV pe natural?