FIV 232

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Kora, la Szeged, costul punctiei este de 105.000 Forinti, indiferent de cate ovocite ai , cu o singura exceptie, daca nu exista nici un ovocit costul este de 56.000 Forinti- ca pentru o punctie de chist.
Indiferent cate ovocite sunt, procedura este aceeasi , cu anestezie generala si cu pregatirea prealabila pentru punctie.
La Giulesti , ai facut si anestezie generala?
Intreb asta pentru ca am o colega de serviciu, care a facut doua FIV-uri la Giulesti si la primul a facut anestezie, pt. punctie , la al doilea nu a mai facut ,din cauza costurilor suplimentare.
La Szeged, nu se face punctie fara anestezie. Probabil din acest motiv este un cost pe punctie mai mare sau mai mic, in functie de existenta sau nu a ovocitelor.

tuturor si sa aveti o zi minunata.

Doamne Ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

deschid iar Cutia Pandorei

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=436

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

ALRAK eu am facut intotdeauna anestezie general,nu as concepe sa fac pucntie fara anestezie. Cine a facut la Giulesti fara anestezie a cerut ea probabil sau mai sunt persoane alergice sau cu probleme cardiace etc...La Giulesti e oricum cel mai ieftin din toate punctele de vedere ( din Romania) pentru ca este spital de stat,nu clinica particulara.

Dana e cam monotonie pe forum, nu-i asa? Poate isti acum noi polemici.

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Dana , nu draga mea , nu ai deschis nici o cutie a Pandorei. Cred ca si Kora este de aceeasi parere cu mine.
Eu doar spuneam care sunt costurile punctiei la Szeged , in timp ce Kora spunea care sunt costurile la Giulesti- doar trebuie sa fim informate, nu?
Ar fi bine pentru noi daca aceste costuri ar fi cat mai mici, pentru ca " nu ne dau banii afara din casa pe niciuna" si din pacate nu sunt reusite de la prima incercare.
M-as bucura daca la Giulesti nu s-ar taxa punctia pentru un ovocit pe ciclu natural, in acest caz noi, cele care luptam pentru BB, am putea avea mai multe incercari si sanse, fara stimulari nocive si cu costuri mai reduse.
pentru toate cele care scrieti si cele care cititi.

Va pup pe toate

Doamne Ajuta-ne!

Mergi la inceput

Kora , ai dreptate la Giulesti costurile sunt mai mici, am vazut si eu acum. Eu am ales Szegedul, pentru ca este mai aproape de Arad si am auzit de multe reusite acolo.
Kora - Bunul Dumnezeu sa te ajute sa reusesti si sa-ti vezi visul implinit, la fel doresc tuturor celor care sunt in aceasta lupta pentru a avea BB.
Dana , acum am vazut , tu ai facut referire la altceva..... Sory.

Doamne Ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

ALRAK chiar si daca trebuie platiti cei 300 de euro la Giulesti indiferent daca se gaseste sau nu ovocit la FIV pe natural eu zic ca tot merita,suma e foarte mica fata de costul fiv-ului normal la care se adauga si medicamentatia. La FIV pe natural nu mai costa nimic in plus,nu se face stimulare, eventual pentru endometru se iau estrogeni la fel ca si in cazul ET-ului cu congelati.

P.S. Dana se referea cu deschisul cutiei Pandorei la articolul postat pe desprecopii.com si pe care ni l-a pus si ea ca sa il citim....si in care e vorba despre dilema de a face sau nu sex in timpul sarcinii,subiect nu demult abordat si pe forumul nostru si care a iscat multe controverse care mai de care mai aprige si s-a lasat chiar si cu suparari. Pana la urma nu vad de ce nu isi poate spune fiecare parerea ei si fiecare poate face ce vrea,nu trebuie sa impunem nici una dintre noi nimic nimanui,nu avem acest drept. Parerea mea e ca daca sarcina decurge fara probleme,daca te simti bine si esti dornica de a face amor cu barbatul si daca dr. iti spune ca ai unda verde nu vad de ce sa nu o faci indiferent ca sarcina e obtinuta natural sau prin fiv. Daca e o sarcina cu probleme , atunci oricum sunt probleme si fara sa faci sex. Cele 9 luni nu inseamna sa te izolezi de sot de frica sa nu pateasca bebe ceva daca nu sunt motive de ingrijorare. Sigur ca primul trimestru de sarcina e mai riscant,dar dupa ce trece se pot adopta anumite pozitii ( cum scrie si in articol) si totul poate deveni minunat din toate punctele de vedere pentru ambii parteneri si bebe sa nu fie deranjat cu nimic.
Oricum nu am auzit pana acum ca daca ramai gravida nu e bine sa faci sex pana nasti,e o prostie dupa parerea mea, asta daca totul e ok,repet si daca dr. spune ca e voie. Asa cum am mai spus pentru absolut orice trebuie intrebat dr., nu ascultate cu sfintenie parerile de pe forum....

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

ALRAK iti tin pumnii.Sa dea Domnul sa fie bine!

4+ Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Iar la faza cu sexul cred ca este alegerea fiecaruia.

4+ Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna,
si eu cred ca subiectul sex in timpul sarcina e un subiect delicat si de discutat. depinde de fiecare si daca apar intrebari mai bine intrebati medicul, indicatiile cred ca se pot face in functie de fiecare caz in carte. daca apare disconfort deasemenea trebuie discutat cu medicul.
E important ca raportul intre soti sa nu se "raceasca" si cuplul sa fie cat mai unit si compact.
Asta e parerea mea, orice intrebare e mai bine sa o adresezi medicului, el poate stii mai bine daca sa impuna restrictii sau nu.
Sper ca nu gresesc.
Uf, eu inca stept CM si intru in focurile stimularii.

va pup

castelana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Kora,mersi de intrebare.Sunt ocupata dimineata cu scolile,...iar seara cu temele caci m-am apucat de colegiu in 2007...si nu pot spune cand voi termina.In weekend ne bucuram de vara,plaja si tot ce se poate...iar in toamna vom face transferulcel norocos de embrioni.Intre timp mai arunc cate un ochi pe aci sa mai vad cine ce face si sa tin pumnii la fetele care incearca.BAFTA MARE DE TOT!!!

Mergi la inceput