FIV 232
Raspunsuri - Pagina 10
castelanaC spune:
fetelor, burticilor, aspirantelor, va zic noptica buna (la mine e noapte!) si trebuie sa "hranesc" si si sotiorul meu ca peste ceva zile daca tot merge bine va trebui sa "produca" de calitate
noptica buna si nu va bucurati-va de soareeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!
castelana
ALINAOPREA spune:
Fetelor eu am disparut o perioada pt. ca am avut probleme cu PC-ul(n-a functionat) si azi am avut de citit nu gluma..
Mi-a fost dor de voi toate.
Eu ma simt excelent,nu am gretzuri doar somnolentza si sani mai umflati si sensibili..
Numar zilele pana marti la urmatoarea eco si nu mai am rabdare.
Va pupacesc.
Alina 9 sapt. fix
Dana_bebe spune:
AC - anti conceptionale
Se zice inhibitie sau inhibare? mi se pare ca suna mai bine inhibare...
"INHIBÁRE s.f. Faptul de a (se) inhiba; inhibi#355;ie. [< inhiba].
INHIBÁ, inhíb, vb. I. 1. Tranz. A frâna, a împiedica, a încetini un proces fiziologic, o reac#355;ie chimic#259; etc. 2. Refl. A se ab#355;ine, a se re#355;ine, a se st#259;pâni. – Din fr. inhiber, lat. inhibere.
INHIBÍ#354;IE, inhibi#355;ii, s.f. 1. Proces fundamental al activit#259;#355;ii nervoase, opus excita#355;iei, care se manifest#259; prin diminuarea, frânarea sau suprimarea efectelor excita#355;iei. 2. (Chim.) Fenomen de oprire, de întârziere sau de mic#351;orare a vitezei de desf#259;#351;urare a unei reac#355;ii chimice cu ajutorul inhibitorilor. – Din fr. inhibition, lat. inhibitio. "
Miruna - imi pare tare tare rau ca nu ai reusit - ce mai e de zis - aduna-te si o luam in toamna de la capat!
Ingeras sa-mi spui la ce concluzie ajungi cu ET - care e varianta cea mai buna de tratament - eu ma gandeam sa fac ET pe ciclu natural - oare se poate??? - la mine totul e ok - endometru, hormoni...doar trompele sunt infundate rau.
Fete dragi nu sunt in concediu am doar foarte mult de lucru - va citesc dar nu apuc sa scriu prea mult! Va pup pe toate insa!
ALRAK spune:
Dana bebe ,
DA, se poate face FIV pe ciclu natural, depinde de medicul tau. Eu am FIV nereusit in mai, stii lucrul asta ca doar sunt cap de lista la nereusite, in mai/iunie am fost monitorizata, dar din pacate am avut ovulatie la 7-8 zile si nu s-a mai facut punctie, iar acum sunt din nou in monitorizare , am doi folicului, aseara am luat singura injectie si maine imi face punctie (pe ciclu natural).
tuturor,
Doamne Ajuta-ne!
KoraPop spune:
Delia vad ca ti-a raspuns Dana. AC inseamna anticonceptionale in limbaj forumist . Ce mai faci ?
Dana se poate si pe cm natural,la Giuly costa parca 300 de euro ( asta daca se gaseste ovocit,se fertilizeaza si devine embrion si are loc ET), daca nu se gaseste ovocit nu platesti nimic dupa cate stiu.
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
ALRAK spune:
Dana, referitor la costuri, in Szeged unde merg eu , daca se gaseste ovocit se plateste punctia, iar daca nu se gaseste ovocit, se plateste o punctie de chist (mai putin decat pentru punctie de ovocite), apoi urmeaza procedura normala de fecundare si ET.
Kora mentioneaza ca la Giulescti, nu s-ar plati nimic daca nu se gaseste ovocit, (eu nu stiu care este procedura la Giulesti).
Kora
tuturor
Doamne Ajuta-ne!
KoraPop spune:
ALRAK cum adica, daca faci FIV pe cm natural,deci punctie pe un folicul se plateste la Szeged ca pentru o punctie normala? Am intreles bine???? La Giulesti stiu sigur ca si la FIV normal daca se gasesc mai putin de 3 ovocite ( cazul meu - cate 2 ovocite la ultimele doua fiv-uri) se plateste numai 300 de euro. Acelasi pret e si pentru punctia pentru fiv pe natural. Nu sunt sigura ca daca nu se gaseste ovocit la fiv pe natural nu se plateste absolut nimic, poate intra Cristinici , ea a facut fiv pe natural la Giulesti, dar oricum mai mult de cei 300 de euro tot nu se plateste. Am sa ma interesez si eu cand voi vorbi cu dr. Cocei.
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
huski spune:
Alina, bine ai revenit!
Si eu ma simt bine, greturi au fost dar au disparut
Iana mari, ce mai faci?
Eu nu sunt prea activa pe motiv de oboseala cronica cand ajung acasa de la scarbici nu mai am energie decat sa mananc ceva apoi ...lenevesc iar la serv mai trag cu ochiul asa cat sa vad ce se intampla ca nu prea am timp
Cu semnatura nu prea ma descurc ...nu stiu daca am reusit ...de, sunt mai blonda doar ma stii...
Kora si eu sper sa ne vedem pe la Giulesti...eu pe 16.07 sunt la eco, la prima ora
8+
iana_mari spune:
HUSCHI ce sa fac ma lupt cu greturile,am slabit putin pt ca nu pot manca.
Acum am descoperit,bomboanele mentolate,biscuitii si stiksurile si nu-mi sta gura toata ziua
As vrea sa fac un eco,dar nu am gasit liber pana pa 23 iulie.NU MA POT HOTARA daca sa raman la Marinescu sau la Codreanu.Astazi vine din concediu si ma bate gandul sa o sun.
iana
8+