Incendiu in Bucuresti!
Arde Millenium Tower, de langa Biserica Armeneasca din Bucuresti.
Se pare ca este un incendiu de proportii.
Este cineva in zona? Am inteles ca este o cladire cu birouri si se pare ca nu sunt victime.
Sper ca vor reusi sa-l stinga cat mai repede, din pacate nu par sa faca fata situatiei pompierii :(
Doamne Ajuta!
Lara, mami de Ioana
www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
Raspunsuri
alina023 spune:
Mi-a stat inima cand mi-ai spus. Sotul este in domeniu.
L-au stins. Acum e ok. Slava Domnului.
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!
A_Iulia spune:
Au urlat sirenele de la masinile de pompieri intr-una azi-noapte, vreme de mai bine de-o ora, nici nu stiam ce s-a intamplat, deci asta era.
Bine ca nu sunt victime.
copiloi spune:
Sormea lucreaza acolo . Cica nu mai au nimic. Calculatoare, servere, documente importante.....
Ar fi fost groaznic sa fi fost oameni acolo. Toate intrarile sunt cu cartele.....daca pica curentul, se blocheza usile . In plus, cica, scarile de incendiu sunt din aluminiu
In fine, sormea era foarte speriata.
Alina
LauraNicole spune:
Fereasca Dumnezeu!
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
karfe spune:
sa fiu f rea. i-au ajuns blestemele.
Cand s-a construit ,au afectat fundatia bisericii armeneasca.A iesit scandal mare atunci s-au blocat lucrarile,dar cu spagi s-a rezolvat totul.
Bine ca nu afost in timpul programului,ca era carnagiu.
Am inteles ca nu aveau decat o iesire.
Vinovati:spagarii din primarie cu base in frunte,care au autorizat constructia mastodontului
Urmeaza cladirea de langa Sf.Iosif
ache spune:
oribil, trimisesem pe cineva la firma de la ultimul etaj, ca am inteles ca era printre putinele care mai angaja in domeniu.
Copiloi, exista generator special pt. cazurile de urgenta,care intra automat in functiune (spre ex. luminitele verzi de deasupra usilor ce arata directia de evacuare,ferestrele de evacuare a fumului ce se deschid automat depind de generatorul asta). Si trebuie sa existe si un plan de evacuare functional, altfel nu primeste proiectul aviz de la pompieri. Usile catre coridoarele de evacuare sunt push bar type, se deschid din interior prin apasarea barei,din exterior cu cheie/cartela,iar pompierii tot pe aici intra. Casa scarilor si coridoarele publice sunt min.2H fire rated, ele trebuie sa reziste cel mai mult.
Dandum
anca
copiloi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui karfe sa fiu f rea. i-au ajuns blestemele. |
Din pacate, nu pe cine trebuie .
Traiasca spaga, coruptia, PROSTIA, incultura etc. Vinovatii ar trebui sa raspunda. Dar ti-ai gasit! Cine sa raspunda? Basescu? Care era primar atunci Arhitectul sef al capitalei de pe vremea aia? Ministerul Culturii, care a dat si el aviz (ministru era "marele" om de cultura , Razvan Theodorescu)?!?
Pana si Biserica Armeneasca si-a dat acordul pentru magaoaia asta
Alina
b.nica spune:
Imi pare rau pt. cei care foloseau acea cladire,dar cei care au inchiriat spatii in cladire ar fi trebuit sa stie in ce conditii si ce scandal a fost cand s-a ridicat!
Ma refer la prejudiciile pe care le-a adus acela care a construit Bisericii Armenesti si care a suferit atata din cauza acelei constructii absurde!
Ar trebui sa fie un exemplu pt. cei care nu au nimic sfant si construiesc afectand lacasuri de cult, cu lacomia celui care nu tine cont de nimic, nici de lege, nici de Dumnezeu!
Se ascund biserici,unele istorice si cu arhitectura minunata, cu constructii mamut si oribile mai ceva ca pe vremea lui Ceausescu!
Natasa spune:
Mai bine ardea de tot si o puneau la pamint. O constructie oribila intr-o zona in care in loc sa se respecte arhitectura se respecta legea banului. Imi pare bine ca nu apatit nimeni nimic, regret ca nu s-a facut zob.
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Natasa Mai bine ardea de tot si o puneau la pamint. O constructie oribila intr-o zona in care in loc sa se respecte arhitectura se respecta legea banului. Imi pare bine ca nu apatit nimeni nimic, regret ca nu s-a facut zob. |
era destul de greu sa se fac zob,mai bine zis daca constructorul respecta materialele din prioect nici macar nu lua foc.
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2