Incendiu in Bucuresti!
Raspunsuri - Pagina 2
Guestus spune:
Yo cred ca era asigurata...si seful blocului Millenium o sa primeasca banii..si cei care au asigurari la firma X or sa aiba parte de o crestere a asigurarii.
Cum o dai tot prost este..si altul iese in cistig 100%
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui troll-hey Din senin, a aparut o varianta de estetizare a orasului |
Din senin nu. Din cer, da, dar era innorat.
b.nica spune:
Tare sunt curioasa cine a construit mizeria care acopera frumusetea arhitecturala a Bisericii Armenesti!
Banuiesc ca dupa ce si-a vazut "opera" terminata, "investitorul" a pasat-o;dar totusi e mare daca a reusit sa corupa atatia functionari si politicieni ca sa se construiasca mamutul nesimtit in coasta unei biserici?
Oare nu exista o responsabilitate a functionarului public?
Se poate sa maltratezi o zona a capitalei prin semnatura ta si aceasta infamie sa nu fie sanctionata niciodata?
ancadragoman spune:
Investitorul a plasat cladirea imediat,asta este al 4-lea proprietar.
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
Burtocika spune:
Eu lucram in cladire ... Biroul nostru nu a fost atins de incendiu, dar este plin de funingine, toate calculatoarele si documentele sunt acoperite de un praf negru si lipicios care nu se ia asa de usor ...
Acum suntem inghesuiti peste colegii din alt sediu, stam claie peste gramada, luni dimineata am putut sa intram pentru o jumatate de ora sa ne luam strictul necesar, dupa care se intra pe baza de programare si proces verbal, ca sa nu se fure diverse de prin cladire.
Nu stiu a cui a fost afacerea, sunt o multime de semne de intrebare, eu nu pot decat sa ma inchin cu amandoua mainile ca nu a fost in timpul orelor de lucru ! Cladirea era plina de "bube" ... Stiti ca nu se deschideau gemurile si aerisirea se facea centralizat ? Chipurile se introducea aer proaspat de afara prin circuitul de ventilatie, dar cred ca mai "uitau", pt ca nu rareori se intampla sa ne doara capul subit si inexplicabil ... Lifturile mai mult nu mergeau, iar cand mergeau te cam scuturau ...
Boghi
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?
b.nica spune:
Bogdanai, nu voi, cei ce lucrati acolo ati facut infamia,putem comenta din acest motiv si faptul ca nu ati avut de suferit.
Cine a cumparat, chiar si la a 4-a mana, ar fi trebuit sa stie cata suferinta si dezaprobare a iscat ridicarea mamutului.
Asa ar trebui sa stie si cumparator si lucrator despre cladirea care s-a construit in fata Catedralei "Sf.Iosif" in aceleasi conditii samavolnice.
Guestus spune:
Alt subiect hot aici ...da ce are domle daca a facut cladirea linga biserica? cu ce te deranjeaza exact. Au fost niste planuri aprobate si semnate de alesii tai...ai poporului...deci care e problema?
mergi si vezi tokyo unde sint temple de acum XXXXXXXXX ani si cladiri de 50 etaje linga.
ca in dr taberei a aparut biserica aia cu turnul de aur de spui ca esti in 1001 de nopti nu deranjeaza?
olympia spune:
Foarte bine punctat! "Alesii" sunt intr-adevar problema.
Pene colorate... cate putin din toate!
OanaP spune:
Sunt tare curioasa, in caz de cutremur cate scurt-circuite vor avea loc in asa zisele centre de afaceri? Si cate astfel de scurt circuite vor provoca incendii? Sa te tii atunci distractie, cui o sa ii mai pese de cladirile de birouri. Sa vezi atunci spalare de bani...