Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (25)
Raspunsuri - Pagina 21
Ilinca_M. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariame Am facut si noi vaccinul de 2 luni, cel cumparat, si inainte de asta am fost la control. Toate bune si frumoase, mai putin faptul ca Eva e putin grasuna, are 5850 gr la 2 luni si o saptamana...si ne-a cam pus la dieta. Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Wow, cu o zi mai mare si cu un kil mai mult ca manechina mea ;)). Cati cm are? Circumferintza capului i-a masurat?
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
PetraTudor spune:
Florinela, chiar si eu m-am panicat citind ce zic fetele de ridicat in fundulet, ca nici al meu nu face asemenea giumbuslucuri desi se rasuceste, sta mai mult pe burtica decat altfel - asa ii place lui - mai nou doarme pe burtica, dar nici vorba de ridicat....![]()
Lasa ca ii prindem si noi din urma 
MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)
Floric spune:
| citat din mesajul lui sirimie am stabilit si noi botezul pe 18 iulie am o intrebare: ce cadou luati sau ati luat pentru nasi? Va dorim sa cresteti mari si frumosi! Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009) |
Desi nasii nu au avut nici o pretentie am insistat eu sa le cumparam ceva ca amintire de la Raru. Astfel m-am orientat catre un set de vasa si lampa din sticla Galle, care se asorteaza ff fain cu mobila si ce mai au ei prin camera de zi. (amandoua piesele au costat 550) Nu a fost ff mult dar surpriza a fost mare si placuta.
Raru, tziparul lui mami
Floric spune:
| citat din mesajul lui alina.n Fetelor cand trec colicii astia????? Mititica mea si acum are la aproape 3 luni ![]() ![]() |
Alina, la Raru au trecut pe la 3 luni, 3 luni si o saptamana, asa ca din senin. Intr-o seara m-am trezit ca nu mai plange. Dar ca sa nu treaca de tot de tot, tot se mai chinuie si face scandal cand face un partz. Roaga-te sa vina ziua aceea senina. Succes.
Raru, tziparul lui mami
m_monique spune:
PetraTudor eu lui andrei ii dadeam sa suga imediat dupa masa solida. intre mese nu-i dadeam decat apa. in felul acesta ajungea sa-i fie foame pana la masa urmatoare.
asa am reusit sa-i fac un program de masa, si sa si manance bine.
sirimie noi nasilor le-am luat cadou de botez un aspirator, ca al lor era vechi, antic si de demult. poti incerca un aparat de facut paine. este unul in oferta la carrefour.
colici nu mai aveam de multa vreme. dimineata ii mai dau niste sabsimplex.
zeama de orez se da in caz de diaree. odata i-am facut lui andrei si nu a vrut sa o manance. era asa de gretoasa.
Manuela77 ce ti-e si cu babismele astea. al meu a fost chel din nastere. acum cand deja e marisor nici urma de par cret, doar par des si aspru.
anamariame mie mi se pare o greutate normala. daca pediatra ta o vede pe ioana mea isi da demisia.

Eva Maria (23 aprilie 2009)