Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (25)
Raspunsuri - Pagina 20
aris26 spune:
aaaa ma uit pe net dupa tarc. ceva sfaturi?
zapacitul asta al meu mai nou daca ii dai doua degete se agata de ele,se proptshte bine in calcaie si ridica complet de la sol(si cu fundul si cu spatele si cu capul) nu degeaba zic eu ca plange de mult ori pentru simplul fapt ca s-a saturat sa fie bebelush.
va trimit o chestie pe mailul comun cu anul 2012 apropos de copii astia
anamariame spune:
Cativ, eu am tot propus pe-aici sa ne apucam de slabit in grup, dar nu am avut succes. Eu sunt de saptamana trecuta la dieta, si de azi ma apuc de alergat. Problema e ca afara-i furtuna
Dorana, si eu ma gandesc sa mut bebelina in camera ei si lucrez la asta (amenajare).Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
anamariame spune:
Desi nu imi plac mass emails, asta m-a emotionat:"To realizeThe value of a sister/brotherAsk someoneWho doesn't have one.To realizeThe value of ten years:Ask a newlyDivorced couple.To realizeThe value of four years:Ask a graduate.To realizeThe value of one year:Ask a student whoHas failed a final exam.To realizeThe value of nine months:Ask a mother who gave birth to a stillborn.To realizeThe value of one month:Ask a motherwho has given birth toA premature baby.To realizeThe value of one week:Ask an editor of a weekly newspaper.To realizeThe value of one minute:Ask a personWho has missed the train, bus or plane.To realizeThe value of one-second:Ask a personWho has survived an accident.Time waits for no one.Treasure every moment you have.You will treasure it even more whenyou can share it with someone special."Imi cer scuze, dar nu mai stau sa traduc.Ana-Maria, mami de
denisamada spune:
Beeeeeeeeey! Ce m-am 'nervat!
M-am pus pe cautat apartament. Sun, nu mai e ala, dar au altul, nu la et.2, ci la 6, mai in dosul strazii, bloc nu din '86, ci din '69, dar costa cu 10k mai scump! 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042
Manuela77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariame Cativ, eu am tot propus pe-aici sa ne apucam de slabit in grup, dar nu am avut succes. Eu sunt de saptamana trecuta la dieta, si de azi ma apuc de alergat. Problema e ca afara-i furtuna Dorana, si eu ma gandesc sa mut bebelina in camera ei si lucrez la asta (amenajare). Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Anamaria, ma primesti?
Eu alaptez...deocamdata exclusiv, dar nu ma mai suport (sunt la +12kg) . Vreau sa slabesc treptat mai mult prin sport decat dieta. Si eu am inceput timid alergatul, inot si sauna.
Ca tentativa de dieta voi manca paine doar la micul dejun si nimic seara dupa ora 19 (doar apa, ceaiuri).
Aaaa..de joi incep lucrul si atunci voi mai face 40 de min. cu bicicleta zilnic.
Mamica de
Radu (01.04.2009)
anamariame spune:
Am facut si noi vaccinul de 2 luni, cel cumparat, si inainte de asta am fost la control. Toate bune si frumoase, mai putin faptul ca Eva e putin grasuna, are 5850 gr la 2 luni si o saptamana...si ne-a cam pus la dieta. Mese cel mult 6 pe zi a cate 180 ml sau echivalent. A zis sa incep sa ii dau din cand in cand cate o lingurita de suc de portocale, vi se pare ok?Aaa, si fara Baby Drink, Sab Simplex, doar apa pe langa laptic sau ceai doar din plante. Asta mi se pare de bun simt, mai ales ca nu a avut niciodata colici in toata regula.Deja Eva vrea sa se ridice in fundulet, a zis dr ca e cam devreme, nu am inteles daca asta e rau sau bine
, cert e ca in bouncer nu o mai pot lasa nesupravegheata pentru ca incearca sa se ridice, isi incordeaza muschii gatului, isi ridica si capsorul si jumatate de spate, si apoi se rastoarna pe-o parte
La multi ani bebeilor nostri care se numesc Petru si cate o
pentru mamicile lor!Ana-Maria, mami de
florinela79 spune:
Buna fetelor, eu sunt cu Victoras la mama, la aer curat poate da Dumnezeu si mai punem si noi ceva carnita p-e noi si totusi poate vrem sa luam biberonul,...sa papam lapte.
Vai Aris, Anamaria; ai vostri deja ridica capul din pozitia culcat pe spate....?????????????????
Al meu nu controleaza bine gatul decat culcat pe burtica, pe spate face doar rostogoliri mai mult pe dreapta, aproape ca se pune cu fata in jos.
Voi spuneti ca deja se ridica in fundulet, imi fac griji pt. mine 

, al meu e nascut pe 16 martie, ai vostri sunt chiar mai micuti.
Offf!
lysbeth spune:
Cativ, nu e chiar tembela pediatra aia dar pe aproape. Mucilagiul de orez se folosea acu 100 de ani cand nu exista lapte praf. Ma rog nu chiar 100 da pe apoape. Mai recent se folosea pt cazurile cand bb avea diaree.
Denisa, esti noua rau la cautat apartamente
. Fa cunostinta cu fatza intunecata a marketingului in imobiliare. Eu m-am saturat de ei pana-n gat![]()
Pt bbei cheliosi: nu or sa aiba parul cret ci doar rar. Sorry dar asa e. Si fetita mea a fost mai chelioasa (nu foarte dar oricum nu avea parul des ca bb2) si acum are parul destul de subtirel. S-a maii rezolvat un pic cu metoda babeasca de ras in cap. Pana la 2 ani am ras-o frecvent pe capusor si i s-a indesit
Fetele am nevoie urgent de un ginecolog bun care sa faca intreruperi de sarcina pt o prietena cu probleme. Astept mesaje pe privat dak se poate
Multumesc
Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)
Ilinca_M. spune:
Doamne, Florinela, da' nu-ti mai fa atatea griji, mereu te stresezi si te agiti, poate induci agitatie platinatului, ce bataie ti-as trage...parca nu stii ca fiecare are ritmul lui?!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
Ayla21 spune:
Am intrat sa va spun ca deja se vede dintisorul.
In curand zambim asa
. Dar totusi... nu e prea repede pt dintisori?
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!