Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (48)
Raspunsuri - Pagina 9
krelia spune:
gata somnelu'...
simina, pai.tocmai alea cred ca sunt....da' ce sa le fac? dr a zis mai putin efort, stat in pat, picioarele in sus, nu carat, nu ridicat..etc...si, nos-ap, evident!
...parca s-a mai lasat....
simonette, bine ai mai trecut pe aici! 
camy, sa stapanesti fericita viitoarele achiziti!![]()
ps. gogsica inca n-am....![]()
krelia
20+ si sufletul nostru, Rares Mihai 
vias spune:
de marti iar o sa ma fac nevazuta pe aici 

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
20+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
ionelamaria spune:
Camy ai vazut ca se rezolva?!?!

URA!
17+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
BoboMom spune:
Felicitari fetelor care au schimbat saptamana si celor care au aflat sexul bebelului! 
Camy, bine ca ai rezolvat cu zugravul, ca ma pregateam sa ti-l trimit pe sotul meu
La noi el a zugravit doua camere si o baie si au iesit super! I-am spus acum povestea cu zugravii tai si cum ca-l ofeream pe el si m-a intrebat unde stati
Cand i-am zis Brasov, a zis ca trebuie sa va ia cam $1500 atunci
(ca deh, numai drumul costa o mie si). El saracutul chiar ar fi venit, se gandea ca sunteti pe-aici pe-aproape ![]()
Gata distractia, ma duc la treaba. Am dormit de la 8 jumate de aseara pana pe la 10 azi dimineata, cu cateva intreruperi de pipi si de foame la miezul noptii. Acum ma apuc de spalat si curatenie.
Of, fetelor, mi-am adus aminte. Aseara am vrut sa fac papanasi, dar n-a iesit nimic pt ca nu am ingredientele bune
Branza pe care am folosit-o clar nu e de asa ceva. Trebuie sa vad daca gasesc ceva ca branza de vaci, ca nu mai pot de
.
Va pup!
Laura
20+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura Garner Felicitari fetelor care au schimbat saptamana si celor care au aflat sexul bebelului! ![]() Camy, bine ca ai rezolvat cu zugravul, ca ma pregateam sa ti-l trimit pe sotul meu Gata distractia, ma duc la treaba. Am dormit de la 8 jumate de aseara pana pe la 10 azi dimineata, cu cateva intreruperi de pipi si de foame la miezul noptii. Acum ma apuc de spalat si curatenie. Of, fetelor, mi-am adus aminte. Aseara am vrut sa fac papanasi, dar n-a iesit nimic pt ca nu am ingredientele bune Branza pe care am folosit-o clar nu e de asa ceva. Trebuie sa vad daca gasesc ceva ca branza de vaci, ca nu mai pot de .Va pup! Laura 20+ baby Nicholas Jameswww.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe) |
ce dragut sotul tau
offffff...neseriosi oameni....sper sa fie bine pana la urma...Doamne Ajuta!

Despre papanasi...aici in Ro se gasesste cutie de la Dr Oetker cu papanasi...ma rog...in cutie gasesti tot ce-ti trebuie ca sa faci..eu am facut si au iesit super....

ingerasul Darius-Andrei
20+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE
BoboMom spune:
Merci de pontul cu papanasii, Cami! Daca nu gasesc aici ce imi trebuie, o rog pe mama sa-mi trimita din cei la cutie, pt ca in vreo doua saptamani imi trimite oricum un pachet. Merci! 
Laura
20+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
vias spune:
| citat din mesajul lui Laura Garner Merci de pontul cu papanasii, Cami! Daca nu gasesc aici ce imi trebuie, o rog pe mama sa-mi trimita din cei la cutie, pt ca in vreo doua saptamani imi trimite oricum un pachet. Merci! ![]() Laura 20+ baby Nicholas Jameswww.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe) |
sa cresteti mari

ingerasul Darius-Andrei
20+
Flavius CristianPOZE
vias spune:
ce s-a intamplat cu cap 46?..ca nu-l vad in lista...
ingerasul Darius-Andrei
20+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
RamonaCopot spune:
Buna,
Camy cum faceti oare cu comanda? O puneti la comun si dupa aceea? Ca banuiesc ca nu sunteti toate din acelasi oras...
Ramona,
21+ 
vias spune:
| citat din mesajul lui RamonaCopot Buna, Camy cum faceti oare cu comanda? O puneti la comun si dupa aceea? Ca banuiesc ca nu sunteti toate din acelasi oras... Ramona, 21+ ![]() |
da...o sngura persoana trimite comandaca s nu mai platim transportul...apoi ajunge comanda la pers respectiva, noi trimitem banutii si ea ne trimite pachetele acasa la fiecare..

ingerasul Darius-Andrei
20+
Flavius CristianPOZE