Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (48)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

gata somnelu'...

simina, pai.tocmai alea cred ca sunt....da' ce sa le fac? dr a zis mai putin efort, stat in pat, picioarele in sus, nu carat, nu ridicat..etc...si, nos-ap, evident!
...parca s-a mai lasat....

simonette, bine ai mai trecut pe aici!

camy, sa stapanesti fericita viitoarele achiziti!

ps. gogsica inca n-am....

krelia 20+ si sufletul nostru, Rares Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

de marti iar o sa ma fac nevazuta pe aici

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

20+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Camy ai vazut ca se rezolva?!?! URA!

17+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Felicitari fetelor care au schimbat saptamana si celor care au aflat sexul bebelului!

Camy, bine ca ai rezolvat cu zugravul, ca ma pregateam sa ti-l trimit pe sotul meu La noi el a zugravit doua camere si o baie si au iesit super! I-am spus acum povestea cu zugravii tai si cum ca-l ofeream pe el si m-a intrebat unde stati Cand i-am zis Brasov, a zis ca trebuie sa va ia cam $1500 atunci (ca deh, numai drumul costa o mie si). El saracutul chiar ar fi venit, se gandea ca sunteti pe-aici pe-aproape

Gata distractia, ma duc la treaba. Am dormit de la 8 jumate de aseara pana pe la 10 azi dimineata, cu cateva intreruperi de pipi si de foame la miezul noptii. Acum ma apuc de spalat si curatenie.

Of, fetelor, mi-am adus aminte. Aseara am vrut sa fac papanasi, dar n-a iesit nimic pt ca nu am ingredientele bune Branza pe care am folosit-o clar nu e de asa ceva. Trebuie sa vad daca gasesc ceva ca branza de vaci, ca nu mai pot de .

Va pup!

Laura 20+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura Garner

Felicitari fetelor care au schimbat saptamana si celor care au aflat sexul bebelului!

Camy, bine ca ai rezolvat cu zugravul, ca ma pregateam sa ti-l trimit pe sotul meu La noi el a zugravit doua camere si o baie si au iesit super! I-am spus acum povestea cu zugravii tai si cum ca-l ofeream pe el si m-a intrebat unde stati Cand i-am zis Brasov, a zis ca trebuie sa va ia cam $1500 atunci (ca deh, numai drumul costa o mie si). El saracutul chiar ar fi venit, se gandea ca sunteti pe-aici pe-aproape

Gata distractia, ma duc la treaba. Am dormit de la 8 jumate de aseara pana pe la 10 azi dimineata, cu cateva intreruperi de pipi si de foame la miezul noptii. Acum ma apuc de spalat si curatenie.

Of, fetelor, mi-am adus aminte. Aseara am vrut sa fac papanasi, dar n-a iesit nimic pt ca nu am ingredientele bune Branza pe care am folosit-o clar nu e de asa ceva. Trebuie sa vad daca gasesc ceva ca branza de vaci, ca nu mai pot de .

Va pup!

www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

ce dragut sotul tau
offffff...neseriosi oameni....sper sa fie bine pana la urma...Doamne Ajuta!

Despre papanasi...aici in Ro se gasesste cutie de la Dr Oetker cu papanasi...ma rog...in cutie gasesti tot ce-ti trebuie ca sa faci..eu am facut si au iesit super....

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Merci de pontul cu papanasii, Cami! Daca nu gasesc aici ce imi trebuie, o rog pe mama sa-mi trimita din cei la cutie, pt ca in vreo doua saptamani imi trimite oricum un pachet. Merci!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura Garner

Merci de pontul cu papanasii, Cami! Daca nu gasesc aici ce imi trebuie, o rog pe mama sa-mi trimita din cei la cutie, pt ca in vreo doua saptamani imi trimite oricum un pachet. Merci!

sa cresteti mari

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

ce s-a intamplat cu cap 46?..ca nu-l vad in lista...

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Buna,
Camy cum faceti oare cu comanda? O puneti la comun si dupa aceea? Ca banuiesc ca nu sunteti toate din acelasi oras...

Ramona,
21+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Buna,
Camy cum faceti oare cu comanda? O puneti la comun si dupa aceea? Ca banuiesc ca nu sunteti toate din acelasi oras...

Ramona,
21+

da...o sngura persoana trimite comandaca s nu mai platim transportul...apoi ajunge comanda la pers respectiva, noi trimitem banutii si ea ne trimite pachetele acasa la fiecare..

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput