Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (48)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Super asa...
Poate peste vreo luna doua s-or mai gandi fetele daca vor ceva si o sa punem si noi o camanda. As vrea si eu cate ceva de acolo, dar bani nu-s deocamdata. Astept sa vina mama pe la mine sa ii arat site-ul ca a zis ca-mi face ea cadou caruciorul.

Ramona,
21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

vad ca slabut pe aici cu scrisul....merg sa fac baitza...
noapte buna

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

20+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Super asa...
Poate peste vreo luna doua s-or mai gandi fetele daca vor ceva si o sa punem si noi o camanda. As vrea si eu cate ceva de acolo, dar bani nu-s deocamdata. Astept sa vina mama pe la mine sa ii arat site-ul ca a zis ca-mi face ea cadou caruciorul.

Ramona,
21+

comanda vine cam la sf de iulie..inceputb de august,,,
poate te bagi totusi la comanda..ca inca nu-i data..se da cred ca intr-o saptamana...poate chiar 2

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

uitasem sa va spun de rezultatele la TT:
risc de varsta - 1:607
risc de defect de tub neural - scazut
trisomia 18 (SE) - 1:10000
trisomia 21 (SD) - 1:3052

...dr. a zis sa nu ne facem probleme ca suntem sanatosi

cu riscul de varsta nu sunt eu multumita, dar, deh...asa cand faci copii dupa 30 de ani...

krelia 20+ si sufletul nostru, Rares Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

OOfffff.....ALINA....groaznic. Ma rog la Doamne Doamne sa iti dea multa putere caci este atat de greu sa treci prin asta si te marcheaza atat de mult...Doamne, ce veste ne-ai dat...Cat adevar are acea vorba „sa nu dea Dzeu omului cat poate duce”...Te imbratisam Alina si suntem alaturi de tine. Ai grija de tine...Doamne Doamne sa te pazeasca... Da” vorba lui Simina: ai cerut si o a doua parere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Fetelor, e f important atunci cand va alegeti carutul sa aiba neaparat landou, sau cel putin sa se lase la orizontala exact ca un landou. Pana la 3 luni nu este deloc indicat ca bebe sa stea ridicat pentru ca presiunea se duce direct pe coloana. In plus cele carea veti masina, v-as recomanda sa existe si scoicuta care se poate pune pe acelasi cadru. Eu una am de la Mario carutul www.inglesina.ro/prestashop/product.php?id_product=14" target="_blank">asta si am fost super multumita de el: adica are landou, scoica si carut care se poate folosi atat iarna cat si vara si in plus este f usor.

In legatura cu "gogosica" va reveni la dimensiunile normale, dar pana atunci mai avem cale lunga fetelor. Important este ca bebe sa fie sanatos

Betty78 20+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

ANDRECLUJ...ce medic: auzi sa iti spuna ca esti batrana...Da' lui Ilieasca cea de 68 de ani ce i-ar fi spus ca e mumie?

CAMY ce zugrav fara caracter...cum a putut sa va lase asa si sa plece? Doamne, cat schimba banul omul...Sa lasi o familie cu casa varza...

Mergi la inceput

eu voi primi scoica de la o prietena...arata ca scos din cutie, bebele ei face 1 an peste 2 saptamani...asa ca la fix a fost, de-asta nu m-am uitat si de scoica eu..

iar cu zugravul...s-a rezolvat.....de marti vine altcineva..

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

buna dimineata si o duminica placuta fetelor!

Ramonika sa sti ca dupa ce nasc, ti-am pus gand rau.... sa-i spui ce si cum mananci, ce exercitii faci ca sa slabesti...
Te pup!

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

neataa

18
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput