Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (48)
Raspunsuri - Pagina 18
ionelamaria spune:
Buna seara,
Am fost la o lunga plimbare pe jos.... si sincer am venit cu teama acasa sa nu ma doaraburtica de la oboseala.... dar suntem bine.
De maine dimineata intram( eu si bebe) in studiul acela de care va povestisem... si am oarece emotii. Tot maine merg sa ne programam pentru morfo.... :) sa facem mai multe lucruri odata
Multumim mamicilor care au venit in ajutorul nostru cu sfaturi. Sa va traiasca bebeii sa creasca mari, sanatosi si destepti !
mergem sa ne odihnim
NOAPE BUNA!
17+ 
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
BraveGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lidia74 BraveGirl ti-ai revenit fantastic dupa nastere. Nici urma de burtica. Cum ai reusit? Lidia ![]() |
Multumesc. Nu am facut nimic. Asa sunt de la mama natura. De abia acum m-am apucat de recuperare, pt ca am ceva celulita si burtica nu mai e tare. Daca prind curaj o sa pun poze si de la plaja. Acolo se vad ceva urme ale sarcinii.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA
monicabo spune:
simina_kim si fetele...
Cu iesitul afara..Am nascut pe 13 nov, de iesit afara mai "serios", adica la plimbarica in parc, am iesit la 2 saptamani de viata. Asa, am mai scos-o la geam, putin pe balcon, cateva minute.
Pt plimbarea in parc am asteptat o zi cat de cat frumoasa, cu soare (ca s-au mai strecurat si de astea). pe urma am scos-o si pe vreme mai buna si mai rece, am evitat doar zilele cu ceata, ploaie sau vant mai puternic. De imbracat, hainele de casa + o bluzita gen trening cu manecat lunga si apoi fasul de salupeta. pe cap caciulita si eventual gluga.
Sarcini si nasteri usoare!
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
DarkBendis spune:
Buna seara la toata lumea
!
Va citesc deseori cu drag, si mi se face uneori dor de burtica...
Vad ca discutati de zor despre scosul bebeilor afara iarna... eu am nascut chiar de Revelion (cezariana cu epidurala) si am stat in spital de miercuri pana duminica...deci bebe a scos prima data nasul afara la aer la venerabila varsta de 5 zile
... ma rog, de la spital pana la masina (cateva minute). Doua zile mai tarziu ne-am intors la spital pentru vaccinare (BCG) - iar iesiri scurte am facut din prima saptamana. Prima iesire "mare" cu caruciorul (1 ora+ in parc) am facut-o chiar in ziua cand bebe a implinit o luna. Hainutele cu care-l scoteam iarna: bodic, bluzita+pantaloni cu "labute", eventual inca un jerseu daca afara era tare frig si pe deasupra "cosmonautul" si caciulita, daca batea vantul ridicam si gluga. In casa (20-22 grade maximum - aici nu se recomanda mai mult)bodic cu maneca scurta si bluzita+pantaloni cu labute sau salopetica intreaga, niciodata caciulita in casa, nici macar dupa baie. Pentru dormit: bodic, sleepsuit (salopeta intreaga) si sac de dormit fara maneci. Azi-maine "facem" 6 luni, crestem, papam si de la mami si cate un pic de piure, invatam zilnic cate ceva nou, suntem foarte sanatosi, o singura data am fost un pic fornaiti dar a trecut rapid, in afara de picaturi saline in nas nu am folosit nimic altceva, nu a fost nevoie nici macar de Calpol/paracetamol pentru bebei. Vremea trece atat de repede, nici nu-mi dau seama cum ...
Sarcini usoare va doresc, bebei sanatosi iar in cateva luni... sa va mutati cu toata trupa de fulgusori la Scutece 

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
vias spune:
Buna dimineata gagici ![]()
deci ce scrisesem eu despre iesitul afara era bine ![]()
![]()

acum o sa vedem noi si la fata locului...eu inainte sa-l nasc pe Darius ma gandeam ca nu voi fi in stare sa-l tin nici macar in brate...dar l-am tinut...si si stiam cum...(nu stiu de unde)...si l-am spalat...si l-am imbracat si l-am schimbat...si asta chiar daca era plin de fire si aparate...
Mult mai usor mi-ar fi fost daca era sanatos..
O sa va descurcati fetelor..si inca foarte bine ![]()
Aseara m-am dus cu Cristi dupa faianta si cu ce credeti ca ne-am intors??????????????????? 

cu cate o pereche de adidasi... ca parca astia ne lipseau acum noua cel mai mult 

Au inceput reducerile...asa ca 500 ron am luat 2 perechi...dar totusi am piticii mei pe creier..nu ne trebuiau...
Am vazut atatea haine frumoase...offffffff..abia astept sa mai merg si eu la cumparaturi...dar eu mi-am jurat ca la anul pe vremea asta o sa fiu slaba...si vreau ca atunci sa-mi fac cumparaturi...
Ne-a dus sa ne uitam si de cabina de dus...vrem sa desfintam cada...am gasit ceva super fain...era si la promotie 18 mil vechi...dar arata f bine...se inchideau usile f bine...avea si hidromasaj...

Sper sa termina pana la iarna de Craciun..![]()
Eu stiu ca in luna dec voi lua undeva la 6000 ron de la serviciu... si ma gandesc inca de acum ce vi cumpara cu ei...
Vreau un tv cu plasma pt sufragerie...ca in sufra nu am tv..

Sa stiti ca la o luna de zile dupa ce nasteti veti primi si prima de nastere....nu conteaza al catelea copilas este..
Stiu ca la darius am primit 3000 ron...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
20+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
vias spune:
vorbeam acum de prima de la servici ![]()
Si sunt obligati sa o dea ![]()
ingerasul Darius-Andrei
20+
bebe
Flavius Cristian
POZE
vias spune:
si repr 3 salarii medii ale firmei...

plus ca la noi de Craciun se dau si prime de craciun...si o sa iau si eu pt cele 5 luni de zile lucrate 

ingerasul Darius-Andrei
20+
bebe
Flavius Cristian
POZE
vias spune:
Si vreau sa plecam la mare...
O sa plecam dar doar cateva zile..si nu se stie exact cand 

..probabil cand prinde Pustache al meu un moment de respiro 
ingerasul Darius-Andrei
20+
bebe
Flavius Cristian
POZE
luciandrea spune:
Neatza la toata lumea!
Eu nu am intrat pe foum de cateva zile, am fost bolnavioara un pic...am avut o masea care mi-a dat de furca , dar am "aranjat-o" eu pana la urma.![]()
In tot acest timp am fost la ecograf, si am aflat in proportie de 60% ca vom avea O FFFFFETITA!!!!!!

V-am spus eu ca presimt ca va fi o fustita!
O zi buna va doresc, in rest!
O sa imi schimb semnatura, pt ca vineri am facut 17 saptamani si....AAAAAA ceva super important- MISCA, fetelor, ce senzatie...am simtit in week-end balonase in burtica, sunt o mamica fericita!
16+
www.flickr.com/photos/38638325@N05/?saved=1" target="_blank">poze cu noi